כמה שאלות לקראת טיסה
-
שלום,
ב-10/09 אני טס לתאילנד.
באזור ה-20/09 אני רוצה לטוס מבנגקוק לאיים, ברצוני לבקר בקופנגן,קוסאמו, פוקט וקופיפי.
1. מפני שקופנגן וקוסמוי נמצאים בצד הפוך משתי האיים השניים,מהיכן כדאי להתחיל בהתחשב בעובדה שאני חוזר בסופו של דבר לבנגקוק (יומיים לפני החזרה לארץ)?
2.מה הדרך הטובה ביותר להגיע מצד אחד של האיים לצד השני? וכמה היא תעלה בערך?
מה הדרך הזולה ביותר?
תודה רבה,
עמנואל
-
כמה שאלות לקראת טיסההכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
1. מסלול הטיול נקבע על פי העדפת המטיילים לכן אין צד אחד של האיים שאותו חייבים לבקר קודם, כמו כן מכל צד ניתן להגיע לבנגקוק.
רצוי לציין שבחודש ספטמבר מומלץ יותר לשהות באיים בצד המזרחי קוסמוי/קופנגן וקו טאו בעקבות סטטיסטיקת מזג האוויר בשנים קודמות אשר מראה שצד זה נוח יותר מהאיים שבצד המערבי פוקט וקופיפי.
2. הדרך הנוחה והקלה להגיע מהאיים המזרחיים לאיים המערביים היא באמצעות טיסה ישירה, אך במידה ואתה מעוניין לחסוך עלויות ניתן להגיע מפוקט לקוסמוי באמצעות נסיעה מפוקט לסורטאני ומעבורת לקוסמוי בזמן כולל של כ 6-7 שעות.
-
כמה שאלות לקראת טיסהאוקיי תודה! ומה בנוגע לבלגן שהיה עם המדוזות בקופנהגן? עדיף לא להיכנס למים שם?
-
כמה שאלות לקראת טיסהאף אחד פה לא יכול להגיד לך מה לעשות יש מדוזות מסוכנות שם אבל הסיכוי שתפגוש אחת כזו מזערי תעשה את השיקול שלך
-
כמה שאלות לקראת טיסהלגבי הדרך, נראה לי שקל יותר לחזור לבנגקוק מאזור פוקט ולכן הייתי מתחיל בקוסאמוי וקופנגן.
לגבי המדוזות - חזרתי לפני שבוע משם (הייתי בשבוע שהמקרה המצער קרה).סטטיסטית זה נדיר. והכי חשוב, הסיכון הוא בעיקר בליילה ולכן בליילה לא מומלץ להכנס לים. האישה וחבריה באמת נפגעו בשחייה לילית.
תהנו.