קוסטה ריקה
-
מעונינת לדעת פרטים על טיול לקוסטה ריקה – ערים -תרבות -מקומות נסיעה מעיר לעיר-– לא טרקים-
אני מבוגרת ונוסעת לבד-וכו- וכו- תודה
-
הקטע העירוני והתרבותי בקוסטה ריקה הוא די חלש… זו מדינה שמתאפיינת בעיקר בטבע.
התחבורה הציבורית היא אמינה ודי טובה, ככה שאפשר לסמוך עליה.
אבל אם את מעוניינת ביותר נוף עירוני- אני לא בטוח שזו המדינה שהייתי בוחר. אפשר לשהות בכל מיני עיירות חוף קטנות, בעיקר למנוחה, או לצאת לשייט- בין אם לצפות בבעלי חיים ימיים או בכאלו שעל גדות הנהרות. יש ישובים שמרכזים כל מיני אופציות לטיולים באזור- והשאלה אם זה משהו שבא בחשבון, ואז מקומות כמו פורטונה או מונטה ורדה יכולים להיות אופציות...
-
תודה- אני מעונינת לנסוע למקומות קטנים ולקחת טיולי יום בסביבה -כתבת שהתחבורה הציבורית טובה? אני מבינה שפורטונה ומונטה ורדה – יכולים ליהות אופציה לטיולים .? אני לא מעונינת מקומות לבטן גב- שוב תודה
-
מהי מסגרת הזמן?
פורטונה ו מונטה ורדה הם מקומות מרכזיים להרבה אופציות לטיולי ופעילויות יום
גם מאזור קאפוס- מנואל אנטוניו את יכולה לבנות כמה ימי פעילות... ואפילו סביב ישובי חוף יש לא אחת שמורות קטנות שניתן לבקר בהן בזמן ששוהים בקהילה קטנה.
-
לצערי אני יכולה לנסוע בערך כ- 14 יום- אני מעונינת ליהות 3 מקומות – שאין בעיה לנסוע ממקום למקום באוטובוס. תודה
-
פורטונה ו מונטה ורדה לדעתי צריכות להיות מרכז הטיול. אם בפורטונה עושים יום טיול לריו סלסטה, יום לקחנו נגרו, יום מפוצל בארנל ומפל פורטונה. אלו כבר 3 ימים.. אם את מעוניינת גם בפעילות אתגרית כמו גשרים תלויים או אומגה, גם זה קיים, או חוות פרפרים ו צפרדעים וכו’ ואלו ימים נוספים.
לעבור למונטהורדה יש לתיירים שירות רכב-סירה- רכב . לוקח כשעתיים. יש בבוקר ו בצהריים אוסף במלון ומוריד במלון.
וגם ב מונטה ורדה יש היצע של מסלולים קצרים בשמורות קטנות של יער הגשם, פעילויות אתגרית, חוות למיניהן וסיורים שונים ...
אחרי האזור הזה הייתי מציע לרדת לחוף. אולי לאזור מנואל אנטוניו-חאקו ולצאת משם למקומות. ממונטה ורדה לכאן לא יהיה אוטובוס ישיר וצריך להחליף, יתכן ויש שאטלים. אני חושב שאת יכולה גם לחשוב על שילוב טורטוגרו בנסיעה.