אנטילופ ופרסת הסוס
-
שלום,
אני מבין שאנטילופ ופרסת הסוס מרשימים מאוד בבוקר.
היות וליום הטיול של אנטילופ ופרסת הסוס אני יוצא מלאס וגאס, אזי אוכל לקחת את הסיור של אנטילופ רק בשעה 15:00, ואח”כ את פרסת הסוס.
האם מאוד חשוב לעשות דווקא בבוקר ולא אחה”צ?
הטיול יהיה באוגוסט.
תודה
-
אני ביקרתי בפרסת הסוס לקראת השקיעה והמראה עדיין היה מרשים.
אם חשוב לך להיות שם בבוקר, למה לא לבקר שם בבוקר שלמחרת (אתה מתכנן לינה בפייג’, כן?)?
-
דווקא לפרסת הסוס אני קראתי שההמלצה היא לפני השקיעה.
לאנטילופ קראתי שההמלצה היא לפני צהריים – צהריים -
בחודש אוגוסט מאוד חם באזורים האלה, בעיקר בפרסת הסוס שם צריך לטפס קצת ואין היכן להסתתר מקרני השמש.
כיוןן שבחודש זה מחשיך מאוחר ואתם לא יכולים לבקר שם בשעות הבוקר, אז כבר עדיף לבקר במקום בערב כשעה או שעה וחצי לפני השקיעה. השקיעה בפייג’ ב-1930 בתחילת אוגוסט וב-1900 לקראת סוף חודש זה.
-
הי,
ממליצה על סיור באנטילופ בקניון התחתון אצל Ken's Tours עד בערך 12:00 בצהריים. כדאי להזמין מראש.
פוריה
-
תודה. ואיך אנטילופ אחר הצהריים?
-
ביקרתי באנטילופי פעמיים (פעם עליון, פעם תחתון) תמיד לפני הצהריים. לפי דעתי, גם בביקור בשעה 1500 יהיה בסדר.
-
אתה תשמע דעות לכאן ולכאן … כל אחד יתרום מנסיונו … לא יודע אם מישהו היה פעמיים בשעות שונות ויכול לתת השוואה “בעיני המתבונן” …
כשהיינו לפני חודש המדריכה האינדיאנית אמרה שהיא אוהבת את הסיורים שבין 10 ל 11 ומבחינתה זה השעות האופטימליות …
כאן אוסיף את הפרשנות שלי … האם בכל העונות השמש באותה זווית באותן השעון? אני חושב שלא …
אם רק ככה מסתדר לך … לך על זה …
סיור של השעה 15 באנטילופ ולאחריו פרסת הסוס … דווקא בפרסת הסוס “תרוויח” כי יהיה פחות חם …
אני מניח שאתה מתכנן לשכור סירה למחרת בבוקר כך שעצתי היא שאל תשנה תוכניות בגלל שני הסיורים הללו…