חודש בטנזניה וזנזיבר
-
שלום לכולם אני מתכנן לטוס בקיץ לטנזניה וזנזיבר אני רוצה לעשות שבועיים בזנזיבר שבוע ספארי ושבוע טיפוס לקלימנגארו
ראיתי בפורום הודעות שקשורות אבל הן לא ממש עדכניות אשמח אם מישהו שהיה לאחרונה יספר קצת מהניסיון שלו
התקציב שלי הוא בערך 12000 והאופי יותר תרמילאי חושבים שזה יספיק?
-
האם הטיסות הבי”ל כבר כלולות בתקציב שלך?
-
12000 מה? שקלים? דולרים? דרכמות יווניות? כולל טיסה או לא?אפריקה זולה בנושאים כמו אוכל, אבל כל מה שקשור לתיירות הוא יקר. הטיפוס לקילימנג’רו עולה מאות דולרים, וכמוהו הספארי.
-
12000 שקלים, הטיסות הבינלאומיות כן כלולות בתקציב הזה.. אם אתם לא חושבים שזה יספיק אני אשמח לדעת כמה כסף יספיק לדעתכם לטיול שאני מתכנן
תודה רבה על התשובות
-
או שתוסיף 1000 דולר לתקציב או שתצמצם בימי הספארי (7) שאתה מתכנן
-
עברו הרבה שנים מאז שהייתי באפריקה אז אין לי היכרות עם המחירים הנוכחיים, ובכל זאת – גם טיסות, גם שבוע ספארי בטנזניה וגם הקילימנג’ו, פלוס עוד הנסיעות, אוכל, זנזיבר… זה לא מספיק כסף.לא אתפלא אם רק הקילימנג’ו עולה כיום מעל 1200$ לבדו.
-
הכניסה לספארי לשמורת טבע עם אני לא טועה עולה 100$ ליום אני היתי שם בפבואר במסגרת טיול מאורגן שזה כלל הכול כלל מדריך ישראל וזה עלה כ4000$ החברה בה נעזרתי שם שסיפקה לנו את ג’פים ואת הנהגים זו kibo החברה הישראלית בה הזמנתי את הטיול זו עולם אחר עם אתה מצמצם ימי ספארי השמורות הטובות ביותר הם הסרנגטי והנגורונגורו
טיול מהנה