ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקי או סנובורד

פורום סקי וסנובורד
    3
    3
    1671
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Amir3341605
      Amir3341605 נערך לאחרונה על ידי

זה אולי שאלה ששואלים הרבה,

אבל זה לא פעם ראשונה שאני גולש, אני כבר כמה שנים גולש בסנובורד ונהנה מזה מאוד.

השנה אני יוצא לחופשה עם חברה ללא ניסיון בכלל ומתלבט אם להצטרף אליהם להדרכות ולנסות סקי בפעם הראשונה.

אני מתלבט אם כדאי לעבור מסקי לסנובורד כי סה”כ אנחנו לא גולשים כל כך הרבה פעמים בשנה ואם כדאי להתחיל משהו חדש מאפס.

אשמח להמלצות אם מישהו עשה את שניהם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ldude
        ldude נערך לאחרונה על ידי

עוד פעם להתחיל מאפס עם כך הנפילות המתסכלות על השלג ולהתקע באמצע מסלול כי אתה לא יודע איך לעצור או איך פונים? לא חבל? עד שהגעת לרמה שאתה אשכרה יכול כהר להינות מהגלישה, לנצל יותר מהמרחב שאתר הסקי מציע לך, להתאתגר במסלולים חדשים. לי אישית זה לא נראה, ועכשיו כשאתה יודע מה “יכול להיות” לדעתי זה גם יתסכל אותך. אם הייתה יוצא ל4-*5 חופשות בשנה, אולי היה שווה להשקיע בשביל הגיוון- אבל פעם בשנה??  תשאר עם מה שאתה יודע ותהנה מזה. בסוגריים- אני לא בטוח גם שיציאה עם חברים שהם ברמה הרבה יותר נמוכה ממך היא רעיון טוב- זה עלול לתסכל את כולכם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • מיכל ע
          מיכל ע נערך לאחרונה על ידי

אני אומנם גולשת רק סקי, אבל הבת הגדולה שלי בשנתיים האחרונות גולשת גם סנובורד ולדבריה זה משהו אחר לגמרי (היא עוד לא החליטה מה משניהם עדיף).

אתה יכול לנסות להצטרף לחברים ומקסימום לחתוך חזרה לסנובורד.

נכון שיש תחושה של “בזבוז” כשאתה יכול “לקרוע את ההר”  ובמקום זה תקוע כל השבוע על מדרונות המתחילים, אבל להיבט החברתי יש משקל משמעותי ואני חושבת שכן הייתי בוחרת להצטרף לחברים.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון