מאיירהופן
-
שאלה לגבי האיזור של מאיירהופן
לפני ארבע שנים היינו במאיירהופן וגלשנו רק שם מבלי לעבור לאתרים הסמוכים. כנראה שנחזור לשם השנה ואנחנו נרצה לגלוש גם באתרים הסמוכים, אני רואה שיש את קלטנבאך ואת צל אם זילר, האם הם שייכים לאותו מרחב של מאיירהופן? זה אותו סקי פס? ולאיזה מהם אתם ממליצים לגלוש?
תודה
גד
-
דעתי האישית…
קלטנבך איזור מאוד יפה
אבל לדעתי זילרטל המרחב הכי טוב בעמק
והסקי פס תופס לכולם
-
הסקי פס הוא לכל העמק - וליונתן יש שגיאה קטנטנההסקי פס הוא צילרטלר סופר סקי פס. מאפשר גישה לכל האתרים בעמק – כולל קניגסלייטן, פוגן והינטרטוקס.
האזור הכי יפה (לדעתו של יונתן, שאני נוטה להסכים לה) הוא צילרטל ארנה. צילרטל הוא שמו של כל העמק.
באופן אישי, כמי שככל הנראה יהיה שם בינואר, מתוך שבעה ימי גלישה אהיה רק יום אחד במיירהופן.
-
מסכים לגמרי לגבי צילרטל ארנה.
יש גם מקום לא פחות חשוב במאיירהופן זה קצבייה של גאסר.

-
UFO לא רחוק משם.
פיצה טובה ושאוורמה מצויינת. 4.5 יורו למנת שאוורמה ענקית בפיתה (ענקית גם כן).
המקום הזה הציל אותי מהאוכל המגעיל של מלון ניו פוסט.

-
מבחינתי - הסיבה היחידה להגיע למיירהופן זה גסרהוא באמת מייסטר.
האיש היקר פינק אותי ואת הראל פעם במנה כפולה על חשבון הברון. הגענו ממש לפני הסגירה ונגמרו הצלעות המעושנות. נשאר רק צלי. הזמנו שתי חתיכות. שקל לנו שתיים, הדפיס קבלה, ואז הוסיף עוד גוש.
לגבי UFO – אם יש עוד מקומות טובים לאכול – תמיד שמח ללמוד.
-
UFO, אוכל שונה מאוד מגסר. בדרך כלל אני מעדיף לאכול אוכל יותר מקומי אך בפעם האחרונה שהייתי במאירהופן, הייתי חייב לברוח מחדר האוכל של ניו פוסט. בזמנו – תחילת יוני, רוב מאירהופן הייתה סגורה ורק מסעדות ספורות כולל UFO היו פתוחות. לכן, זה היה בבחינת כל קוץ במדבר הוא פרח.
עקב כך, אני משנה את ההמלצה שלי עבור רק מי שבאמת מחפש שוארמה או פיצה טובה. זאת לא מסעדת גורמה אלא FAST FOOD. גם העלות שיחקה פה – 4.5 יורו למנה ענקית של שוארמה שעולה לפחות כפול בארץ.
דרך אגב, אין להם טחינה או חומוס, מי שרוצה להרטיב את השוארמה מוזמן לעשות זאת עם רוטב יוגורט

-
השנה נוסע איתנו גולש יחסית מתחיל (זו תהיה הפעם השניה שלו), ונראה שרוב המסלולים בזילרטל ארנה אדומים. זה מתאים גם למתחילים?
-
למתחיל עדיף קלטנבך ולא ארנה
-
מתחילים לקלטנבך מתקדמים יותר לארנהכל הצד השמאלי של קלטנבך מסלולים כחולים (יש גם אחד שחור – אבל לא חובה להגיע אליו) ואלה שמסומנים אדום זה יותר ורוד מאשר בורדו. יש גם את מסלול Z שחותך באלכסון אל הגונדולה.