יאשי בכריסטמס
-
אז קנינו כרטיסי טיסה ליאשי, במחיר של 220 ש”ח לכרטיס לא היה כל כך מה להתלבט…. נגיע שבועיים לפני חג המולד, בתקווה לספוג מעט מאווירת החג. יש לנו שלושה ימים וחצי להיות בעיר. אני יודעת שאין יותר מדי מה לעשות בה והשאלה היא האם יש טעם לצאת ממנה? האם יש יעד קרוב ומעניין?
תודה מראש!
-
לא יודעת,לא הייתי..
צירפתי כמה לינקים לשאלה דומה בפורום משפחות,וגם דפי פתחה אשכול לקראת חופשה במרץ..
יש בלוג של אביה באתר,מחופשה בסוכות.
-
דרך איזה חברה?
-
באתר משרד התיירות הרומני יש לא מעט מידע עלאפשרויות
בעבר הרחוק הייתי מספר חודשים ביאשי אך לא ביקרתי במקומות
שנמצאים בסמוך , באתר יש את המידע הנל
אישית לא הייתי יוצא מהעיר , פשוט להגיע ולהנות ממה שיש לעיר להציע

-
שלום עמית !
- תוכלי לקרוא כאן את המלצותיי לדאפי ובהודעה מס’ 2 את המלצותיי לאביה .
- בנוסף למה שהמלצתי להן אתם תהנו משוק חג המולד שיתחיל בראשון לדצמבר ויתקיים בשני מוקדים, אחד בכיכר אונירי והשני במדרחוב שטפאן הגדול ( STEFAN CEL MARE ) .
- רק עכשיו הבנתי מה הבדל בין כתיבת רשמי הטיול בפורום לבין כתיבת בלוג, בבלוג לא צריכים להודות לאלה שעזרו .
תקנו אותי אם אני טועה !
-
אילן ממש סיקרנת אות י בעניין של יאש. אז ראשית תודה על כל הרשמים שהעלית לאביה לעמית ולכולנו.
לא מכירה את רומניה ולא את יאש. לא דוברת רומנית ולא קרוב אליה. ובכל זאת אם אחליט להפתיע את בעלול בסוף דצמבר/סופש ליום ההולדת....קר מדי? מסתדרים בתחבורה ציבורית? השפה היא בעיה?אוכל לשומרי כשרות לייט? ושאר עניינים טכניים????
תודה
-
דויד,טיסות ליאש בדצמבר הזכירו את קלוג’ ב19.9..
אגב,פניתי למודיעין אתר התיירות שבלינק רומניה,והם ענו לי כבר אתמול.מידית.לגבי שאטלים מיאש לקישנב,תחבורה ציבורית ועוד..
שני,העלתי את נושא אפשרות של יאש לדצמבר בפורום אירופה ומשפחות בזכות טיסות סופר זולות.
תחילת דצמבר טיסות וויז אייר היו כ90 שקל לכיוון.אתמול עם 20% הנחה המחיר ירד ל156 שקל טיסה,לפני הוספת מזוודה. המחיר המוזל הוא לבעלי כרטיס חבר.אותו ניתן לעשות כבר לטיסה ראשונה,כך שבכל מקרה כדאי.
בדקתי את יאז ביעד לקישנב. בדקתי גם לינות ויצא שחופשת טרום כריסמס תהייה ממש זולה בעיר.ומי שיכול לנצל אפשרות,שיהיה לו בכייף.
בסוף דצמבר הטיסות כבר עלות יותר..
אין צורך מיוחד להודות לי,הכל בכייף.
-
לא בהכרח ידידי אילן, אפשר להודות גם בבלוג

-
תודה רבה לכולם על התשובות!
הכרטיסים נרכשו בוויז אייר, ביום בו היתה הנחה של 20%.
-
תבלו ותחזרו לספר איך היה..
-
בוקר טוב אמה ,
אכן מחירים הדומים לטיסות לקלוז’ ,כ- 150 ש”ח הלוך ושוב

שמח לשמוע שמודיעין משחר התיירות מגיב מהר לפניות

כמו כן שמח שכיום רומניה מאוד נגישה מבחינת טיסות רבות ומגוון
מחירים והצעות , לא מעט מים עברו בנהר מהזמנים בהם הטיסות
היו מאוד יקרות .
לא אשכח את הרצון שלי להגיע לרומניה גם מיעדים אחרים אשר
הוזילו לי את הטיסה הישירה , טיסות לורנה/בורגס/בודפשט
ואפילו פעם אחת דרך איסטנבול .
יתרה מכך שמח שיש מומחים רבים לרומניה כיום כאן באתר
ובינהם את !
ישנו מידע רב על רומניה נגיש מבחינת אופנים רבים!המשך יום מקסים
דויד
-
אני הזמנתי ב156 שח לאדם לתאריך 18.3ליאש...אספתי מהבלוגים את המידע הנחוץ לטיול בעיר.הבנתי שיש גם חדרי בריחה ואם ידוע לכם על עוד משהו מיוחד אנא שתפו...
כרגע בהתלבטות מלון:
במיקום המרכזי של כיכר אונירי יש רק מלון אחד עם ספא (אוניראה) אבל החדרים שלו נראים מיושנים מאוד. המלונות היפים חסרי ספא שיכול לשדרג את הטיול אם קר מאוד. יש מלון המרוחק 5 קמ מהעיר ואני חוששת שזה מיותר. אופציה אחרונה היא מלון אינטנשיונל הקרוב לקניון פאלאס.
דויד, אילן: בתור מי שמכירים את העיר באופן אישי לאיזה כיוון הייתם ממליצים? להתפשר על מיקום?