היער השחור בסוף אפריל
-
אנו נוסעים זוג+2 ילדים בשנות העשרה.
בסוף אפריל ל-9 ימים.
התיכנון של הטיול נחיתה בציריך נסיעה לשטרסבורג והאיזור עד יום שני.
שני שלישי היער השחור.
רביעי חמישי גיחה לשוויץ.
מישהוא יכול לתת לי טיפים, האם התיכנון סביר, מה מומלץ, מה פתוח ומה לא פתוח בתקופה זו. על מה לא לוותר וכו’.
תודה מראש,
ריקי
-
היי ריקי,
גם אנחנו מתכננים טיול ליער השחור בפסח, בתקווה שמזג האוויר יהיה טוב עמנו…
היער השחור אזור רווי אתרים ופעילויות, השאלה מה אתם אוהבים ומחפשים?
אנחנו חלקנו עשרה ימים כך:
נחיתה בבאזל
יומים ראשונים שוויץ- מפלי הריין ואזור פרייבורג,שטרסבורג.
חמישה ימים לטיולים בעיירות היער השחור עם כול האטרקציות שיש… (ממליצה לך לחפש ״ היער השחור עם מתבגרים״ ותקבלי המון אפשרויות) שלנו ילדים קטנים...
יום שלם לפארק אירופה
ויום אחרון חזרה לכיוון באזל וטיול באזור.
שבוע טוב
קרן
-
ראשית תודה,
שנית תבדקו אתרים כי יש דברים שעדין סגורים בתאריכים אלו. אם אתם חושבים על סקי זה כבר משהוא אחר…
אבל מה מצאתם לעשות ביער השחור חמישה ימים. כמה פעמים אפשר לעלות על מגלשות ורכבלים.
יום אחד פארק אירופה ואיפה עוד ארבעה.
יש לכם מקומות מומלצים בטבע.. לצעוד. לטפס וכו’…
אודה לכם אם תוכלו לעדכן אותי אם יש לכם רעיונות נוספים.
תודה ושבוע טוב,
ריקי
-
היי,
ביער השחור לא חסרים מסלולי טיולים ברמות קושי שונות: שביל המנסרות באזור הינטרזארטן, השביל הקסום, שביל היער השחור ועוד רבים וטובים.
תוכלו להשקיע יום שלם ולעשות את המסלול של עמק רוואנה (Ravannaschlucht).
אם הצעירים (ואבא שלהם) מתעניינים במכוניות תוכלו לבקר במוזיאון מרצדס-בנץ או פורשה שנמצאים בשטוטגארט (מומלץ לשריין כמה שעות באאוטלט מצינגן לאחר מכן).
אם פארק חבלים נראה לך בנאלי תוכלו לבקר באומגה הירשגרונד, מסלול של אומגות באורכים שונים שבמהלכו מרחפים מעל ליער השחור.
ממליץ לך לבדוק את הבלוג של לי (היער השחור עם כפית) יש שם לא מעט מידע שיכול להיות רלוונטי עבורך.
לאחר שחוזרים מחופשה ביער השחור מגלים שחמישה ימים אינם הרבה זמן וכי האזור עשיר בפעילויות ובמוקדי עניין.
-
בגדול- שביל הפסלים, ערוץ ראוונה, המוזיאון הפתוח, מוזיאון השעונים, מרחצאות, אגם טיטיזה, מפלי טודנאו והמגלשות ויש עוד המון…
אבל אנחנו גם מתכננים לחזור לצימר לארוחת הערב ובשעה סבירה ולכן תכננתי לכול יום לא יותר מ-3 אטרקציות.
לגבי פתיחת אתרים ממה שבדקתי הרוב נפתח באפריל.