גרנד קניון, כן או לא?
-
שלום
מתכנן טיול משפחתי לחוף המערבי באוגוסט.
בפארקים של יוטה/אריזונה הרצון שלי היה לעשות את גרנד קניון מצוק דרומי, אנטילופ, פרסת הסוס, יום כיף לילדים באגם פאוול, ברייס וציון.
מתחיל את הטיול מוגאס.
דא עקא שיש לי מגבלת ימים ולכן צריך לוותר על משהו מהנ"ל. אי אפשר להוריד את אגם פאוול כי חייבים לספק אטרקציות לילדים…
חשבתי להוריד את הגרנד קניון הואיל ומהתמונות זה מזכיר את מכתש רמון (אני מניח כמובן שהגרנד קניון מרשים הרבה יותר) אבל זה לא סוג של טבע שלא חוויתי בכלל להבדיל מפרסת הסוס, אנטילופ, ברייס וציון.
מה דעתכם? אם חייבים לוותר על משהו על מה לוותר? תודה
-
הי,
עם כל זה שכואב לי לכתוב זאת .. אז כן… אם יש מגבלת ימים אז לוותר על הגרנד קניון.
פוריה
-
מצטרף להמלצה של פוריה לוותר על הגראנד קניון בשאר המקומות מעבר לתצפיות אפשר לשלב מסלולי הליכה קצרים.
עופר
-
אנחנו בטיול דומה ויתרנו על הגרנד קניון, בין השאר בגלל שידענו שאנחנו לא נלך בו מסלול. שנים לפני הייתי שם בגדה הצפונית לתצפית, ומצאתי את זה גדול מדי לתפוס בעיניים, והכי מאכזב מכל הקניונים באיזור. אני אשוב לשם להליכה רגלית, ואם אתם בכיוון רגלי אז יש יותר התלבטות לדעתי.
-
חזרנו לא מזמן, נתקלנו בבעיה דומה ולאחר התייעצות ויתרנו על הגראנד…
הפסדנו? אולי…
הרווחנו? כן… טיול יותר מרווח…
ממה שציינת… אנטילופ, פייג, ציון וברייס … אם יש צורך בדילול נוסף… אני הייתי מוותר על הברייס…
-
גם מצטרף להמלצה לוותר עליו.. הייתי שם לפני חודש וזה הפארק היחיד שהשתעממתי ממנו כבר אחרי כמה דקות שהיינו שם.
-
גם בעיניי הגראנד קניון היה הפחות מרשים בחבורה, אם כי לו נדרשתי לוותר על יום כלשהו – העדיפות שלי היתה להוריד יום מהשהייה בלאס וגאס. מיצה את עצמו מהר מאוד. -
טוב, חייבת לסבך ולתת את הצד השני, הפחות פופולארי פה בפורום –
הגרנד קניון מדהים בעיני
אם המטרה רק להציץ ולא לטייל – ניחא, אבל יש שם אפשרות לטיולים רגליים בכל רמת קושי ובכל אורך (מאחר ויורדים ועולים אפשר להסתובב מתי שבא לכם)
הנופים מהממים וכאלו שלא קיימים במקומות אחרים.
לא היתי מוותרת עליו
מצטרפת לדיעה מעלי שלאס וגאס בעיני היתי הרבה פחות ולא הרשימה אותנו…. כן – יש הרבה מה לעשות בה אם אוהבים את השיטחיות שלה…. אבל בעיני הגרנד קניוןן לוקח ובגדול
-
לא לוותר על הגרנד קניון. זה פלא מדהים. נסענו עם שלושה ילדים והילד בן 13 ציין שזה היה הקניון המרשים ביותר מבין אלו שציננת.
-
כמו שנאמר על טעם ועל ריח אין להתווכח…
גם אנו מחסידי הגרנד קניון, אחד משיאי הטיול שלנו, נהננו מכל רגע ילדינו בני ה 16 וה 10 הצטערו שנשארנו שם רק לילה אחד ולא יותר.(טיילנו שם יום מלא מ8 בבוקר עד הערב ונשארנו ללון שם בתוך השמורה, אחת החוויות הנפלאות שחווינו).
מקום מדהים!!!! שלא חווים ורואים בכל יום, באחד אחד מפלאי תבל
יודעת שזו לא הדעה הרווחת בפורום אך מבחינתנו הגרנד קניון הייתה גולת הכותרת.