ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול הטיול

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    4
    1405
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Lidormz
      Lidormz נערך לאחרונה על ידי

בפברואר אני מתכנן לנחות בדלהי.. ואני לא יודע איך לתכנן את המסלול שלי לפי העונה.. התכנון הוא להיות בהודו כשלושה חודשים ואז להגיע בהדרגה לפיליפינים ומהפיליפינים לחזור לארץ לאחר כחמישה חודשים בסך הכל.. אני אשמח אם מישהו יעזור לי לתכנן מסלול שבו אהיה בהודו כשלושה חודשים ואז כחודשיים בעוד כמה מדינות כולל הפיליפינים שמשם אני מתכנן לחזור

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Lidormz

אני עדיין לא סגור על חזרה ומהפיליפינים אם מישהו יכול להמליץ לי על מקום אחר נוח לחזור ממנו כאשר סרי לנקה ועוד כמה ממדינות המזרח כלולות בטיול אני אשמח

• 2ilan
          2ilan נערך לאחרונה על ידי

היי בשביל לנסות לעזור לך תרשום מי אתה גיל מה במיוחד אתה אוהב  חופים טרקים ערים בטן גב טיול בסגנון תרמילאי ואז אולי אפשר לעזור.

תרשום איזה מדינות אתה מעוניין לטייל ופרק זמן לכל מדינה.את זה אף אחד לא יכו ל לדעת במקומך.

האם קנית כבר כרטיסים?

בהודו יש מספר אפשרויות בפברואר.

טיסת פנים ל Maudari  ומשם ל(Vattakanal) 

ואטה קאנל נמצאת בסמוך לקודאי קאנל אפשר להעביר שם שבוע בכיף.

משם למונר > לוורקלה >לאלפי> לקוצין >למייסור >להמפי >גואה.

מגואה לחבל רגיסטן או להרי ההימליה הנמוכים דרמאסלה רישקיש  מנאלי ( עם אפשרות לטרקים באיזור) ניו דלהי וורנסי.

תקרא  על היעדים תרשום למטייל דרום הודו למטייל מרכז הודו למטייל צפון הודו ותראה מה מתאים לך

בהצלחה

• Lidormz

בן 22 טיול אחרי צבא.. בסגנון תרמילאי..

חשבתי על לנחות במומבאי ולטוס משם לגואה, בזמן ההולי במרץ להיות בפושקר כי המון המליצו לי על האיזור הזה בתקופת ההולי. 

אני מתכנן אחרי ההולי לראות עוד קצת מהודו ואז למזרח לשאר המדינות, הבעיה היא שאני לא יודע באיזה מדינות אפשר לטייל לבד איפה יותר קל להכיר אנשים חוץ מהודו, ומאיפה לקחת את הטיסה חזור שלי. ופה אני אשמח לעזרה

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון