הזמנת מונית בשדה תעופה Pulkovo בסט. פטרסבורג
-
שלום,
האם מישהו התנסה בהזמנת מונית בשדה תעופה בסט.פטרסבורג TAXI PULKOVO ?
לפי האתר זו תחנת המוניות הרשמית של השדה ויש שם כמה דלפקים להזמנה מיידית.
אשמח לתגובת / המלצות. תודה
-
אנחנו נחתנו מאוחר בלילה ולקחנו מונית שם מהדלפק. ייתכן וזאת היתה החברה שרשמת- לא זוכר בדיוק את השם. הם נותנים שובר עם מספר מונית ומה המחיר וגם אומרים לאן לצאת. אכן יצאנו מהטרמינל ומיד מצאנו את המונית שחיכתה לנו. אפשר לשלם בדלפק (אני חושב שהם מקבלים גם כרטיס אשראי) או לנהג ישירות. אנחנו שילמנו ישירות לנהג במזומן. כמובן שהוא אמר שאין לו עודף להחזיר, אז נתנו לו 100 רובל טיפ....בסה"כ היה בסדר גמור.
בחזור זה היה שעות ערב לא מאוחרות ולכן נסענו לשדה בתחבורה ציבורית (רכבת תחתית + אוטובוס)- לא מסובך ...
-
אנחנו לקחנו מטקסי פולקובו
ממש פשוט. מזמינים בדוכן ומקבלים פתק עם מספר המונית שמגיעה בתוך דקה.
לקח אותנו ליעד והחזיר עודף.
-
תודה רבה על התגובות
נשמע אמין. כי בית המלון מציע מונית במחיר גבוה בהרבה.
-
כנראה גם בגלל החניה.
החניה ליד היציאה עולה כסף אז המוניות מחכות מחוץ למגרש וכשמזמינים בדוכן הסדרן קורא להם פנימה.
-
אשמח לדעת מה מחיר המונית ששילמת, בקרוב אטוס והמון רוצה 2000 רובל כשראיתי שהמחיר אמור להיות נמוך מ1000 (עד מרכז העיר).
האם יש צורך לשלם על מזוודות? האם להשאיר טיפ בנוסף?
-
לגבי המחיר צריך לבדוק איתם. אין מה להזמין מראש. זה ממש פשוט, יש דוכן בולט לפני היציאה והם נותנים מחיר קבוע. ממני לא ביקשו שום תוספת וגם לא טיפ.
את מראה נייר עם שם המלון והם דואגים להכל.
בעיר עצמה יש מטרו נחמד וגם אפשר ללכת ברגל.
כשחזרנו לקחנו הסעה מהמלון באותו המחיר של המונית. היה ממש נחמד. הביאו לנו רכב של תיירים מאוד נוח.
-
תודה רבה!
לגבי המונית- יש עדיפות אם לשלם בדוכן או לנהג?
ולגבי התחב”צ- אנחנו צפויים “להנות” ממספר מעלות דו-ספרתי מתחת לאפס, ככה שלא יהיה הרבה “ברגל” בטיול שלנו, מוניות כנראה יהיו בעדיפות.
-
תקוו למזג אויר נאה מתחת לאפס.
הרחובות מלאים באנשים ומאוד נוח להסתובב ולטייל ברגל.
קחו צעיף כפפות וכובע יחד עם המעיל ואתם מסודרים. אנחנו טיילנו במוסקבה בחורף עם טמפרטורות מתחת לאפס ביום ובלילה.
בסנט פטרסבורג היינו באביב. מאוד יפה בתקופה הזו.
-
אני דווקא מאוד מפחדת מהמזג אוויר.
אמנם זה עוד חודש וקצת, אבל התחזית כבר מבאסת אותנו עם שלג (שיורד, פיזית), ומינוס 8 עד מינוס 15.
כמובן שהצטיידנו בביגוד תרמי ויש לנו עוד סיבוב קניות למעילים ופליזים- אבל זה מרגיש לי כמו קור ברמה שכבר אין מה לעשות נגדו.
אני טועה?
-
לדעתי מוסקבה עשויה להיות יותר קרה מסנט פטרסבורג ושם בחורף החיים זורמים כרגיל עם רחובות מלאים באנשים. הנשים הולכות עם פרוות בעיצובים יפים וגם ראינו כאלה עם פרווה קצרה ומיני. הגברים הולכים עם מה שיש. אפשר לקנות שם במחיר זול כובעים רוסים.
אני באתי עם ציוד תרמי. מעיל ארוך של לואה אלפיין שמתאים לקוטב הצפוני ונעלים גבוהות.
בסוף מצאתי את עצמי הולך בנעלים חצאיות מכנסיים רגילות ומעיל פוך. כובע גרב וכפפות.
מסתבר שמתחת לאפס די יבש ואין לחות אז לא צריך יותר מדי בגדים בשביל להתחמם.
לנו לא היתה רוח ומזג האויר היה מושלם.
אתם תגיעו מצוידים אבל עם כמה אפשרויות.
לא לשכוח שברוסיה הכל בנוי לקור עם מטרו עמוק וקירות עבים.