ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הודו לבני 30+

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    2
    1352
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • lajolla1
      lajolla1 נערך לאחרונה על ידי

הי, אני בן 38 ומתכנן לטוס לבד להודו באפריל (ביקור ראשון בהודו)

השאלה שלי היא לגבי הישראלים שמטיילים בהודו בעונה הזו: האם בתקופה כזו פוגשים חבר’ה ישראלים בני 30+ כמוני או שבתקופה כזו בעיקר פוגשים שם חבר’ה בני 20+ אחרי צבא?

אני שואל כי דווקא אשמח לפגוש ולטייל עם חבר’ה ישראלים בני גילי שם ומתלבט אם לטוס כבר באפריל או שאולי כדאי לדחות את הטיול לחודשי הקיץ שהם יותר פופולריים ממה ששמעתי

תודה Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • keves160
        keves160 נערך לאחרונה על ידי

מן הסתם יש יותר אנשים שנוסעים למקום X כשמזג האוויר טוב מאשר כאשר זו לא העונה המתאימה, בכל גיל. אבל לפגוש אנשים בטיול זה עניין של מזל. בשביל לפגוש אנשים שתסתדר איתם ותהיה לכם שפה משותפת אינך צריך בהכרח עומס מטורף של תיירים, אלא פשוט מזל לפגוש את האחד-שניים המתאימים. אני נסעתי למקומות שונים בעולם בעונה ומחוץ לעונה, לפעמים גם וגם לאותו מקום בעונות שונות, והעומס לא באמת משנה ליכולת לפגוש אנשים מוצלחים. זה רק – לפחות אותי – מעצבן שהכל עמוס מדי.

מה שכן יעזור הוא לוותר על הצבת קריטריונים שרירותיים. אם אתה רוצה יותר סיכויים להכיר מטיילים מעניינים, יעזור אם לא תפסול אותם על סמך הדרכון שלהם, אלא תדבר גם עם לא ישראלים, כמו גם אם לא תפסול על בסיס גיל.

אני גם תמיד מהמבוגרים באכסניות במסעותיי, ובאחרון שבהם אחת מחברותיי הטובות היתה בת 19 מדהימה, ובמדינה אחרת בן 55 מרתק. מתחברים עם אנשים על בסיס מי שהם, זה נותן לך טווח הרבה יותר גדול של אנשים, הרבה יותר מלשנות סדרי עולם כדי לנסוע במועד שפחות נוח לך רק כדי “יותר סיכויים להכיר אנשים”.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון