טיסות זולות להולנד
-
לידיעת הטסים להולנד
אחרי שבחנתי את נושא הטיסות להולנד לקיץ הקרוב
אני שמחה לבשר שהאופציה הכי זולה שמצאתי הן טיסות עם בריסל איירלינס
נוחתים בבריסל (מקסימום ישנים לילה במלון בשדה התעופה. אגב, יש גם טיסת בוקר), לוקחים אוטו ועוברים את הגבול להולנד (כשעה מהגבול וכשעתיים וחצי מאמסטרדם עצמה)
כרטיס שהזמנתי השבוע עלה 215 דולר לאדם (כולל הכל)
וכשנוסעים כמשפחה, זה בהחלט חיסכון
-
יש סיבה לכך שהטיסות לבריסל כל כך זולות – כולם מפחדים לטוס לשם.
-
לפעמים צריך לשים חייכן בסוף השורה

מישהו עוד עלול לקחת את ההערה ההומוריסטית ברצינות תהומית.
הטיסות לבריסל זולות- כי ...היו מאז ומתמיד זולות יותר מהטיסות לאמסטרדם, בין אם מדובר באל על או בריסל איירליין.
-
אפשר למצוא טיסות זולות גם ב flygermania לדיסלדורף. מרחק של שעתיים וקצת לאמסטרדם. היתרון הוא שמחיר השכרת הרכב בגרמניה אמור להיות יותר זול מהולנד או בלגיה.
-
לא בהכרח.
צריך לבדוק נתונים כלכליים ,וגם את שעות הנחיתה וההמראה, ומרחקי הנסיעה.
-
לכן כתבתי אמור

-
ומה עם טראנסאוויה ואיזיג’ט? בשנה שעברה היו יופי של טיסות לטראנסאוויה. חוץ מזה, אני לא חושבת שיש לאיזשהי חברה עדיפות אבסולוטית כי המחיר משתנה לפי ימים. לעניין השעות גם יונית התייחסה.
-
אז זהו שבדקתי קודם גם את שתי החברות הללו
והשעות של טרנסאוויה גם גרועות וגם יוצא יותר יקר ב 150 דולר לאדם לאותם תאריכים בערך
אותו סיפור גם עם איזיגט
-
טסנו עם החברה הבלגית לפני פחות משנתיים. אחת הטיסות הפחות נוחות שהיו לנו. מטוס צפוף מאד מאד ולא נוח. אבל באמת-זולים...
-
היי
בבדיקה שלי הפערים בין בריסל איירליינס לטרנסאוויה או איזיג'ט הם לא כל כך גדולים כפי שציינת.
אם לוקחים טיסת לילה בהלוך ( הזולה ) אז צריך להוסיף לעלות את התשלום למלון.
כמו כן צריך להוסיף לעלות גם עלות השכרת רכב מהיום הראשון
בעוד שנחיתה בסכיפהול מאפשר להגיע לאמסטרדם ולשהות בה יום יומיים שלוש ( כמה שבתכנון ) ללא השכרת רכב.
וכמובן שיש את עניין הנוחות:
אנחנו נחתנו בסכיפהול ותוך חצי שעה מקבלת המזוודות כבר היינו במלון שלנו.
אתם כבר סגרתם
אבל כדאי להציג את כל התועלות והחסרונות למי שירצה
תהנו -
יכול להיות שפיצול יעדים ופיצול חברות יתן את התוצאה הטובה ביותרתלוי בעלות של השכרת רכב חד כיוונית יכול להיות ששילוב יתן תוצאה טובה יותר
-
***אנחנו טסנו עם אייר ברלין לדיסלדורף. נסיעה נוחה ומהירה, כשעה וחצי ובמחיר מצויין. ממליצה
-
באיזה אתר מצאת כאלה מחירים לבריסל ולאיזה תאריך טיסה ?
תודה