רכבת מבודפשט לוינה
-
שלום לכולם,
לאחר ייאוש מאתר הרכבות ההונגרי וקצת חיפושים כאן בפורום עלו לי כמה שאלות:
- הבנתי שמומלץ לרדת בוינה בתחנת Hauptbahnhof ולא בתחנת Westbahnhof, לפי מה שראיתי שבאתר הרכבות שלהם יש רק אופציה לוינה תחנה מרכזית ווינה Hbf, שאני מניח שבשניהם הכוונה היא ל Huaptbahnhof. האם זה נכון?
- לגבי האופציה הזולה ביותר של 13 יורו לכיוון, מצויין בפרטים שזה כולל שמירת מושב ולעומת זאת באופציות היקרות יותר אין שמירת מושב, הגיוני שהאופציות היקרות יותר יהיו ללא שמירת מושב?
- מה ההבדל באמת בין כל המחירים??
תודה מראש
-
- הבנתי שמומלץ לרדת בוינה בתחנת Hauptbahnhof ולא בתחנת Westbahnhof, לפי מה שראיתי שבאתר הרכבות שלהם יש רק אופציה לוינה תחנה מרכזית ווינה Hbf, שאני מניח שבשניהם הכוונה היא
Huaptbahnhof. האם זה נכון? נכון.
2. לגבי האופציה הזולה ביותר של 13 יורו לכיוון, מצויין בפרטים שזה כולל שמירת מושב ולעומת זאת באופציות היקרות יותר אין שמירת מושב, הגיוני שהאופציות היקרות יותר יהיו ללא שמירת מושב? הגיוני, כי הכרטיס ב-13€ הוא מוזל, כמותו מוגבלת וצריך לרכוש אותו זמן רב מראש.
3. מה ההבדל באמת בין כל המחירים?? כרטיס רגיל הלוך ושוב תקף ל-4 ימים. -
היי תודה על המענה.
אז ההבדל בעצם, הוא שהמחירים הזולים לא ניתנים לשינוי ומיועדים לאותה שעה בה הזמנתי את הרכבת? והמחירים היקרים יותר יכולים להיות תקפים גם ל4 ימים לאחר התאריך בו הזמנתי את הכרטיס?
הבנתי נכון?
-
שאלה נוספת, כשאני מגיע לשלב התשלום ורכישת הכרטיסים הזולים, עברתי על כל הפרטים וראיתי שהמערכת בחרה לנו(זוג) כיסאות והושיבה אותנו לא ממש אחד ליד השני. יש אפשרות לשנות את מספר המושב?
-
אז ההבדל בעצם, הוא שהמחירים הזולים לא ניתנים לשינוי ומיועדים לאותה שעה בה הזמנתי את הרכבת? והמחירים היקרים יותר יכולים להיות תקפים גם ל4 ימים לאחר התאריך בו הזמנתי את הכרטיס? אתה מבין מצויין גם בלי האישור שלי.
ורכישת הכרטיסים הזולים, עברתי על כל הפרטים וראיתי שהמערכת בחרה לנו(זוג) כיסאות והושיבה אותנו לא ממש אחד ליד השני. יש אפשרות לשנות את מספר המושב? הם נותנים תמיד ביחד. המיספור של המושבים משוגע ולא עוקבים. תגיד מה המספרים ואבדוק?
-
היי הזמנו את הכרטיסים וקיבלנו מושבים 32,38 בהלוך
ומושבים 95,97 בחזור.
האם לדעתך המושבים אחד ליד השני?
-
אתם יכולים להיות רגועים. בשני המקרים המושבים בוודאות צמודים. את הכרטיסים נינן להוציא בכל תחנת רכבת בבודפשט מהאוטומטים למכירת כרטיסים עם הכנסת הקוד שקבלתם. נסיעה טובה.
-
תודה רבה!