ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לא להתקרב להרץ באורלנדו!

פורום צפון אמריקה
    4
    4
    2690
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • emilyt
      emilyt נערך לאחרונה על ידי

הזמנו רכב מהארץ. המתנו לנציג שיתפנה אלינו כשעה.

לכשכבר התפנה עשה אינסוף נסיונות לשכנע אותנו תוך כדי הפחדות שאנחנו חייבים להוסיף עוד כמה ביטוחים נוספים מעבר למה שהומלץ לנו בארץ.

"איך אתם יכולים לסכן את עצמכם כך.." רק עוד 40$ על הסעיף שאומר שאם רכב אחר פוגע ברכב שלנו שפגע ברכב אחר ולראשון אין ביטוח לא נצטרך להישאר באורלנדו לשכור עורך דין ולהסתכן בהוצאות אינסופיות בגלל שוכרי רכבים שלא מבטחים את רכבם. תעתוע אחר תעתוע וכדאי לכם גם עוד ביטוח וגם עוד אחד..

לו לא הייתי מוודאת מראש בארץ ומבינה לעומק את המשמעויות ועל מה כוסינו, אין ספק שהייתי מוסיפה את הביטוחים המוצעים.

קיבלנו רכב הכי פשוט, לא שטוף, לאחר המתנה של חצי שעה נוספת ושירות מתחת לכל ביקורת. יצאנו בתחושה ממש קשה.

להבדיל מהשירות המעולה והשדרוג לג'יפ חדש מהניילונים שקיבלנו בקנדה כמה ימים קודם לכן באוויס.

היזהרו. אויס כן. הרץ ממש לא.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ari0252
        ari0252 נערך לאחרונה על ידי

לא להתקרב להרץ באורלנדו!

לא ברור בדיוק על מה התלונה....

על המתנה ארוכה -זה יכול לקרות.

על זה שניסו למכור לכם ביטוח -זה לא הכי נעים ,אבל לגיטימי בעולם העסקים ,לא חייבים לקנות את הביטוח.

על זה שלא שטפו את הרכב -לא ברור ,הרכב הייה מלוכלך,אם כן אז בטח התלוננתם על זה במקום?

על זה שקיבלתם "רכב פשוט" ?איזה רכב קיבלתם ומה הזמנתם ? השאלה היא אם קיבלתם את מה שמגיע לכם או לא?

למי שכל כך מתלהב מאוויס ,יש לי חוויה קשה מאד עם אוויס וזה לא אומר  שלא אגיע אליהם יותר.וזה גם לא אומר שאם אשכור רכב דרכם אקבל שדרוג.

• Liron_3306475
          Liron_3306475 נערך לאחרונה על ידי

לא להתקרב להרץ באורלנדו!

אני בטוח שיש שונות גדולה בין הסניפים של אותה רשת. במקום אחד הרץ יכול להיות מעולה והסניף של אוויס גרוע ולהפך.

ואפילו באותו סניף יתכן ויום אחד ניפול על נציג אדיב ואוטו משודרג ויום אחר נקבל נציג מכירות אגרסיבי ואוטו מלוכלך.

מצד שני, זמן המתנה (כמות דלפקים) וניקיון הרכב כן תלוים בסניף של חברת ההשכרה. ביקורות מסוג אלו שומרות על כך שלחברות ההשכרה יהיה דין על טיב השירות שהן נותנות.

• dhz
            dhz נערך לאחרונה על ידי

לא להתקרב להרץ באורלנדו!

הנסיון שלי מהרץ, עליו כבר כתבתי בפורום, הוא דחיפה של ביטוחים נוספים או שידרוגים בטכניקות שאינך מודע לכך שהסכמת להם.  בפעם האחרונה ששכרתי מהם זה אפילו הצליח לאותו סוכן וחויבתי על ביטוח שלא רצתיתי בו, ואפילו לא ידעתי כי נמכר לי עד להחזרת הרכב, כאשר ראיתי את החיוב.

יש להרץ יתרון גדול בתחום פריסת סניפי השכרת הרכב (לעומת אלאמו, למשל), אבל התנהגות פקידי חברות השכרת הרכב בחלק מהסניפים גורם לי לשקול חזק אם לשכור מהם רכב שוב גם אם המחיר יהיה נמוך מעט מהאלטרנטיבה.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון