ניו יורק סן דייגו
-
אני יודע שזה דקה 90 אבל עדיין מחפש את מזל כרטיס זול מניו יורק לסן דייגו ליומיים הקרובים
-
חפש בגוגל פלייס.
לפי בדיקתי מדובר בכמעט 300 דולר הכי זול עם עצירה וגם צריך לשלם תוספת על הטרולי/מזוודה.
-
בג'ט בלו מצאתי ב 250 , עדיין יקר . יש פה אנשים שנתקעו עם כרטיס כזה , אשמח לעזרה למציאת כרטיס זול יותר
-
250 זה הכי זול שתמצא ליומיים הקרובים. אם תחכה לשבוע הבא ראיתי שביום שני המחירים יורדים..(170 דולר לא כולל מזוודות)
-
עוד אנשים
-
מה רע בתשובות שקיבלת? חפש בגוגל פלייטס או קיאק וקח את הטיסה הכי זולה שאתה מוצא.
-
כי זה מחירים נורא גבוהיים... עוד אנשים
-
אני רואה עכשיו בקיאק טיסה עם aa ביום שני ב-169$ ללא שליחת מזוודה (מחיר סביר לדעתי) וזה הכי זול בימים הקרובים.
אם תציין את המקסימום שאתה מוכן לשלם על טיסה כזאת, אולי זה יעזור.
ובכל אופן, אף אחד כאן לא קובע את מחירי הטיסות, אז אני לא מבין איזו עזרה אתה רוצה. אלה המחירים.
-
יש פה אנשים שהם מומחים בהזמנות בטח אפשר למצוא זול יותר עוד אנשים
-
“המומחים” של הפורום מזמינים כרטיסי טיסה בדיוק כפי שהומלץ והוצע לך בשרשור זה: אחרי בדיקה והשוואה באתרים כמו גוגל פלייס, קאייאק וכד’.
-
איך ספירט??
-
עוד אנשים???מזמן לא קראתי בקשה כל כך תרבותית ומנומסת לעזרה.....שלא לדבר על הכרת התודה למי שטרח וענה. מדהים.
-
ניסיתי לרמוז את זה בצורה עדינה (מאוד!), אבל karniel כתב/ה את זה בצורה סרקסטית ולא נותר לי אלא להסכים.
בכל אופן, אני מקווה שהסתדרת. בכל זאת עברו כבר ארבעה ימים מאז הבקשה הדחופה.
-
זה לא נכון להתייחס ככה בצורה גסה אז הנה אומר תודה לאנשים מעריך זאת מאוד . איך ספירט ?
-
SPIRITידועה כחברה לא טובה בעיקר במה שנוגע לעמידה בזמנים. חברה זאת גובה תוספת תשלום גם על הטרולי עמו עולים למטוס, לא רק על המזוודות.
-
למי יצא לטוס איתם ?