ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

חודש בחוף המזרחי

פורום צפון אמריקה
    3
    4
    1465
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • SharonZaks
      SharonZaks נערך לאחרונה על ידי

אהלן אנשים,

אני מסיים חילופי סטונדטים במונטריאול ויש לי כחודש לטייל. החלטתי לטייל קצת בחוף המזרחי, להתחיל במונטריאול ולסיים במיאמי ומשם לטוס הביתה.

השאיפה היא למסלול הבא: כריסטמס במונטריאול, בוסטון, סילבסטר בניו יורק (שם אני כנראה מסודר מבחינת לינה), פילדלפיה, וושינגטון DC. בקיצור הערים הגדולות של צפון חוף המזרחי, בעיקר אטרקציות ומוזיאונים. אח”כ טיסה \ נסיעה למיאמי, לשבוע שבועיים של כיף.

אני מתכנן לטייל לבד (נכון לעכשיו) ולכן האופציה של לשכור רכב לא על הפרק.

1. לחלק הראשון – הייתם ממליצים להסתדר עם אוטובוסים או לעשות טיול מאורגן?
      2. מישהו מכיר את הטיולים המאורגנים של הסינים? הבנתי שהם מאוד זולים.
      3. מה הייתם עושים בפלורידה שבוע שבועיים?

בתודה מראש,

שרון

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dhz
        dhz נערך לאחרונה על ידי

טיול עם תחבורה ציבורית אפשרי אם אתה מתכוון להתמקד בערים הגדולות.  אם תרצה שילוב של טבע (ולא כל כך הבנתי למתי מתוכננת הנסיעה, ולכן איפה פרקטי לטייל באותה תקופה), תצטרך רכב שכור.

בפלורידה טרם ביקרתי, אבל אני יודע שיש מה לעשות באיזור אורלנדו (פרקי השעשועים וקייפ קנברל) ובאיזור מיאמי ודרומה משם (מעבר לחופים של העיר, פארק האוורגליידס ומערבה משם ה- keys, שנראית לי חוויה רק לנהוג על הכביש שעובר דרכם).  אני מניח שלחלק הטיול בפלורידה כדאי לך לשכור רכב.  אולי באורלנדו אפשר להסתדר בלעדיו אם מתמקדים בפאקי השעשועים, אבל בדרום  פלורידה כנראה שתצטרך רכב או שתהיה כנראה מוגבל מאד.

אגב, לא ברור לי למה אם אתה נוסע לבד אז לא תוכל לשכור רכב.  האם מדובר בעלות?  אני מציע שתבדוק את העלות לשכירת רכב באיזורים הלא עירוניים לפני שתפסול את האפשרות לחלוטין.  בערים הגדולות, בוסטון, ניו יורק, וושינגטון ופילדלפיה, כנראה עדיף להיות ללא רכב על מנת להמנע מבעיות ועלויות של החניה.

• SharonZaks
          SharonZaks נערך לאחרונה על ידי

היי

תודה על התגובה. אז ככה:

אני עוד לא סגור על לאיזה תאריך לדחות את הטיסה הביתה כיוון שהתכנון לא הושלם. כעיקרון אני אנחת (או אגיע) לאורלנדו בסביבות ה-8-10 ינואר ואז אהיה 3-4 ימים באורלנדו, 3-4 ימים במיאמי, 2-3 לטיול של הקיווסט (שווה להיות שם שתי לילות), ועוד קרוז לקריביים (3-4 לילות, או ששווה לקחת את הקרוזים הארוכים יותר?)

אז זה יוצא יותר משבועיים. או שאני מגזים בהערכות?

אני לא מתכוון לשלב טבע (פרט אולי להליכות קצרצרות) ולא מתכוון לשכור רכב (אלא אם תהיה סיבה ממש ממש טובה). יש לי חברה במיאמי שתיסע איתי לקיווסט, או שאגיע לשם בטיול מאורגן.

איך זה נשמע סה”כ?

• CRUISE MAN
            CRUISE MAN נערך לאחרונה על ידי

בקשר לקרוז,

חודש ינואר הוא חודש מאד מבוקש. מאד!

במידה ואתה מזמין קרוז לקאריבים אל תמתין לרגע אחרון כי כל הקטגריות יהיו סגורות!

בקשר לקרוז קצר, אתה יכול לקחת קרוז 5 לילות באחד מ 2 אוניות של רויאל Independence Of The Seas

Navigator of the seas

יציאה ממיאמי ו מפורט לורדייל

לא כל שבוע יש קרוז של 5 לילות

בנוסף ימי שלישי לרויאל קאריבין יש מבצעים סייל מכירות רגע אחרון גם באוניות הענק אואזיס והאלור מידי פעם לחלק מהתאריכים ושווה לבדוק( הכוונה שזו מכירה לחדרים לזוגות)

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון