ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טרק ה W טורס דל פיינה

פורום דרום אמריקה
    5
    7
    2345
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • buzbuz
      buzbuz נערך לאחרונה על ידי

שלום, אנחנו מתכננים לצאת לטרק ה W בתחילת אפריל

ידוע האם יש צורך להזמין לינות מראש?

האם ניתן לעשות שינוי במקום או להוסיף ימים במידה וקשה מידי?

איך יוצרים קשר עם הרפוחיות להזמנות?

תודה סיגל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Libi3287891
        Libi3287891 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו יוצאים באמצע דצמבר, הזמנו מראש – וישלמנו יקר.

Vertic הזמנו דרך

אנחנו החלטנו לעשות את כל המעגל של ה-10 ימים, וזה יוצא 980 דולר לאדם ללינה וארוחות. ולא הכל ברפיוג’י, יש מקומות שזה רק אוהלים.

אני חושבת שב-W זה הכל רפיוג’יס.

מה שכן הבנתי שאפשר להביא אתכם אוהל ולישון במקומות המיועדים ואז לצמצם עלויות.

אשמח אם אחרים יכתבו מנסיונם. אני לא הצלחתי למצוא אנשים בפורום להתייעץ איתם על המסלול הזה. אולי עכשיו יהיה לנו יותר מזל Smile

• chenchen1234
          chenchen1234 נערך לאחרונה על ידי

אני מניח שרוב החבר’ה הפעילים בפורום הזה שעשו את טורס דל פיינה – ישנו  בו רק באוהלים (אני גם נכלל בהם). רובם עשו כנראה טיול תרמילאים ארוך, שבו לילה ברפוחיו בטורס דל פיינה הוא הרבה מעבר למותרות.
          לכן טבעי שאין כאן הרבה חבר’ה עם ניסיון בבקתות שם...

תנסי גם בפורום הבא- 
          http://www.hike.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D%20%D7%A 9%D7%91%D7%99%D7%9C%20%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%20%D7%9 5%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D%20%D7%90%D7%A8%D 7%95%D7%9B%D7%99%D7%9D%20%D7%91%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D
          פורום מעולה, בעיקר מבחינת טרקים באירופה אבל תבדקי אם הוא פעיל גם עבור דרום אמריקה.

• ori_ronen
            ori_ronen נערך לאחרונה על ידי

אם אתם רוצים לישון בבקתות רצוי מאוד להזמין מראש מאחר והם נוטות להיות מלאות למרות שאתם לא נוסעים בשיא העונה. 

אתר להזמנת מקום בבקתות

יש אפשרות לעשות שינויים בתנאי כמובן שיש מקום בבקתות. אני למשל הצלחתי יומיים לפני מועד הטרק המקורי להקדים את היציאה לטרק ואת הבקתות ביום וגם בפארק עצמו, במידה ואתם רוצים להשתדרג אתם תמיד יכולים לשאול בבקתות ואם יש מקום ישנו לכם תמורת תוספת תשלום. 

• keves160
              keves160 נערך לאחרונה על ידי

ואני אוסיף לדברי קודמיי: לדעתי האישית אם אין לכם בכלל ניסיון בטרקים, אל תעשו את הטורוסים כטרק ראשון אלא עשו אחד-שניים אחרים קודם כדי ללמוד מטעויות ולראות שעשיית טרקים בכלל מתאימה לכם (ראינו כמה וכמה ישראלים שצעדו בטרק והבינו על היום השני שהם לא נהנים מזה...). וכדאי מאוד להתייעץ עם טרקרים מנוסים לגבי איך ומה לארוז ואיזה ציוד לקחת. אנחנו חטפנו חררה מלראות איך ישראלים צעירים רבים וחסרי ניסיון נערכים לטרק לעתים ללא שום מחשבה תחילה של משקל מיותר וחסר טעם ולעתים על סף רשלנות מסוכנת. בכל מקרה, לבדוק טוב טוב את התחזית לפני שמחליטים לצאת לדרך – את התחזית הכי אחרונה ומדויקת – ולדעת שגם היא לא ערובה לשום דבר וכדאי להיערך לכל דבר (לנו היתה תחזית טובה ובסוף נאבקנו בשלג וברוחות מסוכנות שהעיפו אוהלים באוויר).

• ori_ronen
                ori_ronen נערך לאחרונה על ידי

מזג האוויר שם מאוד מתעתע ויכול להשתנות ברמה של 4 עונות השנה בשעה. יצאתי ביום יפה מאוד , באמצע העלייה לטורוסים התחיל שלג קל ואחרי רבע שעה השמש יצאה. ולא נדבר על הרוחות בלילה שמעיפות אוהלים כאילו היו עלים. לכן , תמיד תצאו ערוכים למזג אוויר חורפי מאוד . 

בהמשך למה שכתבו קודם : אל תעשו את הטרק בימים הראשונים של הטיול. תיכנסו לכושר לפני כן , תעשו טרקים אחרים אפילו רק כאלו יומיים אבל רציניים של כמה שעות טובות ביום . מסלול ה W לא קשה במיוחד (חוץ מהעליה לטורוסים) אבל עדיין מצריך כושר טוב כדי להנות ממנו ולא לסבול. 

• buzbuz
                  buzbuz נערך לאחרונה על ידי

תודה על התשובות, יש לנו נסיון בטרקים 

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון