ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קניית כרטיסי טיסה בנגקוק <>בורמה לאותו יום

פורום תאילנד
    3
    6
    1709
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nitz1
      nitz1 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

שתי שאלות קטנות ברשותכם:

1. האם למישהו יצא לקנות כרטיסי טיסה בשדה התעופה בבנגקוק ( אחד מהם) לבורמה לאותו יום? אני אמור להגיע ב-0830 – מה הסיכוי שאמצא כרטיס לכמה שעות אחר כך במחיר סביר (100$ ופחות)? הסתכלתי היום באתרים של NOK ו AIR ASIA והיו כרטיסים להיום בערב, השאלה אם זה כך תמיד…אני טס בפברואר.
      2. בכיוון ההפוך – מבורמה לבנגקוק – אותה שאלה בגדול רק הפעם אם אני יכול למצוא כרטיסים זולים עדיין יום לפני.

תודה רבה לעונים 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איציק 69
        איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

בבנגקוק יש 2 שדות תעופה הבינלאומי הראשי "סובארנבום" BKK והמישני "דון מואנג" DMK שממנו טסות רוב חברות הלאו קוסט שציינת למטה, השאלה לאיזה שדה אתה מתכוון ?

• nitz1

בBKK אין לחברות הללו עמדות מכירה? אני שואל על שני השדות. אם לא אמצא בBKK אני יכול לנסוע לDMK ולחפש שם. תודה

• יוסי ל
            יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

בסוף ינואר 2015 טסתי מבנגקוק למנדליי. הטיסה היתה מלאה.

ינואר ופברואר הם שיא העונה וקיים חשש להשיג כרטיס מהיום להיום.

חוצמזה, אם יש לך תאריך ידוע, מה אכפת לך להזמין כרטיס מראש? וככל שתקדים להזמין תשלם פחות, אני שילמתי כ- 60$ לכיוון.

• nitz1

הבעיה בקנייה מראש היא שאני מגיע באותו יום בטיסה מהארץ  ואם אזמין את טיסת ההמשך לאחר הצהריים אני עלול “לשרוף זמן” סתם בבנגקוק במקרה שאגיע בזמן מצד שני אם אקבע אותה לבוקר אז אני עלול להחמיץ את הטיסה במקרה של עיכובים ודחיות בטיסה מהארץ. לכן הכי טוב היה לי לקנות את הטיסה עם ההגעה…

אם אזמין מראש  – מהו לדעתכם טווח ביטחון מתאים? אני יודע שזו החלטה סובייקטיבית אבל אני מנסה למצוא קצת מידע אובייקטיבי – מה למשל הזמן הממוצע , פלוס מינוס כמובן, מההגעה של המטוס עד שאני בחוץ עם התיקים בשד”ת BKK? 

תודה רבה

• איציק 69
                איציק 69 נערך לאחרונה על ידי

זה תכנון קצת מוזר אז מקסימום תיקח מרווח ביטחון של כמה שעות ותמתין בשדה התעופה, להזמין במקום זה יקר ולא בטוח שיהיה בכלל מקום,תמצא חברת תעופה שטסה מ BKK לבורמה ותזמין מראש.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון