ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

פראג ובודפשט בינואר

פורום אירופה
    8
    31
    8286
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Mali_3575589
      Mali_3575589 נערך לאחרונה על ידי

תהנו וצאו יוםאחד לדרזדן 6 ימים לפראג זה הרבה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

תלוי מה עושים בה. הייתי שבוע ולא השתעממתי לרגע. בנוסף, יום ההגעה ויום העזיבה לא ממש נחשבים כיום טיול מלא, תלוי בזמני הטיסות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • tomerikot
          tomerikot נערך לאחרונה על ידי

בדיוק. את יום ההגעה נחיל רק בצהרים וביום העזיבה אנחנו עוזבים מהבוקר, לכן זה סך הכל  וחצי ימים.

תודה!

• mmns
            mmns נערך לאחרונה על ידי

נכון לעכשיו שתי חברות תעופה זולות טסות לשם – אפ של אל על , עליהם לא הייתי סומך בגלל מה שהולך באל על

ויז , שאם אתה מחבר את כל המחירים ביחד של המושב והמזוודה אתה מגיע למחיר מלא בחברת התעופה הלאומית של צכיה .

אז מי אמר שזה זול לנסוע לצכיה???

• keves160

יש עוד חברות שנוסעות. נסעתי לפני חודשים ספורים, והיו לא מעט אופציות. בטח ובטח אם מוותרים על בחירת מושב (כל מושב במטוס ממילא לא הכי נוח, כולה טיסה קצרה, קוראים איזה ספר וגומרים עם זה) ומסתפקים בטרולי. אם גמישים בתאריכים ובשעות, אפשר למצוא מציאות. זה גם עניין של מזל – בדקתי את המחירים במשך שבועיים, ופתאום ביום אחד בבת אחת המחיר ירד משמעותית בדיוק בטיסות שהכי התאימו לי מבחינת תאריכים. מזל שלא הזמנתי קודם.

• Mali_3575589

שעות הכי נוחות הן של up שאר החברות לא ממש נוחות

• tomerikot
                  tomerikot נערך לאחרונה על ידי

הזמנו דרך אפ של אל על. טסנו איתם פעם לברלין והיה אחלה.
                  האמת שאחרי בחירת המושבים והמזוודות זה עדיין לא יצא כזה זול – 2340 ש”ח לזוג בינואר! חייבים מזוודות אם רוצים לעשות שופינג ולחזור עם מתנות ובגדים. השעות באמת היו הכי נוחות. אבל מזל שהמלונות שם זולים יחסית, הטיסה מסתבר לא זאת זולה.

• keves160

שעות נוחות זו שאלה של השקפה. לי הטיסות של UP היו נוחות מבחינת שעות (להגיע מוקדם על הבוקר ולעזוב בערב כדי לנצל מקסימום את הימים), אבל יש אנשים שחושבים ההיפך ומתלוננים שטיסה מוקדמת הורסת להם את הלילה בישראל.

אגב, אפשר לשבת ביחד גם ללא בחירת מושבים. אפשר אפילו לקבל חלון ללא בחירת מושבים אם עושים צ’ק אין מוקדם.

• Mali_3575589

הטיסה של אפ היא לא ממש מוקדמת יוצאת בשעה 0800  ויש ימים עם יציאה גם בשעה הנל וגם בערך בשש בערב. לגבי המקומות זה לא לגמרי נכון. כי רוב האנשים קונים כרטיס ומקום ישיבה שעולה בסך הכל 10 דולר לכייון וכך מבטיחים את המקום שרצו. מי שמחכה לרגע האחרון זה עניין של מזל. בטיסה האחרונה שלי לפראג  המטוס היה מלא לגמרי לידי ישבה גברת באמצע שזה מקום לא ממש אידיאלי מאחר ורכשה כרטיס בעת ביצוע הצק אין ובעלה ישב רחוק ממנה. אני באופו אישי לא הייתי לוקחת סיכון.

• keves160

מניסיון, כי מעולם לא הוספתי תשלום על הושבה וטסתי בקו הזה יותר מפעם אחת – אם עושים צ’ק אין מוקדם אפשר לשבת ביחד. עובדה היא שיש לא מעט מקומות פנויים, גם כשהתעצלתי מלהיכנס לאתר בתחילת הצ’ק אין, ואפילו בקיץ. הרבה מלקוחות הלואו קוסט הם כמוני, כלומר, טסים בשביל לחסוך כמה שיותר, אז אפילו אם חייבים מזוודה אז על כסא הם לא ישלמו. אבל אם זה קריטי למישהו, תשלמו.

ושוב, שעה זה עניין של נוחות. טיסה שיוצאת בשמונה מחייבת להגיע לשדה לפני שש. אם יש לך יותר משעה נסיעה, יש מי שזה מוקדם לו. יש גם אנשים שמעדיפים להגיע בצהריים או בערב, לא ברור לי למה, אבל זה העניין: שעה נוחה זה מונח יחסי, מה שנוח לאחד לא בהכרח נוח לאחר ולהיפך.

• Mali_3575589

מבחינת המושבים נכון כל אחד ושיקוליו הכספיים. אני באופן אישי טסתי עם אפ בשנה וחצי האחרונה 6 פעמים והעדפתי לבחור מושב מראש.

• 1
                          • 2
                          • 2 / 2
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון