אם יש יום נוסף איפה היתם מכניסים אותו במזרח?
-
פירוט למי שלא בעיניינים

3 ימים בוסטון
3 ימים הרים לבנים
2 ימים ברלינגטון
1 יום לייק פלסיד
1 יום OLD FORGE
2 ימים ניאגרה
1 יום אית'קה
2 ימים גרנד קניון של פנסילבניה
3 ימים וושינגטון
3 ימים ניו יורק
הורדת אוטווה שיחררה יומיים - אחד נוסף כבר לברלינגטון, השאלה לאן להכניס את השני. חשבתי היימיש שגם חותך את הנסיעה לוושינגטון, אך לאור מה שנאמר כאן חושבת שוב...
איזור אית'קה נראה לי כמו איזור שאפשר לתת לו עוד לילה (בעיקר שיש הרבה לעשות בדרך כולל חציה לארה"ב בחזרה) - אבל מוני אמר שמיותר....
אשמח להצעות מעניינות
-
אם אתם באית'קה בסופ"ש הייתי שוקל להוסיף שם לילה,ומבקר בשוק האיכרים המקסים שלגדות האגם. בשוק יש דוכנים של בעלי חוות מקומיות, אמנים ועוד עסקים קטנים שמציעים את מרכולתם. במזח יש המוני ברווזים. אפשר לשלב ביקור בו, עם שייט על האגם בסירה קטנה עם מדריך, שנותן יופי של הסברים על החיים במקום.
-
אם יש יום נוסף איפה היתם מכניסים אותו במזרח?all taken שוב שלום
לא זוכר שאמרתי זאת לגבי איתקה ,ואת צודקת בכך שיש את המעבר חזרה לצד האמריקאי, וכולל לצ'וורט פארק,פשוט אמרתי שלפני שנוסעים ביום הבא לוולסבורו (שרחוקה רק שעה וחצי),קודם עושים השלמות ביקור סביבת איתקה שלבטח יכללו גם את ווטקינס גלן(ואפילו כל זאת עד אחה"צ המוקדמות), וזה אומנם יכול להספיק לעניין איתקה,אבל לא מגונה ללון בה גם בלילה השני,וגם לא דיברנו אם הולכים גם על הזכוכית בקורנינג???
בכל מקרה אם את שואלת על יום נוסף אחרי הקניון של פנסילבניה, ולפני וושינגטון, ובתקווה שתלונו בויליאמספורט - אפשר להציע קצת היסטוריה במוזיאון הקרב ושדה הקרב בעיירה המתוירת Gettysburg, ושם להמשיך להארפרס פרי שם מפגש הנהרות פוטומק,ושננדואה על העיירה המתוירת,והמשך ללינה בעיירה הגדולה Charles Town, שרחוקה מוואשינגטון 1:30 שעות בלבד,וגם אפשר לרשום שהיית במדינה נוספת בארה"ב = ווסט וירג'יניה

הנה התוואי להצעה- https://goo.gl/maps/gGkj6B4rm1K2
גילוי נאות, ההצעה הזאת הייתה בתוכנית שלנו תחילת אוקטובר אשתקד,אבל ספיחים לא נעימים של הוריקאן יואכים ,מנע מאיתנו הגעה לנקודות הנ"ל
מוני
-
לא קראתי התכתבויות קודמות שלך , אבל אני כן הייתי מוסיפה יום באיזור אגמי האצבע
אנחנו נסענו לאחרונה מניאגרה לאיתקה ובקושי הספקנו משהו באיזור ביום ההגעה.
אפשר לתכנן את הדרך לאורך אחד מאגמי האצבע או לעבור בלטצ'וורס פארק.
יש בהחלט מה לעשות יותר מחצי יום
-
בינגו! כרגע לנים שם בין שישי לשבתאז אם יש מה לעשות שם בשבת אכן הגיוני להוסיף שם עוד יום
-
מעולה. נראה שיש לנו מנצחאוסיף עוד לילה באית'קה, יהיה לנו השוק ויותר זמן לעשות מה שמעניין שם (וגם לא להחליף מקום ומלון כל לילה)
אכן נישן בוויליאמספורט, שם יהיו שני לילות גם בתקווה שנספיק לטייל ביום ההגעה בחלק הצפוני וביום המלא בחלק הדרומי
ולמחרת עה משהו דומה למה שאמרת.
אנסה לחקור על המקומות עוד. להגיע לוושינגטון אחר הצהריים להתמקם ולעבור לחלק העירוני
כנראה שנוותר על ההיימישים לחלוטין. לפגוש בהם כבר פגשנו בקיץ שעבר ביוסמיטי, אז רק להציץ אין סיבה, אם ממוסחר ומתוייר מעדיפה משהו אחר....
-
יש למישהו הלמצה חמה על מלון באית'קה?אשמח להמלצה, איכשהו לא מצליחה להחליט איפה כדאי לי ללון שם....
-
הי
חזרנו השבוע מטיול וישנו לפני כשבועיים במלון הזה שני לילות:
homewood-suites-by-hilton-ithaca
ממליצה מאוד.
לורה
-
איני יודעת לכמה זמן הטיול מתוכנן. מקוה שבכל המסלול לקחת בחשבון גם את הנסיעות. אני לא בדיוק רואה את זה בתכנון הכללי במיוחד כאן:
1 יום לייק פלסיד
1 יום OLD FORGE
1 יום אית'קה
2 ימים ניאגרה -
יפה אך יקר למדי - יוצא לנו 315 דולאר ללילה אחרי מיסים....
האם יש דרך להוזיל עלויות במלון?
-
המרחקים שם לא כל כך גדולים -
ברלינגטון ללייק פלסיד - שעתיים משם לOLD FORGE שוב שעתיים - זה כל כך לא נחשב אצלי כבר כנהיגה אחרי המיילים המטורפים שעשיתי השנה במערב ארה"ב....
ניאגרה לאית'קה אכן יותר ארוך - בגלל הטיולים שיש בדרך
-
המלצה חמה במיוחד country inn & suits
אגב, כשאנחנו הזמנו שם לספטמבר המחיר בבוקינג קום היה חצי מהמחיר במלון או באתרים אחרים. בנוסף יש שם הנחה לג'יניוס
-
רק אל תתפתי לbest western university inn. השהייה שם היתה נוראית השנה.
תהנו.
-
+1 להרפרס פרי
לפני וושינגטון לבקר במפלים הגדולים של הפוטומק
אפשר גם יום שופינג לפני ניו יורק
-
וואו תודה על הטיפ - אכן עדין הבדלי מחיר משמעותיים בין HOTELS לבוקינג. לא חצי אבל...
עדין יקר למדי - 270$ ללילה כולל הכל גם בבוקינג, ובהוטלז זה $ 350....
למישהו יצא לשהות בmeadow inn? שם המחיר יורד ל-123 ללילה....
למה אית'יקה כל כך יקרה?
-
אנחנו שילמנו 240 $ ללילה כולל מיסים במלון באיתק'ה, עבור סויטה ל- 5 אנשים כולל א.בוקר.
באמצע השבוע יש גם ארוחות ערב קלות ונהננו מאוד גם מהן.
ביצענו את ההזמנה דרך סוכן. היה זול יותר מהאפשרויות האחרות.
-
אשמח לשמוע באיזה מלון