טיסה לפראג עם טרוולסרביס
-
שלום לכולם
נודעי לי לפני מס ימים כי הטיסה שלי בדצמבר תתבצע עם חברת טרוולסרביס לצערי.
אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שטסו עם חברה זו מאחר ואני מתלבטת באם לבטל או לא. תודה רבה
-
לדעתי כבר חודשים כל או רוב טיסות UP לפראג מתבצעות עם טרוול סרוויס. למעשה גם כשנסעתי באותו קו לפני שנה וחצי זה היה איתם.בעיניי לא שווה לבטל על זה. ההבדל המשמעותי שאני נתקלתי בו היה שבניגוד לטיסת UP רגילה מקבלים בזו סנדוויץ’ חינם (לא משהו, אבל זה ממילא חינם)... תכלס הבידוק הוא עדיין של אל על, ולפחות כשטרוול סרוויס מבצעים את הטיסה את יכולה לישון בשקט שהיא באמת תצא לדרך – מה שכלל לא מובטח לך כיום בטיסות שאותן מפעילה אל על עם שביתת הטייסים של ימינו.
-
א. תודה על התגובה
טרוולס סרוויס עושים את הטיסות של אפ רק בתקופות של לחץ. הפ-עם זה בגלל בעיות הטייסים. נסעתי בשנתיים האחרונות 5 פעמים עם אפ ותמיד זה היה צוות ומטוס שלהם. מה שמדאיג אותי הצפיפות במטוס .הבנתי שמדובר במטוסים צפופים.
-
היי
כל הטיסות של אל על לפראג מתבצעים כבר יותר משנ ע”י טרוול סרוויס שהיא חברת הבת של תברת התעופה הצכית. אין שום הבדל מלבד הצוות .
-
טסנו איתם לפני כחודשיים וכמו שאמרו קודמיי – הם היו בסדר גמור.
-
הי
טסתי איתם לפני חודש לבודפשט הם היו בסדר גמור. דיילות נחמדות ונותנים כריך חינם.
יצאו בזמן ואפילו נחתנו לפני הזמן הנקוב.
-
תודה לכולם
-
גם המטוסים של אל על בעיניי צפופים, ובכל מקרה מדובר בטיסה קצרה.כאמור, כל הטיסות שלי לפראג בשנה וחצי האחרונות ושל חבריי היו בטיסות UP שתכלס הופעלו על ידי טרוול סרוויס. גם לפני השביתה. לדעתי זה עניין קבוע, או לפחות בתדירות מאוד מאוד גבוהה בקו הספציפי הזה של UP.