סיכום טיול תאילנד 2016
-
-
אמיתי.
קראתי עכשיו הכל מההתחלה עד הסוף. פשוט מדהים. אני ממש מקנא בבן שלך שיש לו אבא כמוך. בגילגול הבא אני מתחתן איתך!
-
אמיתי
התעייפתי רק מהקריאה של כל הפעילויות שעשיתם.
-
יוסי. כמו שכתבתי זה היה טרום טירונות...
-
כל הכבוד
-
מעולה
-
כל הכבוד אמיתי ממש אב השנה, שמחתי לפגוש אותך בטיול...ד”ש לכולם

-
סמי תותח איפה נפגשתם?
-
בפוקט...
-
דן, תודה
-
אפשר בבבקשה לקבל את המייל שלך?בעלי והבן שלי מתכננים גם טיול לפני גיוס עוד חודש וחצי
נשמח לכתובת המייל שלך להתייעצות
תודה רבה
-
שלחתי לך בפרטי.
-
הטיול נראה ונשמע מקסים
רציתי לקבל פרטים על הטיול בשמורת קאו סוק .
היכן רכשת את הטיול ? כמה עלה ? מה הוא כלל ? האם ישנת באגם ?
תודה
שלומי
-
הטיול לשמורת קאו סוק מתחלק לשניים. טיול לשמורה וטיול לאגם.
בשמורה ישנו בריזורט מחוץ לשמורה. ויש טיולים לאגם טיולים ליום או יומיים. מצ”ב צילום מהטיולים שניתן לקחת מהריזורט.
אם לוקחים טיול ליומיים המחיר הינו לבקתות פשוטות, מומלץ לשלם תוספת לבקתות ברמה גבוהה יותר.
הטיול ליום כולל: הסעה מהריזורט בשמורה לאגם, שייט בלונג טייל שעה וחצי באגם, טרק רגלי ביער, ביקור במערת Mamtaloo, ואם היא סגורה (מוצפת במים) אז טיול למערת נטיפים עם רפסודות. ארוחת צהריים בבקתות הצפות, שחייה באגם וקיאקים וחזרה לריזורט.
הטיול ליומיים כולל גם ספארי ליליה ושייט מוקדם בבוקר , ולינה בבקתות הצפות. ושלוש ארוחות, כל השאר אותו דבר.

-
תודה רבה על המידע המפורט
תוכל למסור בבקשה את שם הריזורט שממנו הוזמן הטיול
תודה
שלומי
-
-
מקסים!! איזה כייף לכם שיש לכם כזה קשר:)
נהיה גם בגוד וויו בינואר.
היה רק חדר רגיל וזה מה שהזמנו, אתה חושב שהמקום יספיק גם לבת 3 ובן 4? ניסע עם מזרון מתנפח..
וגם - האם לדעתך טיול היומיים והלינה על האגם מתאימים לגילאים האלה?
ומה קורה עם הלילה המוזמן בגוד וויו? הוא ''מתבזבז''?
-
קודם תקחו רק טיול עם בקתות משודרגות, ולדעתי עם ילדים קטנים צריך השגחה צמודה מאוד. ואין "בריכה לקטנים" זה אגם והוא עמוק.
לגבי הריזורט אם לקחתם את החדר הרגית לא תהייה בעיה להסתדר ללילה אחד עם שני הילדים הקטנים בעזרת מזרן .
https://www.instagram.com/p/BM382ThAxAA/
-
תודה ו-וואו:)) -
שלום ותודה רבה על הפרטים! האם לדעתך ניתן לטייל בשמורה ובאגם עם תינוקת בת שנה ושלוש?