ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול קצר בדרום הודו

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    4
    1542
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • צילי רז
      צילי רז נערך לאחרונה על ידי

מתכננים טיול קצר (שבוע) בדרום הודו בפברואר. נשמח לקבל הערות על המסלול:

20/2/17 - נסיעה לקוצין (Kochi, Kerala ). לינה בקוצין. 
      21/2/17 - קוצין + הופעת ריקודים האם יש זמן לנסוע ל-  Periyar Nagar. לינה בקוצין.

22/2/17 – Alappuzha‏‏ (backwater). + נסיעה למונאר ( Monnar, Karala ) . לינה במונאר.

23/2/17 - סיור באזור מונאר. לינה במונאר.

24/2/17 - נסיעה ל- Kodaikanal

25/2/17 - נסיעה לקומילי (Kumily) . לינה בקומילי

26/2/17 -נסיעה לכיוון Varkala לבלות שם את היום עד הטיסה. בערב טיסה לבאנגלור.

מתבלטים בעיקר:

1. אנחנו מתחילים את המסלול ממניפל (דרומים לגואה) האם הגיוני לנסוע ביום אחד ממניפל עד לקוצין? האם יש מקום ששווה לעצור בו בדרך לקוצין?

2. הבנתי סירות ה-backwater יוצאות מאלפי (Alappuzha‏‏ ) שלייד קוצין. האם זה מסלול טבעתי? האם מסיימים באליפי? אם כן, האם כדאי להפוך את הכיוון של המסלול בהרים ולהתחיל ולהתחיל ב-Kumily ולסיים במונאר?

3. האם את היום אחרון, לפני הטיסה, שווה ב להעביר Kodaikanal?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • shaharsagi
        shaharsagi נערך לאחרונה על ידי

המסלול לא ריאלי. לא מזמן היתה הודעה בפורום של מישהו שכתב שהטיול שלו בהודו היה גרוע מאוד כי הוא לא העריך נכון את הזמן והקושי של הנסיעות (דרכים מפותלות וצרות, כמו למשל למונאר, לקודאי קאנאל) ומרוב שהיו מותשים הם לא הצליחו להשלים את המסלול, שלא לדבר על להנות ולראות את המקומות שהגיעו אליהם.

דוגמא אצלך – ממונאר לקודאי קאנאל זה כ5 שעות נסיעה ברכב, תלוי בהרפתקאות בדרכים. יכול להיות גם יותר. אם תצאו ב 8 בבוקר אחרי א. בוקר תגיעו באחת הצהרים לחפש מקום, לאכול צהרים וישארו לכם אולי 3 שעות לראות את המקום. וזה בהנחה שאתם לא צריכים לנוח אחרי נסיעה מטלטלת כזאת. ואז א. ערב ושוב נסיעה מטלטלת לעיירת הרים דומה, ושוב לא תספיקו לראות כלום ולמחרת נסיעה ארוכה לוורקלה המדהימה, ושוב לא תראו כלום ממנה, כי יש טיסה לתפוס. 

דוגמא נוספת: שמורת הטבע פרייר דורשת יום (יש כאלה שמבקרים בה יותר) שמתחיל מוקדם בבוקר ומסתיים אחר הצהרים, שעה מדוייקת תלויה בכם. זה אומר או קוצ’ין או פרייר, בוודאי לא שתיהן ביום אחד.

הייתי ממליץ לדלל את הרשימה ל 2או 3 מקומות, תלוי כמה הם קרובים, או להוסיף 10 ימים לטיול.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • Almog_3571627
          Almog_3571627 נערך לאחרונה על ידי

דבר ראשון, לא ברור לגמרי איך אתם מתכוונים לבצע את המעברים – עם נהג או תחבורה ציבורית. גם אם המעברים מתבצעים עם נהג, עדיין המסלול לא ריאלי. יש מקומות שההנאה בהם היא דווקא שהות רגועה של מספר ימים, קודאיקאנאל הוא אחד מהם , כנ”ל לגבי ורקלה – חוף יפה, אבל לא מרהיב ביופיו שהייתי משנה את כיוון המסלול בשביל יום אחד. הנסיעה בהודו מתישה, ומרחקים שבארץ עושים במספר שעות מסוים מתארכים, וצריך לקחת את זה בחשבון. 

מניפל – אני לא מכירה את המקום, אבל בדיקה זריזה בגוגל מפות מראה שזה מרחק של 12 שעות נסיעה ברכב לקוצ’י – לא הגיוני. אם יש שם שדה תעופה, הייתי בודקת לגבי טיסה לקוצ’י. 

Kodaikanal - מקום נחמד ורגוע, אבל לא הייתי מרחיקה עד אליו בשביל יום אחד ולפי דעתי אפשר להוריד.

Kumily – לא הייתי, אבל מחיפוש בגוגל נראה שיש שם מרחבים של שדות תה, דבר שתראו במונאר (בנוסף, הנסיעה משם לורקלה אורכת על פי גוגל 4.5 שעות, זה אומר שתגיעו באמצע היום). 

כמו שרשמו לפני, הייתי מצמצמת את המסלול לשני מקומות, לדוגמא קוצ’ין ומונאר. אם אתם עדיין מעוניינים להרחיב, הייתי מחפשת אתר בקרבת שני המקומות הללו. 

בהצלחה Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • צילי רז
            צילי רז נערך לאחרונה על ידי

עזרתם לי מאד! המון תודה על המיקוד. החלטנו:

1. לחפש טיסה לקוצין ומקוצין
            2. להתמקד בקוצין, Alappuzha‏‏  ומונאר ולוותר על קומילי ו- Varkala P (מתלבטים עדיין לגבי קודיקאנל)

אנחנו מתכננים לקחת מדריך/נהג.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון