משקפיים עם גוגלס
-
שלום אני כבר מלא זמן מנסה למצוא פתרון לבעיה ועדיין אין משהו אידיאלי
אחרי כמה חיפושים מצאתי מן משקפיים שמורכבים בתוך הגוגלס וכך זה מרחיק את העדשה מהעין ואמור לעבור אוויר שם ולא להיות עדים מישו שמע על זה משו התנסה עם זה אם כך איך ומאיפה אפשר להזמין ?http://www.gogglesnmore.com/universal-glasses-insert-for-sk i-goggles/?setCurrencyId=8
זה מה שאני מצאתי אבל לא שולחים לישראל
-
בכל חנות סקי סבירה יש משקפות שמתאימות להרכבה "מעל" משקפיים. צריך להיכנס ולנסות מה מתאים לך. לדעתי זה הכי טוב, אז תראה אם הם גם נוחות ולא לוחצות. בן הדוד שלי בכלל גולש עם עדשות אבל אני ךא היתי ממליץ על זה. בגלל היובש בעיקר. באפריל האחרון קניתי בול תורנס בסוף העונה משקפת במחיר ממש טוב [ בגלל הסיילים ] וגלשתי איתה [אמנם רק יומיים] כשאני מרכיב את המשקפיים הרגילים שלי בלי שום בעיה.
-
אני לא מתכוון למשקפיים רגילים.
כי משקפיים רגילים קרוב מאוד לפנים וזה יוצר אדים לא משנה מה תעשה מצאתי סוג כזה של פתרון מסגרת שנכנסת לתוך הגוגלס במרחק מהפנים ועם זרימת האוויר דרך הגוגלס אני מקווה שלא יווצרו עליה אדים הזמנתי את המסגרת ואת העדשות אני אעשה פה בארץ מקווה שזה יהיה פתרון טוב.
זה מה שאני הולך לעשות
-
כמה עולה המסגרת+משלוח? מצאת כבר אופטיקאי כדי שייצר עבורך את העדשות?
אגב מה תעשה בזמן הפסקה כאשר אתה מרים את הגוגלס על הקסדה (אם אין לך קסדה, תתחיל להשתמש...) ונשאר בלי משקפיים?
גילוי נאות: איך אני הפסקתי לסבול מתופעת אדים במשקפיים:
פשוט קיבלתי טיפ חשוב ממדריך סקי - להשאיר את המצח חשוף. בתקופה ההיא עדיין גלשתי עם כובע סקי מצמר והגוגלס היו מונחות על החלק התחתון של הכובע. ברגע שהשארתי רצועת מצח חשוף בין הגוגלס לכובע, האדים נעלמו בכמעט 100%. כיום אני גולש עם קסדה והיא יוצרת באופן טבעי רצועה חשופה של המצח. אני מרכיב משקפיים רגילות מתחת לגוגלס ולא מופיעים אדים
-
-
יש לי כאלה שקניתי לפני שנתיים, לצערי אצלי מתמלאות מהר מאוד באדים (אולי משחה נגד אדים תעזור אבל לא ניסיתי). דווקא גוגלס שקניתי לאחר מכן שמותאמות למשקפיים עובדות מעולה, אין אדים על המשקפיים.
-
העתקתי את תשובתי מתחילת השנה.
כמרכיב משקפיים מזה שנים שלא הצלחתי למצוא פתרון לאדים המצטברים בגוגלס. מה לא ניסיתי, החל מאלכוהול , מטליות מונעות אדים, גוגלס OTG כלום לא ממש עזר והפתרון היה גלישה עם עדשות מגע.
אלא שהגברת לא יכולה להרכיב עדשות, כאשר פתרון חלקי היה ע"י גוגלס OTG תוך כדי המתנה ארוכה להתפוגגות האדים גם זה לא תמיד עבד, עד כדי כך שבימים מסוימים היה צורך להפסיק גלישה .
SMITH ולמיטב שיטוטי באינטרנט, החברה היחידה שהוציאו גוגלס חדשים עם מאוורר פנימי שמונע את הצטברות האדים.
עננננק, זה עובד, ישנו מאוורר פנימי בעל 2 מהירויות המופעל ע"י סוללה אחת AAA הממוקמת על הרצועה.
החשש היה שיהיה צורך להחליף בתדירות גבוהה את הסוללה, פשוט מדהים הסוללה החזיקה מעמד במשך כל שבוע הגלישה ועדיין לא נדרש להחליף אותה.
במהירות הגבוהה שומעים את רחש המאוורר אבל הגברת אומרת שככל הנראה התרגלה לרחש ולא מבחינה בו.
לבעלי משקפיים עם מסגרת גדולה או עדשות גדולות מומלץ לרכוש את דגם KNOWLEDGE TURBO FAN שנראות קצת גדולות, אני רכשתי את Phenom Turbo Fan, נראו לי קצת יותר "מעניינות". ניתן להרכיב איתם משקפיים בעלי מסגרת סבירה, לא גדולה ומוטות גמישים.
ניתן לשלב קליפון יעודי ולא זול של SMITH.
ניתן לרכוש עדשות SMITH ולהחליף בהתאם לתנאי אור שונים מבלי שיהיה צורך לרכוש ולהיסחב עם גוגלס נוספים לתנאי תאורה שונים, המחיר כמובן בהתאם.
לסיכום מבחינתי - יש פתרון.
-
מצאתי דגם בדיוק כזה באליאקספרס ב 8 דולר הזמנתי פה בארץ אופטיקאי שם עדשות עלה עוד 90 שקל עכשיו רק נישאר לחכות לנסיון בשטח
הקישור של המוצר
-
מה שלי פחות או יותר עובד זה משחה נגד אדים של Cat Crap שהומלץ לי פה, ומשחה מונעת הזעה בפנים.
לא מוריד לגמרי את ההדים אבל מביא לרמה סבירה.
-
אריאל, תוך כמה זמן זה הגיע?
גם אני חשבתי לנסות את הפתרון הזה, אבל חששתי שאני לא אמצא אופטיקאי פה שיעשה לי את העדשות (כי ה- insert אמור להיות קצת קמור ולא ישר לגמרי).
איזה אופטיקאי עשה לך את העדשות?
-
החנות הכי קרובה לבית לא אמרוה להיות בעיה לעשות זאת בחנות אופטיקה יש להם היום ציוד שעושה זאת בלי שום בעיה
הגיע אז בערך שבועיים שלוש
-
מה זאת המשחה הזאת?
השם שלה לא אמור כבר להגיד הכול???
בכול זאת מאיפה אפשר להביא אותה?
-
אם שאלת אותי אז:
https://www.amazon.com/EK-10003C-Cat-Crap/dp/B002ZNA488
לי נראה שזה עוזר, אני מזיע המון והמשחה כנראה מפחיתה קצת את ההזעה בפנים
-
אריאל, אתה יכול להגיד לי מה המידות של מה שהזמנת?
יש לי גוגלס יחסית קטנות (פרצוף צר), אז אני לא יודע אם כדאי להזמין מה שאתה הזמנת, או אולי את זה