ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

בדרך מלוס אנגלס לסדונה

פורום צפון אמריקה
    6
    18
    2518
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ayeletback
      ayeletback נערך לאחרונה על ידי

בגלל השינוי שעשינו ( כדי לא להגיע ליוניברסל בסופש ) הנסיעה מלוס אנגלס לסדונה תעשה ביום אחד ולא ב-2 חצאים.
      מדובר ב7.5 שעות נסיעה ע”פ גוגל...מה שאומר יותר.
      מאוד קשה.

אני מחפשת דברים לעשות בדרך

מצאתי את עיירת ההימורים LAUGHLIN

חשבתי לעצור לאכול בא ולאולי לרחוץ באגם

(LAKE MOHAVE ׂׂ

https://www.tripadvisor.co.il/Attraction_Review-g45964-d1099 47-Reviews-Lake_Mohave-Laughlin_Nevada.html

מישהו מכיר? היה במקרה ויכול להמליץ אם נחמד ( או לא להמליץ )

רעיונות אחרים אם מישהו נסע?

איך אני מחפשת מרכז קניות או OUTLET בדרך ( מצאתי כאלה שקרובים מאוד ל LA או קרובים מאוד לסדונה...אבל אני צריכה באמצע הדרך אני לא אעצור שעה אחרי היציאה מ LA לקניות שיש לנו עוד 6.5 שעות בדרך)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • SJM
        SJM נערך לאחרונה על ידי

העצירה הכי שווה בדרך לטעמי היא Joshua Tree. אפילו לביקור קצר של שעה שווה לעצור שם.

• ayb
          ayb נערך לאחרונה על ידי

קישור
          וגם קישור

• reuben13
            reuben13 נערך לאחרונה על ידי

מצאתי טיפ שלי די ישן על לאפלין.

האאוטלט נהיה קטן כי סגרו שם חנויות, אבל עדיין יש מה לראות/לקנות.

יש מוזיאון מכוניות חינמי (מאוד יפה ומעניין) בקומה הראשונה של מלון RIVERSIDE.

אחרי שעוברים את הגשר לכיוון אריזונה, אם פונים שמאלה יש  שם חוף מסודר בו אפשר לטבול רגליים בנהר הקולורדו. הפניה שמאלה היא לכיוון הכללי שלכם בסדונה (כיוון KINGMAN, הכביש המהיר I-40).

מחירי הבופה בבתי הקזינו בעיירה זולים יותר מאלה שבלאס וגאס. גם כך מחירי בתי המלון.

בכל אופן, אם אתם בדרך לסדונה, כניסה ללאפלין מצריכה עיכוב לא קטן.

אני ממליץ שבדרך לסדונה תבקרו בג’ושוע טרי נשיונל פארק או לחילופין להיכנס לאאוטלט גדול באזור PALM SPRINGS.

• ayeletback

אני אהיה כופרת אם אגיד שכל התמונות מפארק Joshua Tree ניראות משמימות לחלוטין. ממש לא עושות לי חשק.
              תודה על הלינקים

• SJM
                SJM נערך לאחרונה על ידי

חס וחלילה כופרת.. לכולנו יש דעה אישית. לא יודע אילו תמונות ראית.. הפארק אכן לא דרמתי ומרשים כמו יוסמיטי, אבל יש שם משהו מיוחד. לא יודע איך להסביר. אני אהבתי מאוד ואני בכלל לא מעריץ של נוף מדברי.

בכל מקרה אם את נוסעת דרך פניקס אז זה ממש על הדרך.

• ayeletback

ראובן הנסיעה מ LA לסדונה דרך לפלינג מאריכה את הדרך ( ע”פ גוגל לפחות ) בדקות בודדת

• reuben13

איילת

מנסיון ומהכרות הכבישים האלה, דרך לאפלין צריך להוסיף עוד שעה להערכתי. אבל צודקת, לא כ”כ רלוונטי אם יוצאים על הבוקר. אפשר להכיר מקום חדש ומעניין.

