גם אנחנו חזרנו מזרח ארהב
-
אני לא חזקה בכתיבה אני אכתוב בקצרה.טיסה יקרה לניוארק סתם כי רציתי לטוס עם אל על לנו היה הכל בסדר גמור אבל יכולתי למצוא טיסה בחצי מחיר.שדה תעופה נח וקל להתמצא.יומים לינה בפארמוס.קצת טבע קצת קניות.
בעקבות המלצה פלוס תמונות של חבר כאן בקבוצה אכלנו בciaאקדאמיה לבישול זו היתה חוויה יוצאת דופן.יומיים לינה באיתקה שוטטות ,מפלים-מקום מדהים.יומיים ניאגרה באמת מיותר 2 לילות לא חשוב נחנו קצת.
טיול לעבר וושינגטון.כאן היתה לנו תקלה עם הרכב ציקצאק ניגשנו לשדה תעופה ליד הרשי החלפנו רכב הכל תיקתק בלי בעיות שירות למופת.שכרנו באלאמו.
וושינגטון מלון די מפואר ליד הבית הלבן.אני סוגרת שנה מראש אז עלה לי ממש זול רק טיפ קטן....החניה עלתה במלון 60 דולר חנינו בחוץ בחניון הבחור שם אמר שנוציא את הרכב לפני שנגיע ל24 שעות וניכנס שוב ואז זה יעלה לנו פחות.אז עלתה לנו חנייה 15 דולר ללילה.שוטטנו לנו במול נכנסנו למוזיאונים.מאוד התאכזבו ממוזיאון טבע.כמו חנות של בובות.לא אהבנו.
משם לגרסי לקחנו 2 לילות ליד גרסי גארגן כדי לעשות קניות בנחת.וחמישה ימים מנהטן כאשר כל יום עשינו סיור של freetourשם פגשנו ישראלים המדריכים אמרו שמגיעים הרבה ישראלים(לא לעשות פאדיחות לתת טיפ מכובד)זה נחמד הסיורים זה בסהכ שעה וחצי ומקבלים קצת מושג על האזור שאת נמצא ואחר כך אפשר להמשיך לבד וקצת מידע זה נחמד הם לא מעמיסים במידע מיותר.לתוך מנהטן פעם לקחנו את גואירלינק ובחזור סופרשאטל שניהם מצוינים ודייקנים.
טיפים לקניות .את הקניות הכי הכי שוות מצאנו בסנצורי במנהטן וסנצורי פאראמוס וודברי.שם המותגים האמיתים באמת בגרושים.
זהו היה ממש ממש כיף .מקווה למצוא לשנה הבאה במחיר שנוכל לטוס שוב.
תודה לכולם כאן רב המידע נאסף כאן
-
ברוכים השבים ארצה ! -
ברוכים השבים
אפשר שם המלון בוושינגטון?
מוני
-

-
גם אנחנו היינו במלון הזה.
מצאנו דיל טוב לסוויטה עם 2 חדרים .
החנינו ב VALET של המלון, לפני 3 שנים המחיר היה 40$ ללילה והיה לנו נוח (כי גם יכולנו לצאת ולהכנס ככל שנרצה, והשתמשנו בזה)
אחלה מלון. מיקום טוב ושקט.
-
לא ברור על איזה מלון מדובר... -
יותר מובן מזה לא יכול להיות
washington courtyard
לא להתפתות לחניה של המלון בחוץ עולה 15 דולר