Orchid suites
-
מכיוון שחצי פורום ( לפחות ) היה במלון הזה ב LA אז יש לי שאלה
יש להם מספר סוגי חדרים
JUNIOR SUITE שזה חדר עם 2 FULL SIZE BEDחדר עם KING SIZE BED
וחדר עם 2 מיטות קווין
אנחנו 3 אני ו 2 ילדים הוא יהיה בן 11 ( ילד גבוה במיוחד ) והיא תהיה בת 14 ( וכבר היום בגובה שלי )
בטיול הקודם בקנדה בחלק מהמלונות קיבלנו 2 מיטות 1:30 ( מה שנקרא DOUBLE ) וזה היה סיוט כי הם היו צרות מידי גם לי+ ילד ןגם ל 2 הילדים ( ןאז הם היו קטנים יותר )...לעומת זאת היו מלונות שתחת השם DOUBLE נתנו מיטות סבירות לגמרי ( עבור 2 )
אז מה אני שואלת :1. מי היה ב JUNIOR SUITE ויכול לומר לי אם המיטות שם צרות ממש או שיותר רחבות ומאפשרות שינה של 2 אנשים?
2. האם איפשרו לכם להוסיף מיטה מתקפלת לחדר ה JUNIOR SUITE או לחדר עם מיטת הקינגהבדלי המחיר די גדולים , במיוחד שמדובר ב 4 לילות. אז אשמח להימנע מחדרים היותר יקרים אם זה אפשרי
-
היי
לדעתי זה לא יתאים לכם ללא תוספת מיטה
יש אפשרות להוסיף Rollaway Beds Available גם לג'וניור אבל - זה בעלות 10$ שכבר מקפיצה אתכם לחדר Executive 2 Queen Suite שכבר נדמה לי עדיף (ובכל מקרה אם מוסיפים מיטה אז עדיף להוסיף אותה לחדק King שעולה כמו ה Junior Room)
אגב - עליית מחירים של 50% מהביקור שלנו שם... כנראה הפורום עושה להם טוב
תיקון - בדקתי תאריכים אחרים בהם היה פער נמוך בין החדרים בקיץ אכן ההבדל משמעותי יותר...
-
ראשית מציע לך להתקשר אליהם ולברר...
חברה ממש ממש נחמדים...
אנחנו היינו בסוויטה עם 2 מיטות בשני חדרים וספה נפתחת... המיטות היו רחבות מאוד והספה הנפתחת קצרה קצת...
מיקום המלון טוב, יש בו חניה אבל....
אם הכוונה לביקור השגרתי בלוס אנגלס... היינו, הוליווד וכדומה...כמה שעות בודדות... ויוניברסל... אני חושב שהיום בדיעבד הייתי לוקח מלון זול יותר במרחק נסיעה של רבע שעה - עשרים דקות ובעת הביקור הייתי חונה בחניה בתשלום ליד שדרת הכוכבים...
-
בגלל השינוי במסלול והרצון להגיע ליוניברסל לא בסופש השהיה ב LA היא 4 לילות ( 3 ימים ) מתוכם 1 יוניברסל.זה יוצא לנו בדיוק באמצע הטיול והמטרה היא גם לנוח קצת מהטבע מהנסיעות מהמעברים כל יום וכו.
מהחיפושים שאני עושה אני מוצאת או מלונות במחיר הזה ( 200 דולר ) ומעלהאו מוטלים מאוד פשוטים על סף עלובים שעולים פחות ( 120-140 ללילה )
מכיוון שמדובר ב 4 לילות ובזמן מנוחה אני לא רוצה ללכת על משהו שיהיה נחמד ונעים. -
מאחר ואני לא מצאתי מה לעשות בלוס אנגלס יותר מחצי יום... וייתכן שיש...
ויוניברסל זה יום נפרד...
ואני מניח שתרצו להיות גם בסנטה מוניקה ווניס ביץ...
אז...
ניתן ללון במלון טוב... יותר זול... ושימוקם במרחק נסיעה כזה שיתאים לכוכב שאת מתכננת...
אזור שדרת הכוכבים בערב לא נעים בלשון המעטה...
לשיקולך...
-
יש לך המלצה על משהו כזה?
פתוחה להצעות.
אם אלון באיזור סנטה מוניקה, אז כמה זמן יקח לי בבוקר יום שני להגיע ליוניברסל? ( הבנתי שיש המון פקקים בעיר ). לפי גוגל זה 20+ דקות השאלה כמה שיש פקקים?
לא איכפת לי לנסוע קצת מה שחשוב לי זה:1. מלון נחמד
2. לא לעבור - אלא להיות 4 לילות במקום אחד
-
בוקר כתבתי, אני התארחתי באורכיד היה נחמד התרבות שלי בעקבות זאת אין לי המלצות