אפשרות נוספת היא לסוע דרך OATMAN, אריזונה. עיירת מחפשי זהב, אבנים ומינרלים במאה ה-XIX. מאוד מעניין, להערכתי שעה או שעה וחצי במקום, קצת יותר אם אוכלים שם. יש מסעדות מעניינות ביותר. על ROUTE US66.

המסלול

חמורי בר ברחובברחובהרחוב הראשי באוטמןנגנים במסעדה מעוטרת ברבבות שטרות של דולרמלון באוטמן
                    תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • seglav
                      seglav נערך לאחרונה על ידי

אני רק שאלה….

גם אנחנו נצא מלוס אנגלס לסדונה אבל נחתוך את היום הזה עם עצירה בדרך. חשבתי לעצור באזור פניקס.

מגוגל מפות אני רואה שיותר מהיר לנסוע דרך כביש 10 ולא כביש 40 (אומנם לא הפרש גדול) אבל בכל זאת אני שואלת האם אני מפספסת משהו ולמה לנסוע דוקא דרך כביש 40?

תודה,

טל

• ayeletback

לוס אנגלס – סדונה ישירות 7 שעות 12 דקות

https://www.google.co.il/maps/dir/%D7%A1%D7%93%D7%95%D7%A0%D 7%94,+%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%94,+%D7%90%D7% A8%D7%A6%D7%95%D7%AA+%D7%94%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA%E2%80%AD /%D7%9C%D7%95%D7%A1+%D7%90%D7%A0%D7%92 ' %D7%9C%D7%A1,+%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7% 99%D7%94,+%D7%90%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%AA+%D7%94%D7%91%D7%A8% D7%99%D7%AA%E2%80%AD/@34.3546504,-112.7078345,7z/data=!3m1!4 b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x872da132f942b00d:0x5548c523fa6c8efd !2m2!1d-111.7609896!2d34.8697395!1m5!1m1!1s0x80c2c75ddc27da1 3:0xe22fdf6f254608f4!2m2!1d-118.2436849!2d34.0522342

ודרך לאפלין – שעה ושלושים ושמונה דקות

https://www.google.co.il/maps/dir/%D7%A1%D7%93%D7%95%D7%A0%D 7%94,+%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%94,+%D7%90%D7% A8%D7%A6%D7%95%D7%AA+%D7%94%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA%E2%80%AD /Laughlin,+NV,+United+States/%D7%9C%D7%95%D7%A1+%D7%90%D7%A0 %D7%92 ' %D7%9C%D7%A1,+%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7% 99%D7%94,+%D7%90%D7%A8%D7%A6%D7%95%D7%AA+%D7%94%D7%91%D7%A8% D7%99%D7%AA%E2%80%AD/@34.666753,-112.7078527,7z/data=!3m1!4b 1!4m20!4m19!1m5!1m1!1s0x872da132f942b00d:0x5548c523fa6c8efd! 2m2!1d-111.7609896!2d34.8697395!1m5!1m1!1s0x80ce447c75bf5f79 :0xa553e5ccc49f2e5c!2m2!1d-114.5730208!2d35.1677771!1m5!1m1! 1s0x80c2c75ddc27da13:0xe22fdf6f254608f4!2m2!1d-118.2436849!2 d34.0522342!3e0

לפחות ע”פ גוגל ההפרש הוא 26 דקות...לא שעה.
                        26 דקות סטיה – הייתי מקדישה לעצירה נחמדה בדרך.
                        שעה זה כבר יותר מידי ביום שצריך לנסוע בו 7+ שעות.

גוגל טועה?

• reuben13

לא נריב בגלל חצי שעה לפה ולשם

לגבי הנסיעה ב-I-10 ואח”כ I-17, היא יותר מהירה.

הנסיעה ב-I-10, אח”כ ב-I-15 ולאחר מכם ב-I-40 ומשם בכביש רגיל ללאפלין ואח”כ לקינגמן בחזרה ל-I-40 מאריכה את הדרך בעיקר בזמן.

I-15 די עמוסה בכל שעות היממה, מ-NEEDLES ל-LAUGHLIN ומשם ל-KINGMAN אין כביש מהיר. תאמיני לי שאני מכיר את הכבישים האלה כולל הבורות smiley

בכל אופן, כבר ציינתי, שעה לפה או שעה לשם לא משנה בהרבה.

