טיול משפחתי לאנגליה
-
שלום לכולם, אנחנו מתחילים לתכנן טיול לקיץ הקרוב והפעם היעד שלנו הוא אנגליה.
אנחנו זוג עם שלושה ילדים שיהיו בקיץ בני 5, 8, 12.
אנחנו נוחתים בלוטון ומתכננים לנסוע לקיימברידג’, ומשם ללייק דיסטריקט ולחזור ללונדון עם עצירה בפארק אלטו טאוורס. בסיום יש לנו כמה ימים בלונדון.
מספר שאלות: האם יש המלצות לביקור עם ילדים בקיימברידג’?
האם יש למישהו המלצה על מקום לינה נחמד בקיימברידג’?
אני שוקלת להוסיף יום ביקור ביורק, זו עיר שלא הייתי בה אף פעם, האם יש המלצות בעניין?
האם יש למישהו המלצה על מקום לינה כיפי בלייק דיסטריקט שיאפשר לצאת ממנו כל יום למסלול אחר (אני מעריכה שנהיה שם בסביבות 4-5 ימים).
תודה מראש למי שיענה
גלי
-
אני מאוד ממליצה על יורק. היינו בה יומיים וחצי והיא נפלאה. כולנו נהנינו מאוד. גם המבוגרים וגם הילדים.
המלצה חמה נוספת-בדרך צפונה תקדישו יום לwarwick castle. מקסים.
סתם שאלה מסקרנות-אם התוכנית היא אזור לונדון קיימברידג אלטון טוארס (אחלה פארק. היינו יום מלא מפתיחה לסגירה. מומלץ מאוד) ויורק-למה להרחיק עד הלייק דיסטריקט ולא לעשות את הפיק דיסטריקט הקרוב יותר?
-
תודה על התגובה.
את יכולה להמליץ על מקום לינה ביורק? ומה הדברים העיקריים שנהנתם מהם?
לגבי הלייק דיסטריקט, יש לנו די ימים ומזכרוני מתקופה בה גרתי באנגליה מאד מאד אהבתי את האזור, אבל אנחנו לא נעולים ובהחלט נשקול אפשרות לשינוי.
גלי
-
לגבי טיול לאנגליה -
על בחירת היעד. לגבי יורק - מצ"ב סיפור שלנו, מהודעה 16 יש מידע על יורק שלנו.
-
מחזקת את ההמלצות של jenn ליורק
אוסיף את הסיור בבית העתיק של ראש העיר-היה שם צוות מעולה ששיתף פעולה עם השאלות של הילדים.
באתר www.yorkpass.com אפשר להתרשם מהאטרקציות בעיר
לגבי לינה-אנחנו דתיים והיינו בעיר משישי עד ראשון ולכן היה לנו חשוב לקחת מלון ממש במרכז העיר העתיקה ובמרחק הליכה קצר ממוזיאון הרכבות החינמי שאליו הלכנו בשבת. המלונות במרכז העיר העתיקה מאוד יקרים ואם לא חייבים ללון שם יש מלונות זולים בהרבה מחוץ למרכז. אנחנו לנו הרבה ברשת של premier inn האנגלית. יש להם מלונות 3 כוכבים בפריסה מאוד רחבה בכל רחבי אנגליה וראינו אחד ממש בכניסה ליורק. זאת רשת מאוד זולה והמלונות ממש בסדר גמור.
אם לא בוער לכם ללון במרכז יורק-זאת אופציה טובה.
-
בקיימברידג’ ממליצה לקחת את השיט שעושים שם בתעלות. מקסים!
לא צריך להזמין מראש, מגיעים ועולים.
-
הי גלי
אני בעד אזור האגמים. יש המון לעשות סביב האגמים עצמם כגון: שייט,
צלילה שחיה ועוד. אני ממליצה להתמקם או באזור Ambleside שעל אגם ווינדרמיר Windermere או ב- Keswick
ממליצה על ביתה של הסופרת ביאטריקס פוטר מ”פיטר והארנב” והסיפור על “ימימה הברווזה”. גם גדולים נהנים שם. אפשר לבלות שם חצי יום ביום גשום.
בכפר מקסים בשם Grasmere יש חנות מקסימה Gingerbread Shop
ובכלל הכפר יפהפה. ב-Keswick יש את The Pencil Museum מוזיאון קטן חמוד של אילוזיות כולם ייהנו.
הקטן שלנו אהב בזמנו תצוגות כבשים Sheep show lake district ואחר כך ניתן ללטף. זה נחמד ליום גשום. ניתן לבדוק באינטרנט פרטים.
יש המון מסלולי הליכה לקטנטנים ולמשפחות.
http://www.dayoutwiththekids.co.uk/things-to-do/lake_distric t
זהו אזור מקסים עם המון פעילויות לימים גשומים וגם בחיק הטבע. הנסיעה לשם ארוכה אבל שווה את הטרחה.
כמי