ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מדריד עם ילדים

פורום אירופה
    4
    6
    1496
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • oramg012.net.il
      oramg012.net.il נערך לאחרונה על ידי

שלום רב,

אנו שוקלים לטוס בסוף מאי למדריד עם ילד בן 7 ופעוטה בת 1.9 שזו תהיה החופשה הראשונה שלנו ביחד.

האם מדריד זהו יעד נוח לטיול מהסוג הזה? אשמח לקבל טיפים והמלצות לאטרקציות ולמסלולים יומיים.

חשבנו על פארק רטירו, גן חיות, מוזיאון מדע, פארק שעשועים, פארק פאוניה? כמובן אפשר לשלב אטרקציות למבוגרים (לא מוזיאונים)

תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • telo
        telo נערך לאחרונה על ידי

אנסה לעזור למרות שטיילתי במדריד לפני שהיו לי ילדים. עם פעוטות בטיול משפחתי ראשון אני לא הייתי בוחר בעיר גדולה מאוד כמו מדריד כיעד ראשון. ההתנהלות בעיר גדולה מסובכת עם פעוטות.  קשה לנהוג בעיר למי שלא מקומי, ותחבורה ציבורית לא נוחה עם פעוט. אפשר כמובן להסתדר אבל זה פחות נוח.

עם ילד בן 7 אין בעיה.

הייתי בוחר בעיירה או אזור כפרי.

• oramg012.net.il
          oramg012.net.il נערך לאחרונה על ידי

תודה על העזרה. האם יש לך יעד אחר להמליץ עליו? התינוקת שלנו לא אוהבת נסיעות ברכב ולכן ויתרנו על טיול כוכב. היינו כבר בברצלונה ובודפשט.פשוט היה נראה שמבחינת מזג אויר, אטרקציות, ריכוז פעילויות מדריד תתאים.

• gadiz
            gadiz נערך לאחרונה על ידי

טיילנו במדריד עם ילדה בת 7.

יש אתר החלקה בשלג (indoors) בקניון xanadu. טיילנו עם ילדה בת 7 והזמנו לה שיעור עם מדריך צמוד. שוכרים ציוד מלא ומחליקים, יש גם החלקה על אבובים. היה אדיר! לבת השנתיים כמובן יהיה קר.. מדובר בקניון גדול עם פעילויות נוספות לקטנטנים, לאוכל וכמובן מקום לקניות. 

הלונה פארק נהדר ונחמד מאוד לכל הילדים.

בפארק רטירו ניתן לשוטט, לשכור סירות באגם הקטן. הגן יפהפה ויש שם אזור בו טווסים מסתובבים חופשי. מדריד מאוד ירוקה ויש גנים רבים נוספים.

גם ארמון המלך נחמד מאוד גם לבן 7 (חדרי הארמון, תצוגה של בגדי ואביזרי אבירים).

מאי עלול להיות קריר אבל יש באזור גם פארקי מים שנטען שחביבים (לא היינו).

היינו במוזיאון המדע, אנחנו לא נהנינו (אולי שילוב עייפות הצהריים והחום). 

כמובן ניתן לשלב יום טיול לסביבה (עם נסיעה ברכבת שפחות מציקה לתינוקות)

לסיכום, האוכל אחלה והספרדים נחמדים, מאוד נהנינו. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • telo
              telo נערך לאחרונה על ידי

יש הבדל גדול בין ילד בן 7 לבין פעוט. עם פעוט הייתי בוחר ביעד לא עירוני כי זה הרבה יותר קל ונוח. התלות בתחבורה ציבורית עם ילד קטן לדעתי מאוד לא נוחה.

טיול טבע או טיול בכפרים עם רכב צמוד ובלי הרבה אטרקציות.

אפשר לתכנן טיול כזה עם מינימום נסיעות.

עם ילד בן 7 אני מניח שמדריד מתאימה כמו הרבה ערים אחרות.

• יונית
                יונית נערך לאחרונה על ידי

אני עם טלו.

בחרו יעד כפרי- טבע- 

לא צריך לחרוש את “כל” אוסטריה (דוגמה)

מספיק להתמקם בכפר אחד- ולטייל בסביבתו הקרובה.

סתם לדוגמה איזור ווילד קייזר בטירול באוסטריה- מרחקי הנסיעה ק”מ ספורים,הרבה הרים רכבלים ופארקונים קטנים בראש ההר, המינוס היחיד מנשא גב לפעוטה.

או--- אם לא רוצים מנשא גב, הולנד- אבל לא הולנד של אטרקציות לילדים מהמסלולים הקלסיים אלא להתמקם בחווה באזור מסוים ולטייל רק בקרבת מקום המגורים (נניח עד 30 ק”מ מהלינה).

וכן הלאה.

תלוי גם במספר ימי הטיול ו...מה מעניין אתכם כהורים (גם חשוב).

עיר בעיניי הרבה פחות נוחה עם פעוטות .

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון