טיול ליאטנאם
-
שלום אני ובעלי טסים בשבוע הבא ל10 ימי0 לויאטנם. שאלתי היא האם אני חייבת לטייל עם מדריך מקומי ? אי אפשר לטייל לבד? שאלתי נובעת משיחה עם מדריך מקומי בויאטנם שטען בלי מדריך אני לא יכלה להסתדר והוא תימחר לי את החלק הצפוני ( האנוי לונג ביי וסאפה )בעלות של כ 1500 דולר לאדם. נשמע מה זה יקר.!להאם חודש נובמבר הוא שיא עונה בסאפה?
תודה
-
שוד לאור יום.
אפשר הכל לבד. תגיעי להאנוי כל המלונות הם גם סוכנויות וקבלי הצעה לאלונה וספה. תבדקי מה מזג האור בסאפה. השבוע מעונן עם ערפל כבד
-
תודה על התשובה המרגיעה
-
אפשר הכל לבד, תלוי כמה ימים את רוצה. להאלונג ביי לדעתי מתאים יומיים בגלל הדרך מהאנוי עד למפרץ שנמשכת כשלוש וחצי שעות צד אחד ולכן יומיים עדיף גם בשל החוויה. תתאמי עם המלון לא לשלם ללילה שאת לנה על הספינה. גם לסאפה תראי כמה כדאי לך , יש כאלו שלוקחים לילה במלון ולילה ב HOME STAY שזה מעין גסטהאוס מקומי באחד הכפרים.
תהני.
-
ב 1500 דולר לאדם אפשר לטייל רק בוייטנאם שלושה שבועות כולל טיסות פנימיות ולקבל עודף.
-
אין בעיה לעשות את הזמנת הטיולים לספא ו – הא-לונג ביי מהאנוי.
הא-לונג ביי מספיק יומיים שכוללים נסיעה מהאנוי 3.5 שעות בבוקר, עליה לספינה בצהריים, שהייה 24 שעות על הספינה וחזרה באוטובוס/הסעה להאנוי. לגבי ספא, בזמנו קניתי בהאנוי חבילה שכללה נסיעת לילה ברכבת, טיול בהרים עם מדריכה מקומית ועוד 4,5 מטיילים, לינה בבתים של מקומיים 2 לילות ורכבת חזרה להאנוי
-
חזרנו לפני יומיים מטיול מדהים
בהנוי חייבים מדריך ליום אחד מפספסים הרבה דברים שווים בטיול ללא מדריך
בהלונג בי מומלץ מאד שייט של לפחות 24 שעות על ספינה לפחות 4*
בגלל שבעונה זה אין טרסות אורז בספא עלינו לספא בטיול מאורגן לא שיגרתי שלקח יומיים, היה מדהים
איזור דאלת מדהים, לקחנו יומיים טיול מבון מטוט לדאלת עם רכב עם מדריך של איזי ריידר
הדרך מדאלת לנאטרנג מדהימה
-
חבל שלא מנצלים את טיולי החינם בהאנוי. שמועברים על ידי סטודנטים מתנדבים. יש פרטים בטיפים הם יגיעו אליכם למלון
-
שלום,
איך מגעים לסיורים של הסטודנטים??
-
הסטודנטים המתנדבים:
http://hanoifreetourguides.com/en/
מכיוון שהסיור בחינם נהוג להזמינם לארוחת הצהריים