צימר/דירה/מלון ביער השחר
-
בקייץ הבא אנו מתכונים לטייל ביער השחור טיול טבע וערים קטנות. טסים לבזל. נשמח מאוד להמלצות על מקום טוב להתמקם בו לטיול כוכב של 10 ימים בדרום יער השחור. מלון/דירה/צימר לא יקרים אך טובים, רצוי לפי ניסיון האישי. נשמח גם המלצות למסלולים ומקומות לביקור.
תודה מראש!
-
מישהו שאל את זה קודם?
באתר למטייל קיים מידע רב ,סיכוי טוב שהשאלה שאתם רוצים לשאול כבר נשאלה והתקבלו תשובות מכל הצבעים והכוונים. עשו חיפוש קודם כל על היעד- קראו טיפים, קראו בלוגים, תציצו בסיכומי טיולים- ותראו אם השאלה נשאלה בעבר והאם התשובה שניתנה שם-נותנת גם לכם מענה.
בצד- יש ריבועים של שאלות שכיחות בפורום- סביר להניח שתוכל למצוא מענה.
ומציעה מאד לעבור לפורום טיולי משפחות הסמוך- עם הרבה מאד שאלות ותשובות כולל מהימים האחרונים.
רוצים לשאול שאלה חדשה?
חברי הפורום עם המון רצון טוב לסייע לגולשים הפחות בקיאים באיתור מידע, יעוץ, תיקוני מסלול, ועצות טובות מאד. מאידך רצוי שהגולש יציג את עצמו (זוג עם שלשה ילדים בגילאי גן, או קבוצת נשים בטיול טרום חתונה עם רכב, בתחבורה ציבורית, מספר ימי הטיול, עיר או כפר ) התשובות יהיו בהתאם.
קראו חומר- בנו לעצמכם שלד של מסלול- העלו אותו לפורום ותקבלו עצות (מצוינות) לשינוים והתאמות.
לא נוכל לעזור למי שלא מוכן לעזור לעצמו.
מצופה מהגולש לחזור להגיב לתשובות אליו תוך פרק זמן סביר של ימים ספורים
-
הי
הינו פעמים בגרמניה בעיר טריברג, מקום מדהים ומצויין לטיול כוכב.
בעלים מקסים ונכון לעזור לכל דבר
מומלץ
Angelika Hermann
Landhaus Valentin
Hohnenweg 18
78098 Triberg
Tel.: +49 (0) 7722.4107
Fax: +49 (0) 7722. 96011
Email: [email protected]
www.landhaus-valentin.de -
היי גליה, ממליץ לך לכתוב כמה נפשות מתוכננות לקחת חלק בטיול זה יעזור להמלצות מסוימות של חברי הפורום. בנוסף ממליץ לך להיכנס לבלוג שלי ולקרוא על שני הצימרים ששהינו בהם – גדולים, שירות אדיב, זולים יחסית ופשוט מדהימים. האחד בגרפנהוזן והשני בטנינגן. כנסי לבלוג יש שם את השמות המלאים. בהצלחה וטיול מהנה !
-
כמה טיפים לחיפוש צימר/דירה בדרום היער השחור
- מכיוון שהמטרה היא טיול כוכב, אזי רצוי להתמקם במרכזו.
- כניסה ויציאה מהירים לכביש הראשי מהצימר.
- קרוב (יחסית) למקומות בילוי לסיום היום כמו פרקי מים.
במידה והמטרה היא דרום היער השחור אני ממליץ על שהייה באזור העיירה Hinterzarten שנמצאת בהצטלבות של כביש 500 (דרום/צפון) וכביש 31 (מזרח מערב)
אנחנו היינו בדירה הנ”ל, מומלצת מאוד
-
אנשים יקרים,
תודה לכם!
נעדכן את השאלה.
אנחנו זוג 50+, אוהבי טבע, יער, מים, נופים, הליכות בטבע, שקט ושלווה. מתכננים טיול כוכב באזור יער השחור.
טסים לבזל, מתכננים להתמקם בקרבת מקום הנחיתה.
תודה רבה!!!
-
רשימת יעדים ביער השחור והסביבה
סיכומי טיולים זוגיים + חופשה של בני עשרים, שבועיים
מציעה לחפש לינה באזור פרייבורג
באתר כמו בוקינג, 1001 טיפים, כאן בפרק הלינה ועוד…
בהצלחה
-
מותר לי להרהר בקול רם?
ליער השחור יש את היתרונות שלו- והם בעיקרם ריכוז אטרקציות רבות לילדים על תוואי שטח קטן יחסית.
כאשר מדובר בזוג- היתרונות מתמעטים.
הטבע שלו “נחמד” אבל לא מהמם (בהשוואה לכל יעד אלפיני אחר-אוסטריה,צרפת,איטליה ואחרות)
העיירות חביבות-כמו בכל אזור אחר בגרמניה, ואם משווים לאלזאס או שוויץ השכנות- אפילו פחות חביבות.
לזוג- אין פחות יתרונות בלינת כוכב (יש הרי הבדל לארוז ל5 ולשכוח את הדובי, או לזוג) ולכן החסרונות יהיו בולטים יותר.
אם הטיסה לבאזל כבר נרכשה ואינה ברת שינוי וביטול (כנראה)
ואם הרצון ל”התמקם בקרבת מקום הנחיתה” -מה זה קרוב? 100 ק”מ? 20 ק”מ"? 250 ק”מ?- המסגרת כבר נקבעה וצרה למדי.
לזוג שמטייל כשבוע -10 ימים ביער השחור הייתי מציעה להרחיב את היריעה, פחות להתמקד בדרום היער (שקרוב יותר לבאזל ומקובל הרבה יותר על משפחות) ולחלק את הלינות ל3 מוקדים.
- דרום היער (3 ימי טיול)
- צפון היער השחור (החלק היותר יפה, לדעתי ביער השחור ויותר “טבע” לבקשתכם)-3 ימי טיול
- חבל אלזאס- מרכז -3 ימי טיול.
וכמובן שחשוב מאד לדעת על איזה עיתוי מדובר?- כי יש הבדל מהותי בין דצמבר-אפריל-יולי …..
-
שלום יונית,
הכרטיסים נרכשו לטיול חורב וקרוס קאנטרי ביער השחור, אך קרתה תאונה, בעלי שבר צלע והטיול יתבטל. לא הצלחנו לבטל את הטיסה באיזיגט, אין אפשרות לבטל, אלא רק לדחות. ו..החלטנו לטוס בקייץ הבא.
טיילנו מספר פעמים גם באוסטריה וגם בדולומיטים.
נשמח אם תכוונו אותנו. חלוקת הטיול והוספת אלזס נראה לי מעניין.
תודה שוב, גליה
-
גליה שלום,
לפי מה שאת מתארת, הייתי ממליץ לכם להתמקם בחלקו המרכזי של היער השחור.
מסלולי טיולים לא חסרים באזור, אבל נראה לי שעמק קינזיג (קינזיגטל) יתאים לכם.
האזור מלא בעיירות קטנות וציוריות (עם בנייה בסגנון Half-Timbered) ולכל אחת מהעיירות יש את מסלול ההליכה בו היא מתגאה.
בעיירה צל אם המרסבך ישנו מסלול הליכה חדש אשר משלב מוטיבים מחנות הקרמיקה ‘צלר’ שנמצאת בעיירה זו.