דרך שבעת האגמים
-
הי, האם דרך שבעת האגמים ברובה היא דרך עפר? האם יש בעיה לנסוע בה ברכב?
-
בארגנטינה? אפשר לנסוע ברכב רגיל. -
ממש לא דרך עפר. כביש רגיל.
-
מברילוצ’ה, דרך לה אנגוסטורה ועד סאן מרטין – כביש (ארגנטינה מספר 40) מצויין, סלול ומסומן היטב עם מפרצי חניה לתצפית.
הגיחה מכביש 40 לטרפול, 25 ק”מ, דרך עפר מלאה מהמורות ומחייבת נסיעה איטית שארכה כ 45 דקות לכל כיוון, אבל שווה כל בור (חובה לעבור את הישוב ולהגיע לנקודת התצפית, מזרחית לישוב).
-
אכן לא כל הדרך היא כביש סלול, אבל דרך העפר סבירה בהחלט גם למעבר של רכב רגיל
-
איתי, צריך לדייק. מי שנוסע מברילוצ'ה לסן מרטין וחזרה, מצידה המערבי של השמורה, דרך כביש 40 (שבקטע עד לה אנגוסטורה הוא גם 231) נוסע על כביש מעולה לכל האורך. רק מי שסוטה (וכאמור, אני ממליץ) נוסע (בכביש 65) על דרך עפר קצרה כנ"ל. מי שנוסע מצידה המזרחי של השמורה, על כבישים 237 ו 63 נוסע בדרכי עפר וכמעט ללא אגמים.
-
אני מסכים, אבל אותה הסטייה היא לב העניין (או לכל הפחות חלק מרכזי ממנו). לא הייתי מוותר עליה, ובכל מקרה באמת שאין סיבה לעשות זאת
-
אצטרף לשאלה
אם לוקחים רכב בברילוצה וממשיכים לסרן מרטין דרך האגמים ישנים בסאן מרטין ממשיכים לפורום לילה למחרת לויאריקה וחוזרים לישון בפוקון
ולמחרת חזרה לבריאותה דרך אוסרנו
האם המסלול סביר 3 ימים 2לילות כולל?
-
סליחה ממשיכים לפופקורןלפופקורן
-
לפוקון
-
לפוקון
-
סליחה שוב
הכוונה 4ימים 3 לילות
אחד בסאן מרטין
2 בפוקון
-
לא נסענו לפוקון אלא חזרנו ללה אנגוסטרה לטובת המשך לכיוון הר הגעש אוסרנו, פוראטו וראס ופארטו מונט.
אבל מהבדיקות שעשיתי:
א. הדרך מסאן מרטין לפוקון אינה סלולה בניגוד למה שנאמר עד סאן מרטין.
ב. למה לחזור לפוקון. גם ככה צפוף הזמן.
ג. קח בחשבון שני מעברי גבול, שעות הפתיחה שלהם וזמן המעבר שיכול לקחת כמה דקות אבל גם כמה שעות. בזמן כתיבת שורות אלו, למשל, הצד הצ’יליאני בשביתת האטה, פותח וסוגר ללא התראה.
ד. נראה לי שהזמן מספיק אבל מאד צפוף, במיוחד היום האחרון.
-
מגיע פרס על מפעל חיים לחמש ההודעות האלה -
תודה על התגובה
בכל אופן האםניתן להמשיך ברכב השכור מסאן מרטין לפוקון
הכוונה לישון שם בלילה לפני העלייה להר הגעש
ואחרי לחזור לופקון ללילה
מה החלופה? הכוונה לחזור ביום האחרון דרך אוסרנו לברילוצה בניחותה
כך שצריך 2 לילות בפוקון