סיכום ורשמים מסוכות באוסטריה
-
חיים תמונות מדהימות. הנוף מפסגת הייגר עם קוניגסי למטה והפסגות המושלגות מסביב פשוט מהמם וכך גם סכר מלטה.
-
היי גיל
זו לא היתה נסיעה כל כך ארוכה. מהחווה שלנו עד מיטרסיל זה הרבה פחות משעה.
למרות שהיה יום מעונן הדרך והנוף מדהימים, כולנו נהנו כל כך מהמראות .
למעבר הגבול הגענו ללא תכנון מוקדם, לשמחתנו היתה לנו המתנה של פחות מ-5 דקות בירידה למטה.. הדרך מדהימה , כביש צר מתפתל בתוך היער והעצים עטופים בשלג. בחזרה אחרנו את המועד אז עשינו עוד סיבוב סביב האגם . הכביש כל כך צר מסביב לאגם והוא דו סטרי , למזלי לא הגיע רכב ממול.
-
AMYSH , תודה.
אוסטריה אכן מדהימה. כל פינה בה יפייפיה.
-
אביבית, תודה.
-
חיים, התמונות מרהיבות !
תודה על השיתוף...נהניתי לקרוא

-
סיון, תודה.
אוסטריה מדהימה, כל מקום שם כל כך יפה ומקסים. ובעונה הזו שבעתיים עם צבעי השלכת והשלג בפסגות.
-
היי חיים.
זוכרת שסיפרת שאתם נוסעים בסוכות, ועכשיו קראתי את סיכום הטיול שלך לאוסטריה והתמלאתי געגועים!! דבר ראשון שמחה שנהנתם, דבר שני- נראה שבאוקטובר זו התקופה העדיפה לטייל באוסטריה! צבעי השלכת מדהימים ביופיים, הפסגות המושלגות פשוט יפים ואני יודעת עכשיו בודאות שפעם הבאה שלי באוסטריה תהיה באוקטובר.
-
דנה, תודה.
אי אפשר שלא להתגעגע לאוסטריה, היא כל כך יפה. אני כבר מתגעגע....
אוקטובר היא אכן תקופה נהדרת לטייל בה, סטטיסטית יש מעט גשמים, ואין הרבה מטיילים. צריך לקחת בחשבון שחלק מהאתרים/רכבלים סגורים ויתכנו שלגים ודרכים סגורות.
-
לגבי הגרוסגלוקנר וגלגלים בכלל....חיים, תודה על השיתוף והתמונות המדהימות.
גם אנחנו חזרנו מן האיזור (לדעתי היינו שבוע אחריכם) והטיול, ממש בתוך גלויה.
השקט, הרוגע והשלכת המופלאה מפצים על כך שחלק מן המקומות כבר סגורים ובאחרים, שעות פתיחה פחות נוחות.
שני ענייני גלגלים:
1.ששכרנו את הרכב (יורופקאר שדה"ת מינכן) נאמר לנו שבאוסטריה ושוויץ יש צורך בגלגלי חורף החל מן ה 15/10 (ולא 1/11 כפי שחשבנו). השינוי היה כרוך בתוספת של 12 יורו ליום (שלבסוף נסגר בתוספת של 6 יורו ליום).
כיוון שמדובר על בטיחות לא היססנו.
2. רצינו לעלות לגרוסגלוקנר (הטיול המי יודע כמה שלנו באוסטריה, וכל פעם מסיבות אחרות לא מגיעים אליו
).החלטנו לברר ב toutist information בזלצבורג מתי הכי טוב לעשות זאת.
הסתבר לנו שאין אפשרות לעלות ללא שרשראות שלג על הגלגלים....
וקצת תמונות משלי....טרמפ על השרשור של חיים....
-
מהתמונות המהממות אכן נראה שבאוקטובר יש ערך מוסף של צבעי שלכת ושלג!
בשנה הבאה נהיה שם בספטמבר ואולי בעתיד הרחוק יותר נאמץ את הרעיון
מקסים!!
תודה על השיתוף
-
לימי, תודה.
מכיוון שרק חזרנו רק לפני שבוע , אז כנראה היינו באותה תקופה. היינו בכל סוכות (14-24.10).
א. התמונות שלך מדהימות. שלכת ואוסטריה במיטבה.
ב. צמיגי חורף - אני שכרתי מאוויס וקיבלנו רכב עם צמיגים לכל השנה , יש עליהם סימן M+S, כך שלא היינו צריכים לשלם תוספת לצמיגי חורף.
ג. גרוסגלוקנר - בשבוע לפני סוכות הכביש אכן היה פתוח בחלק מהימים רק לרכבים עם שרשראות שלג . באתר של גרוסגלוקנר ניתן לראות אם הכביש פתוח ועם איזה צמיגים ניתן ניתן להיכנס. אנחנו היינו בגרוסגלוקנר בשבת 15.10 והכביש היה פתוח לכל הרכבים כולל אופנועים. לא בררתי למה , אבל שילמנו בכניסה רק 25 יורו ולא 35 שהוא תעריף לרכב, אולי בגלל שחלק מהמקומות סגורים.
-
ורדה, תודה.
ספטמבר זו גם עונה נהדרת לטייל בה, אין את הצפיפות של הקיץ, האתרים פתוחים, תחילת הסתיו ואני מאמין שניתן לחזות בתחילת צבעי השלכת.
אי אפשר שלא להנות מאוסטריה, בכל תקופה.
-
חיים, איזה תמונות יפות ומרשימות.
ממש עושה חשק לטוס הקיץ לאוסטריה.
-
גילץ’ , תודה.
אוסטריה מדהימה, כל כך יפה, חש בה בתוך גלויה.
חובה לבקר בה.
-
איזה תמונות מדהימות! אותם מקומות שביקרתי אבל בצבעים של סתיו עם פסגות מושלגות.פשוט מדהים!!!
תודה על השיתוף חיים!
-
מרינה, תודה.
שמח לחלוק מהחוויות ולעזור אחרי שנעזרתי מאחרים כאן.
-
חיים
אחלה טיול היה לכם. גם נופים, גם שלג, גם שלכת אדומה, גם מיעוט גשמים
בהשוואה לטיול שלנו באוסטריה באוגוסט שלא הפסיק לרדת גשם נשמע מזג אוויר משופר!
תודה על השיתוף, עשית לי חשק לחזור באוקטובר!
דבורה