אלאסקה
-
שלום רב,
נשמח לעצות/טיפים וכל מידע על האפשרויות השונות לטייל באלאסקה
ל-3 שבועות בערך ברכב.יכול להיות מסלול שמישהו עשה.
שאלה נוספת האם זו אופציה להגיע לאלאסקה ולאחר כן לרוקיס הקנדיים ומשם חזרה לארץ דרך אלאסקה
תודה
-
אתם יכולים לטוס לאלסקה, משם לקלגרי בשביל הסיבוב ברוקיז, ולחזור לארץ מקלגרי.. אין סיבה לחזור לאלסקה.
-
תודה אבי.
האם ידוע לך על מסלול שמטיילים עשו כפי שהצעת:
טיסה לאלסקה (לאן בדיוק?) משם לרוקיז וחזרה מקלגרי לארץ?
-
לצערי עוד לא יצא לי לבקר באלסקה או ברוקיז הקנדים. העיר הגדולה באלסקה היא אנקורג’, כך שאני מניח שכדאי להתחיל לחפש טיסות לשם.
-
לדעתי בטיול של 3 שבועות כדאי להתמקד באלסקה, יש הרבה מה לראות שם ובדרך כלל אנשים לא נוסעים לשם שוב לטיול השלמות כך שכדאי למצות בטיול אחד. הרוקיס הקנדיים נראים אולי קרובים על המפה אבל הם לא, אפשר לשלב אותם בטיול עתידי שיכלול את ונקובר או יעדים נוספים באזור. אנחנו עשינו מסלול מונקובר לעיירה מסוימת באלסקה וחזרה ברכב, אפשר לקרוא אותו בבלוג שלי להתרשמות אבל בשלושה שבועות לא היתה לנו אפשרות גם לטייל באלסקה עצמה אלא רק באזור מסוים ומצומצם, וברור שלא הספקנו לטייל גם ברוקיס הקנדיים (לא נורא, ראינו אותם כבר בטיולים אחרים). אני ממליצה לכם להעזר בספר המסלולים באלסקה של נטע דגני, הוא מציע מסלולים באורכים שונים, מאוד מפורט ויכול להוות בסיס מצוין לבניית טיול. כמו כן יש סוכנות בה ניתן להעזר לבניית טיול.