פארק היינו בלוס אנגלס וכעת באורלנדו מה כדאי לראות
-
היי לכולם ,
היינו בלוס אנגלס עם ילדים בני 10 ו 11 פרט לאדוונצר פארק היינו בכל הפארקים האחרים..
אנחנו נהיה באפריל באורלנדו לאיזה פארק כדאי ללכת?
-
לא ציינתם העדפות, אז להלן הפארקים ששונים ממה שהיה ליד LA:
מרשת Universal Studiod:
- Island of Adventure
מרשת Disney:
- Epcot
- Hollywood Studios (דומה ל-Universal Studios, אבל כמובן שמתמקד בסרטים ובדמויות של דיסני)
מרשת Sea World:
- Sea World
- Discovery Cove
-
אין העדפות...רק לא מתקני אקסטריים.
תוכל לפרט לי מה יהיה בכל פארק?
-
ושכחת את אנימל קינגדם בדיסני
-
אם אקסטרים אינו עבורכם, אז וותרו על Island of Adventure.
על מה יש בפארקים האלה, ניתן לקרוא בפרוט רב באתרים של הפארקים, כולל הסבר על כל אטרקציה.
חוות דעת פרטית שלנו, תוכלו לקרוא בסיפור טיול בת המצוה שלנו ב-2012, שבבלוג שלי.
בתמצית:
- Epcot – פארק שעשועים שהייתי קורא לו “פארק חינוכי”. יש בו שני אזורים: אזור המוקדש למדינות ותרבותן ואזור המוקדש לטכנולוגיות עתידיות. הבעיה עם ה”עתיד” שלהם, זה שהוא קצת התיישן ורובו כבר מהווה מציאות בהווה. לדעתי, עדין מעניין.
- Hollywood Studios – דדומה ל-Universal Studios, שאמרתם שהייתם ב-LA, אלא שאם שם זה סביב סרטים ודמויות של Universal, כאן זה כמובן סביב סרטים ודמויות של דיסני.
- Sea World – בעיקר מופעים של חיות ים. יש גם אקווריומים ושניים-שלושה מתקני אקסטרים.
- Discovery Cove – פארק לנופש ליד לגונות שבהן שוחים ליד דגים שונים.בתוספת תשלום ניתן לשחות בו עם דולפינים. הכניסה אליו יקרה, אבל בשיטת “הכל כלול” (חפשו טיפ שלי בנושא). אם תבחרו בזה, אז ניתן בתוך 14 יום להיכנס ל-Sea World ולפארק המים אקווטיקה כמה פעמים שרוצים בחינם.
-
לא שכחתי. הנחתי שילדים בני 10-11 כבר גדולים מדי לפארק הזה, אבל כרגיל זה ענין אישי.
ולא שכחתי, שיש כמובן גם פארקי מים של הרשתות וניתן גם להתייחס לביקור במרכז החלל כאל עוד “פארק”.
לא הזכרתי גם את בוצ’רד גארדנס, בגלל גילאי הילדים ועכשיו שהבנתי שאינם רוצים אקסטרים, אז הוא לא עבורם בכל מקרה.
-
אני מאוד אוהבת את האנימל קינגדום ואני מזמן כבר לא ילדה..יש באווירה שלו משהו כייפי
כבר היינו שם ארבע פעמים
(פעמיים בכל טיול)
ואין ספק שנחזור.