גרמניה אייר השיקה קו חדש ל- נירנברג החל מ 79 אירו
-
גרמנייה אייר השיקו קו חדש לנירנברג החל מ 79 אירו לכיוון מנובמבר 2017,
ניתן לבצע הזמנת כרטיס כבר כעת .

-
העתקתי מפורום אירופה תוספת מידע חשובה לנושא
זה אשר נכתבה על ידי יונית מנהלת הפורום:
"שימו לב -הקו יתחיל לפעול (בע"ה) בנובמבר 2017 כלומר בעוד שנה.
עד אז....הרבה מים יכולים לזרום בירדן ובריין.
אכן אפשר כבר היום להזמין טיסה (תאריכים אקראיים בנובמבר 2017) במחיר 158€ להלוך וחזור(כולל מזוודה 25 ק"ג).
הנחיתה 23.00 וההמראה ב05.00 בבוקר-שעות שמחייבות לינה סמוכה לשדה.
מה שכן אפשר לראות לקיץ הקרוב שהיעד של באדן-באדן קרלהוסה-לא מופיע יותר כיעד שאליו טסים מישראל , למי שתכנן עליו כדי להגיע ליער השחור או אלזאס."
-
רק לי זה ישר עושה קונוטציה של משפטי נירנברג ומוציא את כל החשק ?.

-
דווקא שווקי כריסטמס בנירנברג זה משהו שכן יהיה נחמד לראות. אבל טיסה ב-5 בבוקר? ואני עוד קיטרתי על איזיג'ט שטסים ב-7. לא, לא אנושי, לא מעשי. מקווה שיתאפסו על עצמם ויציעו טיסות בשעה סבירה יותר.
-
גרמניה אייר השיקה קו חדש ל- נירנברג החל מ 79 אירוכנל לגבי ורשה ?
לגבי השעות מעניין מאוד אם מישהו שם ישנה משהו ...
השעות זה משהו שהתמרון בינהם מצריך מחשבה מעמיקה.
-
זה מה שאני חושב כעת לגבי שעות הטיסה ,
אילו שיקולים יש לחברה בהפעלת טיסות בשעות כאלו ? ...
רק לסתום חור מטיסה אחרת שבוטלה ? או שבאמת מישהו
שם העמיק בנושא הצרכים של הקהל הישראלי .
-
איריס, בדיוק שם המקום לראות דברים מעניינים (וכמובן גם חשובים). תקראי את הפוסט של רבקה על מוזיאון הדוקומנטציה במינכן ואת תגובתה של יונית על מרכז הדוקומנטציה בנירנברג. אחרי שהיית בוורשה ובריגה, בעלות העבר האפל... בעיני זה יותר מעניין מביקור במחנות ריכוז.
-
האסואציה ברורה לגמרי.
ויחד עם זאת עיר מעניינת. שווה ביקור (לקראת חג המולד-חגיגה ממש!)
ומעבר לכל ההיבטים של עיר ,מוזיאונים וטירה ומה שיש בעיר גרמנית יפה להציע, יש בנירנברג בגלל המורשת וההיסטוריה שלה היבט נוסף- הוקם בה מוזיאון מעניין מאד (בעיניי) לא מוזיאון שואה, אלא מוזיאון הסוקר את התהליכים של צמיחת הנאציזם ואיך גרמניה הפכה לנאצית. שווה מאד ביקור (ולוקח כמה שעות) והעובדה שהמרכז לדוקומנטציה נמצא במקום בו היה מגרש המצעדים והתהלוכות הנאצי- אולי מסמל יותר מכל את ההיפוך ההיסטורי.
אבל זה לא קשור לשדה התעופה כמובן ,שיכול לאפשר הגעה ליעדים במערב גרמניה (הדרך הרומנטית ועוד) .
נראה בכלל אם הטיסות האלו יקרמו עור וגידים -עד נובמבר 2017.....
-
לא פוסלת את היעד רק כתבתי את הקונוטציה המיידית שהעלה.
אם נפסול כל יעד שבו נעשו מעשים קשים , חושבת שלא ישארו כמעט יעדים ..
לבלוג של רבקה עוד לא הגעתי . אתן משכנעות שיש מה לראות . אולי פעם ..
שבוע נעים
איריס
-
איזה חדשה מרעננת וטובה עבורי.
הנגיעה האישית שלי הוא שאבא שלי נולד בכפר לא רחוק משם.
הוא עלה לארץ ב1935 ואחים אחרים ברחו משם בזמן.
במלחמת העולם השניה גרו בFURTH שצמודה לנירנברג סבתא שלי בצד אחד של העיר ודוד שלי עם אשתו ושני ילדים צעירים בצידה השני.
את הסבתא שלי לקחו מביתה בשנת 1942 ומאז נעלמו עקבותיה.
לעומת זאת הדוד עם כל משפחתו נשארו בביתם כל תקופת המלחמה והמשיכו לחיות במקום גם לאחר מכן.
בן דודי עדיין גר שם ואני משתדלת לבקר אותו מדי פעם כך שהטיסות הללו הם בול עבורי.
דרך אגב , הייתי פעמיים בזמן שווקי חג המולד והיה מדהים.
ורדה
-
לא נראה לי שאלו השיקולים של החברה.
להבנתי השיקול העיקרי של החברה – מתי יש סלוט פנוי הכי זול בשדה התעופה (לאו קוסט או לא?).
שיקול נוסף: מטוס שיצא ב 5 בבוקר לתל אביב יספיק לחזור עד 3 אחרה”צ ואז המטוס יכול לבצע סיבוב ליעד נוסף באותו היום – שיקול חשוב של חברת לאו קוסט שרוצה לנצל את הצי שלה באופן מירבי.
-
תודה אמיחי