עזרה ארה"ב -המשך
-
שלום חברים
{בהמלצת מוני אני פותח שרשור המשך לשרשור הקודם}
תזכורת קטנה :
פעם ראשונה בארה:ב עם כל המשפחה , דתיים,6 נפשות
הורים+ארבעה{13,11,10,2} ואחד חדש בדרך{אשתי בהריון
}בתכנון 3 שבועות{+-} במערב
אז ככה, התאריך המקורי היה מאי 2017 ואז אשתי הפתיעה אותי עם ההריון אז עלה רעיון להקדים בחודשיים{תודה עמיחי} ואחרי התייעצות עם רופא החלטתי על
ה 13/03/17 עד 4/4/17.
העניין כרגע הוא שכשאני מנסה לבדוק מחיר ב RENTALCARS.COMלארה”ב “הוא” לא נותן לי לבחור עיר או תחנת איסוף.{נכנסתי עם שם משתמש}
מישהו נתקל בזה?
כמו כן , אני די סגור על הטיסה של “אייר פרנס” בתאריך לעיל של 01:00
מה כדאי לדעת או לבדוק לפני שאני קונה?
איך אני בוחר את המושבים ןמתי שנשב כולם ביחד?
והאם יש לי איזו עדיפות היות ואני עם ילדה בת שנתיים
?תודה רבה בשלב זה
בטוח שיהיו עוד שאלות

-
בדקת שהאתרים שרצית אכן פתוחים בזמן הזה? בזמנו כשנסעתי מחוץ לעונה חלק מהפארקים היו חסומים בשלג.
-
??
-
לגבי השכרת רכב – אני מציע לטלפן למס’ סוכנויות עיקריות ולקבל הצעות מחיר
לגבי טיסות – לגבי ילדה בת שנתיים מחויבים להושיב אותה ליד מבוגר. לדעתי גם ילד עד גיל 12 (לא בטוח)
לגבי אייר פראנס לא יודע אם הושבה עולה כסף או לא - אפשר לבדוק באתר שלהם.
-
לגבי רכב ו רנטאל קארס דבר עם אורן מרום…
אתה צריך רכב גדול…. לדלדעתי יותר ממיני ואן ..
-
תודה רבה יערי

חברה, אפשר בקצרה על הפרוצדורה להזמנת כרטיס טיסה עם ילדים
אילו מקומות עדיף?
בפבואר האחרון טסתי עם טורקיש למיאמי וכשנכנסתי למטוס {מטורקיה למיאמי}
אז בהתחלה יש את ה”עסקים”,אם אני לא טועה, בכל אופן איך שעוברים את מחלקת העסקים ,דרך הוילון, ישנם המושבים הראשונים במחלקת התיירים.
בין המושבים האלו לקיר שממולם יש מקום ענק והילדים יכולים לישון על הרצפה או לשחק בכיייך. אם אני לא טועה זה אייר באס 380
האם אני יכול לבקש דבר כזה?
האם אני יכול לבחור את המקומות ברגע הקנייה או ציק אין 24 שעות לפני?
תודה ענקית לכולם

-
כדאי לך להכיר את אתר סיט גורו, יעזור לך מאוד:
באופן עקרוני המקומות שציינת הם לרוב מושבים יקרים יותר. תבדוק, אולי יהיה לך כדאי להוסיף מעט בשביל לקבל מושבים כאלה והרבה שלווה.
-
המושבים בשורה הראשונה בד”כ כרוכים בתשלום נוסף שיכול להיות לא זניח, משהו כמו 50-100$ למושב לכיוון, זה משתנה מחברה לחברה כך שתעשה את השיקול שלך. ברוב החברות מיד אחרי רכישת הכרטיסים ברגע שיש לך מספר הזמנה אתה יכול להיכנס לאתר שלהם ולבחור מקומות. עדיף כמה שיותר מוקדם כדי שתוכל לתפוס שישה מושבים יחד. אם אתה מזמין דרך סוכן אז לפעמים הוא יכול לשריין לך כבר בתהליך ההזמנה.
-
לטורקיש אין אירבאס 380.
הם טסים לניו יורק ב 330 או בבואינג 777
מקומות בשורה הראשונה מה שנקרא BULKHEAD, בדרכ נשמרים ללקוחות עם תינוקות. בכדי שיוכלו להשתמש בעריסה. בכל מקרה אלו מקומות בתשלום, ואתם 6 – זה יעלה הרבה.
ובשום אופן אסור לתת לילדים לישון על הרצפה ! זהו סיכון בטיחותי !