איך להתחמק מתשלום "דמי טיפול" עבור קנסות באירופה?
-
לפני חודשיים הייתי באיטליה למשך שבוע השכרתי רכב בחברה- "goldcar". לפני שבוע קיבלתי מייל מהחברה שבזמן שהותי שם קיבלתי 2 דוחות שהגיעו אליהם (אני לא ראיתי את הדוחות) והם גובים 40 יורו לכרטיס(!!) על זה שהם העבירו לרשות הגבייה את הפרטים שלי, 80 יורו סה"כ בנוסף לקנסות! הם טוענים שאני אקבל את הדוחות בשבועות הקרובים. יש דרך להתחמק מלשלם על "דמי טיפול" של חברת ההשכרה? הם אפילו לא משלמים בשמי, הם רק מעבירים את הפרטים שלי..
-
אי אפשר להתחמק מכיון שהתנאי הזה מופיע אפילו על הוואצ’ר שאת מקבלת כשאת מזמינה את הרכב.
-
השיטה הטובה ביותר להתחמק מתשלום דמי טיפול היא….פשוט לא לתת להם הזדמנות לטפל… לא לעשות עבירות תנועה…

-
או לחילופין לשלם אותם לפני שהם מגיעים לחברת ההשכרה.
-
לרוב זה בלתי אפשרי.
תמונות של כניסה לאזורים מוגבלות בעיר, מצלמות מהירות – זה מגיע לחברת ההשכרה אחרי שכבר עזבת את המדינה. לא ידוע לי שאפשר לשלם את זה קודם. יש אפשרות כזו?
הודעת קנס שמוצמדת לשמשה – זה באמת אפשר לשלם בעת השהות במדינה.
-
כדי לצמצם את הנזק חשוב לשלם הודעת קנס המוצמדת לשמשה וכך לא תגיע לחברת ההשכרה שתוסיף לך על “התענוג” עוד 40 יורו
-
הייתי כבר בסרט הזה כמה פעמים . אי אפשר להתחמק מתשלום העמלה כי הם מחזיקים את כרטיס האשראי שלך כבן ערובה,ועושים בו כרצונם(וזה כנראה גם מגובה בחוזה השכירות שחתמת עליו) .
יחד עם זאת, אם תוך פרק זמן של כמה חודשים לא תקבלי בדואר את דו”ח עבירת התנועה שעשית, את יכולה לחזור לחברת ההשכרה ולטעון כי לא הגיע אליך כל דו”ח ומן הסתם לא עשית כל עבירה,ואת מבקשת לפיכך שיחזירו אליך את העמלה. פעם אחת שעשיתי זאת, הצלחתי לקבל את הכסף חזרה