ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חניה בנתב"ג

פורום אירופה
    5
    6
    6065
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • מירון_3682035
      מירון_3682035 נערך לאחרונה על ידי

שלום, 

לא נעים לי להגיד אבל לא הייתי עדיין בנתב”ג ואני טס מחר בבוקר מטרמינל 3.

הבנתי שיש שני חניונים, אחד צמוד לטרמינל שעולה 80 ש”ח ליום ויש אחד איפשהו ליד טרמינל 1 שעולה 40 ש”ח ליום.

הייתי שמח היות ולא מצאתי במפה אם מישהו יוכל להדריך אותי איך להגיע לחניון הזול יותר בעלות של 40 ש”ח (הבנתי שיש ממנו שאטלים) ו\או איך קוראים לו ואם יש כתובת בוויז. 

תודה רבה לכל מי שיעזור לי.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shemer_t
        shemer_t נערך לאחרונה על ידי

בכניסה לשדה, אתה עוקב אחרי השילוט של “חניון לטווח ארוך”. עוברים את הבוטק’ה של השומרים, מגיעים לכיכר ואז חצי ימינה. מצורפת מפה (בצהוב זה החניון לטווח ארוך הפתוח, 40 ש”ח ליממה. החניונים הצמודים לטרמינל 3 עולים 80 ליממה, מסומנים גם בצהוב). ב-X אדום מסומנת הכניסה החדשה (מכביש 1) וב-X כחות הכניסה הישנה (מכיוון כביש 40).

כמו כן – צילום לווין ובו מודגש החניון בצהוב (שים לב שהחנייה המקורה עולה יותר, כמעט כמו החניה הצמודה לטרמינל 3 וכן הירידה לשדה מכיוון כביש 1 (חץ אדום אם מגיע מכיוון ת”א, חץ שחור אם מגיע מכיוון י-ם) ועמדת השמירה של האבטחה (X כחול).

מפת השדהאיזור החניון לטווח ארוך
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
        • מירון_3682035
          מירון_3682035 נערך לאחרונה על ידי

ואוו שמר, איזה הסבר מדהים. תודה רבה.

אגב, הוא נקרא חניון 15 ? כי נראה לי שזה זה. אם כן יש גם הנחיות מהוויז.

ועוד שאלה לגבי החניה המקורה שם, זה חניון קרקעי המקורה או חניה רגילה רק עם גג ? כדי שאדע.

• Danny D11
            Danny D11 נערך לאחרונה על ידי

כדי לבדוק את עלות החניה לעומת מונית הלוך-חזור.

לפעמים המונית זולה יותר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • dubyco
              dubyco נערך לאחרונה על ידי

מדובר בחניה רגילה עם גג.

לחניה זו יש תוספת מחיר.

• nymy
                nymy נערך לאחרונה על ידי

חניון טווח ארוך הוא חניון עצום מגודר ומצולם מחולק לאיזורים שלא ניתן לצאת ממנו ללא כרטיס ששולם בתוך החניון מספר תחנות ושאטל חינם כל 10 דקות  שאוסף לטרמינל אליו וממנו.

בכניסה לחניון לוקחים כרטיס ומחפשים חניה -מומלץ לקחת את הכרטיס איתך

אפשר לשלם בחזרה בתחנה בשדה וגם בבניין הראשי של החניון

החניון נותן שירותי החלפת גלגל והתנעה ללא תשלום וחשוב מאוד להחנות את הרכב עם הקדימה לכיוון הכביש (כי בהרבה מיקרים כשהרכב לא נוסע מספר ימים לא ניתן להניע ואז צריך להיעזר בשירותי ההתנעה)

חניה מקורה -קטנה מאוד יחסית בתוך אותו מתחם מתאימה לבעלי מכוניות מרסדס או דומיו או למשוגעים שפוחדים שגשם ירד על הרכב

לגבי גניבות או פגיעה ברכב לדעתי יותר קל לזכות בלוטו מאשר שמישהו אם ירצה יפגע ברכב שלך!

בוויז ניתן להקליד בן גוריון חניון טווח ארוך -אבל ישנם אין ספור שילוטים וקשה לפספס

חשוב מאוד לזכור או לצלם את האיזור והשורה שחנית-אחרת תבלה חצי יום בלחפש את הרכב

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון