דיווח מהפנקן
-
סהכ נחמד מאוד.
היה אתמול קר וחם בעת ובעונה אחת. בשמש היה פלוס 6 ובעמקים ובצל מינוס 3. הזוי.
מעט גולשים בפנקן ומסלולים פנויים. מעולם לא נהניתי כך בפנקן. הרוב המכריע של האתר פתוח.
השלג הוא שלג תותחים ברובו. ההרים שפונים לכיוון דרום חומים לגמרי למעט לשונות שלג שהם המסלולים. האמת שהמסלולים כל כך רחבים שלא שמים לזה לב כשגולשים.
סהכ מאוד נהנתי. למרות הכל, אכן כדאי שיירד פה עוד שלג
היום נוסעים להינטרטוקס

-
תהנה . לפי התחזית/ מודלים השבוע ירד שלג רק באלפים הצרפתיים . רוב האתרים שפונים דרומה – הצבע השולט – חוווום. לפחות אין הרבה אנשים ואפשר להנות
-
תודה!!!!בראשון הבא אני מגיע- כנגע לא נראה שבשבוע הקרוב צפוי דאמפ שלג רציני….. טוב, יהיה מה שיהיה. אבל ריק בטוח שלא. תמשיך להינות
-
המצב בסדר גמור ואני מאוד נהנה.
תבוא בראשון ללא פחד.
כרגע אני בהינטרטוקס
השלג מעולה

-
תודה על התמונות!
תמשיך לדווח, לי אמנם יש עוד קצת פחות מחודש, ומקווה שיירד שלג עד אז.
לפחות האוסטרים מעולים בייצור שלג...
-
היום היינו בהוכצילרטל. בין אפס לשתי מעלו. מתחת לאפס. שלג טוב על המסלולים . היה די עמוס אך כשגלשתי להוכפוגן העומס ירד משמעותית . אין מה להוסיף- מסלולים מצויינים , שלג טוב על המסלולים, מעט שלג מחוץ למסלולים. הנאה גדולה.

-
זה לא כל כך נעים לראות שולחנות עץ נטושיםבלי בירה, גולש וקייזרשמארן עליהם.
דרך אגב – את הגולש הכי טוב (ותאמינו לי – בדקתי בהרבה מקומות) אכלתי בבסיס של קליינארל
-
נראה אחלה!
וירד שלג הלילה באיזור הפנקן לפי מה שהבנתי, 3-4 ס״מ. לא משהו רציני, אבל שכבה מעל לשלג המלאכותי זה תמיד טוב...
-
לא ירד כלום, הכל קישקוש.
השלג היום מצויין בגלל מיעוט האנשים ובגלל שהשמש במלוא עוצמתה.
קלטנבך די ריק ועכשיו אני בפוגן ויש פה מסלולים שעדיין לא גלשו עליהם.
בקיצור, האתר של אבא שלי
-
כן, הוכפוגן נטוש. לא מבין למה? הרבה יותר טוב מהוכצילרטל.
הגולש הכי טוב שלי היה בקיצבוהל . אבל אני חייב להודות שאין נפילות בגולש. הוא תמיד טעים וזול בכל אתר .
אפשר רק לנסות להבין את עוגמת הנפש שלי בצרפת כשחיפשתי נואשות גולש.
הקייזרשמרן הכי טוב הוא ב giggitene למרגלות הגיגיוך. מכינים אותו במקום (כלומר א לה קרט) והוא פשוט נמס בפה