אני הייתי בוחר באופציה של הנסיעה דרך OATMAN.

• ayeletback

מה יש לעשות ב OATMAN ( מזכירה שאני עןד 2 ילדים בני 11 ו 14 )
                            שעה נסיעה נוספת ביום של 7+ שעות נסיעה היא כן משמעותית.

יש לי טיפה בלגן בראש מבחינת כבישים.
                            ראובן אתה יכול לכתוב את המסלול היעיל ביותר מבחינת נסיעות , ( איזה כבישים עד איפה וכו )

• reuben13

לגבי OATMAN צירפתי תמונות, זה מאוד ימצא חן בעיני הילדים, הם יוכלו להאכיל את חמורי הבר (מוכרים שקית אוכל בדולר). איו לי ספק שהם יהנו שם. צאו מוקדם מ-LA ותספיקו.

המסלול המהיר ביותר הוא דרך I-10 עד לקרבת פיניקס.

בדרך הזאת, כפי שכבר ציינתי, אפשר לעצור באאוטלט של CABAZON ליד PALM SPRINGS.

אני חייב להתוודות שכיוון שאני נוסע לארה”ב לעתים תכופות וגומע מרחקים ארוכים עם הרכב, לפעמים קשה לי להבין שאחרים אולי יתקשו לעשות אותו הדבר. אבל אין מה להשוות בין הנהיגה בכבישים אלה לבין הנהיגה בכבישים בארצנו. שם הנהיגה הרבה יותר נינוחה (ומכוניות ההשכרה שם יותר משוכללות ונוחות בד”כ) לדעתי ואפשר בהחלט לעשות מרחקים ארוכים עם עצירות מתאימות למנוחה, אוכל והתרעננות.

• SJM
                                SJM נערך לאחרונה על ידי

רק אציין שאוטמן נטושה לגמרי בחודשים שמחוץ לעונה. בפברואר היתה שם חנות נוחות אחת פעילה וכל השאר היה סגור.

• reuben13

לא שמתי לב שהנסיעה בפברואר ועוד משהו חשוב

אם אכן כך, אז אוטמן לא מתאים. לאפלין כן בגלל שמזג האוויר בחורף מאוד נוח יחסית לקיץ שם ואז הטמפרטורות עוברות בנקל את ה-40 מעלות.

אם מדובר באפריל – חול המועד פסח – אז אוטמן כן מתאימה, כי מדובר בתקופת האיסטר בארה”ב.

גוגל מאפס מראה את המרחקים והזמנים נכון לזמן הבדיקה, אפשר לכוון ליום והשעה הרצוים בהתאם למסלול שלכם.

לציין שאם יוצאים מוקדם מ-LA, נגיד 8 בבוקר, אין פקקים ביציאה מהעיר, יש כן בכיוון העיר.

כנ”ל כאשר תגיעו לכיוון פיניקס, הפקקים יהיו ביציאה מהעיר, אתם תוכלו להימנע מרוב הפקקים.

• ayeletback

תאריך היעד הוא יולי.
                                    אני מכירה את הכבישים בארה”ב. אין ספק שקל לנהוג בהם.
                                    אבל 8 שעות ברכב. אלה עדיין 8 שעות. במיוחד לילדים.
                                    לא קל.
                                    יש לנו רק יום אחד כזה נשרוד

• reuben13

אם מדובר בחודש יולי

שיא החום בג’ושוע טרי, בלאפלין וכו’. תחשבי על החום של אילת, או של ים המלח, אם ביקרת בהם בחודשי הקיץ.

אז המלצתי היא לסוע בדרך המהירה ולעצור בחנויות האאוטלט הממוזגות ב-CABAZON.

• עמיחי13
                                        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אם תרצי, יש מתחם אאוטלט בפרברי פיניקס. עצרנו שם ביציאה מפיניקס לכיוון סדונה: Outlets at Anthem

תבדקי אם מתאים לך מבחינת מיקום והרכב חנויות

• 1 / 1
                                        • פוסט ראשון
                                          פוסט אחרון