הגעה ללא מזוודות מJFK למנהטן
-
ראיתי במפת הרכבות שניתן להגיע עם קו A מהשדה ישר לטיימס סקוור זה נכון? כמה זמן זה לוקח? אם לא איזה דרך הכי זולה ומהירה?
-
אני אישית לקחתי דווקא את קו E (צריך לנסוע עם האייר טריין לכיוון ג'מייקה). לקח קצת פחות משעה להגיע. קו A נראה לי ייקח יותר, אבל זה נובע מהערכה גסה של אורך המסלול שלו לפי המפה.
כל הנסיעה עולה בערך 7$, ככה שלא נראה לי שתמצאי משהו יותר זול
-
תלוי ביום, בשעה, הרכב הנוסעים וכו.
למשל בשעות פחות עמוסות (יום א למשל) לזוג הייתי לוקח אוטובוס - יש קו ישירות לגרנד סנטרל.
-
קחי את הקו האדום של איירטרן עד ג'מאיקה, ומשם את קו E למנהטן. כל הדרך יקח כשעה. אם את ממהרת אפשר לקחת את LIRR עד Penn station. מגיעה תוך 20 דקות. עולה כמה דולרים יותר.
-
תודה לכולם
מונית ל6 אנשים ללא מזוודות כמה תעלה?
כמה עולה לאחסן מזוודות לכמה שעות שדה?
-
כמה זמן צריך להגיע לשדה בJFK לפני טיסה למכסיקו?
-
כדי להסיע 6 אנשים, תצטרכו מונית גדולה.
מונית רגילה לוקחת 60 דולר + טול + טיפ.
מונית גדולה תעלה כ 100 דולר + טול + טיפ.
לדעתי נסיעה ב Air Train עד תחנת ג'מייקה ומשם תחתית לתחנת פן או ל Port authority גם הכי מהירה וגם הכי זולה. זה עובד כמו שעון.
נסיעה במונית בשעת לחץ יכולה להגיע גם לשעתיים
כרטיס משולב ל Air Train ולתחתית - עולה 7 דולר לאדם. 5 דולר Air Train ו - 2 דולר לתחתית שאיתה גם אפשר להגיע לכל מקום בעיר כל זמן שלא יצאת מהתחנה.
איחסון מזוודות עולה מ 4 דולר עד 16 דולר תלוי בגודל המזוודה.
את כל הפרטים תמצאי בלינק:
http://www.jfk-airport.net/luggage-storage.html
-
לפחות 3 שעות לפני מועד הטיסה בעיקר בגלל הבדיקות הבטחוניות שאף פעם לא ניתן לדעת כמה דלפקים ייפתחו וכמה אנשים יחכו בתורים.
-
לפחות 3 שעות לפני מועד הטיסה בעיקר בגלל הבדיקות הבטחוניות שאף פעם לא ניתן לדעת כמה דלפקים ייפתחו וכמה אנשים יחכו בתורים