תכנון טיול רומא
-
שלום,
אודה לעזרתכם בתכנון טיול לרומא
אני נוסע מיום שישי - רביעי (5 לילות 6 ימים)
אני מעוניין להכין תכנון טיול לפי ימים מה אעשה בכל יום (אילו אטרקציות ופעילויות) כולל דרכי הגעה לכל מקום
המלון: אקדמיה ליד המדרגות הספרדיות
אני מעוניין ביום אחד מחוץ לרומא לטיול מעניין (חשבתי על ונציה - אך לא נראה לי ששווה להשקיע 200 יורו בנסיעות)
בנוסף - האם האצטדיון כדורגל של רומא נמצא במרכז העיר וניתן להגיע אליו ברגל? אם לא כיצד ניתן להגיע?
עזרתכם בתכנון טיול מהנה
תודה רבה
-
תכנון טיול רומא" אני מעוניין ביום אחד מחוץ לרומא לטיול מעניין (חשבתי על ונציה - אך לא נראה לי ששווה להשקיע 200 יורו בנסיעות)"
תדחה את הנסיעה מרומא לוינציה לטיול הבא.
-
תכנון טיול רומאהאצטדיון לא במרחק הליכה.
ניתן לקחת חשמלית מ- Flaminio שנמצאת סמוך לכיכר Piazza del Popol. נסיעה של עשר דקות ומגיעים.
-
תכנון טיול רומאאתה יכול לסוע לטייל בטיבולי (יש שם גנים מאוד יפים) או לקחת רכבת לאורבייטו.
ונציה זו נסיעה של לפחות 3 שעות לכל כיוון....
-
תכנון טיול רומאהכל תלוי במה שאתה אוהב.
1. אם אתה רוצה יום אחד מחוץ לאיטליה אני יכול להמליץ על פירנצה, 44 יורו (לכל כיוון, אבל אולי יש זול יותר הלוך וחזור) על רכבת מהירה, ערה וחצי ואתה באחד המקומות היותר יפים של ארץ המגף.
2. הותיקן - לי זה היה טיול של יום שלם ,אבל זה כי גם הייתי אם במוזיאון. חוץ מזה, זה לא רק מוזיאון אלא ארמון ענקי ששווה ביקור.
3. רומא העתיקה - מומלץ לבוא ממש מוקדם לקולסאום, באנו חצי שעה לפני הפתיחה ותוך דקות כבר היה תור ענקי. אחרי הקולסאום אפשר לטייל בגבעת הפלטינו והפורום (רצוי בכרטיס משולב עם הקולסאום). זה עניין של חצי יום. עוד חצי יום אני ביזבזתי במוזאון הקפיטול ואייל ויטוריאנו, אבל זה לאוהבי אומנות והיסטוריה.
4. באופן כללי, אם נוחתים בצהוריים, מומלץ להתחיל את הטיול מפיאצה נבונה והפנטיאון. פיאצה נבונה גם מדהימה בערב.
5.יום שלם אפשר (בעזרת הרכבת התחתית) לבקר בכמה נקודות מפורסמות אחרות. המדרגות הספרדיות, פאנטה די טרבי ועוד'
6. רק למי שבאמת אוהב - אני נסעתי בפאתי העיר אל הקטקומבות של סנט סבסטיאן. טיול מגניב במחילות קבורה של הנוצרים הראשונים. חלק מהחוויה זה הדרך השוולה לשם. -
תכנון טיול רומאורומא יקרה אני ביזבזתי 700 יורו לחמש יום
-
תכנון טיול רומא