ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שהייה בברלין

פורום צפון אמריקה
    4
    6
    1018
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nyrany22
      nyrany22 נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים.

אני כרגע באמצע חיפושים של כרטיס טיסה לארה”ב ואחת האופציות שיש לי היא להזמין את הטיסה דרך חברת התעופה אייר ברלין ..הטיסה כוללת שהייה  בברלין למשה שעה ורבע ומשם טיסה נוספת גם עם אייר ברלין לארה”ב..השאלה שלי היא כזאת: האם זה סיכון להזמין טיסה עם שהייה של שעה ורבע בלבד? אני שואל זאת כיוון שלפעמים יש עיכוב עד שיורדים מהמטוס או שישנם עיכובים אחרים בשדה תעופה ואני חושש לאחר לטיסת המשך לארה”ב..אני אציין שוב שהטיסה מפה לברלין ומברלין לארה”ב מתבצעת דרך אייר ברלין.

תודה לעונים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • FlyingOut
        FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

זה קונקשיין מוגן כי שתי הטיסות תחת אותו כרטיס. במידה ויהיה איחור, ותפספס את טיסת ההמשך, חברת התעופה מחוייבת להביא אותך ליעדך בהקדם האפשרי (ולפעמים אף תהיה מחוייבת לתת לך פיצוי, במידה והאיחור גדול מספיק).

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • nyrany22
          nyrany22 נערך לאחרונה על ידי

לא יכול להיות מקרה בו  מפספסים את הטיסת המשך והחברת תעופה לא דואגת לטיסה חלופית?\

• FlyingOut
            FlyingOut נערך לאחרונה על ידי

כל שדה מגדיר מהו הזמן המינימלי הדרוש לנוסע לעבור בין כל צמד טיסות (MCT). במידה וקיבלת הרבה מעבר לזמן הזה ובכל זאת לא הגעת לטיסת ההמשך, על אף שלא היו נסיבות מיוחדות (עומס בשדה, דבר שמוכר לחברת התעופה), אז במקרה זה אולי חברת התעופה יכולה לסרב לך. אבל זה תרחיש חריג שאתה צריך לגרום לו בכוונה ולא משהו שקורה באופן טבעי.

75 דקות זה מספיק ב-TXL, אפילו אם יהיה איחור קל לטיסה הראשונה. 

• reuben13
              reuben13 נערך לאחרונה על ידי

החברה חייבת לדאוג לטיסת המשך. זה לפי החוק. אני לא מכיר מקרה שלא דאגו לטיסת המשך, היו לי מקרים של פספוס טיסת ההמשך.

• עמיחי13
                עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

רק אל תצפה לבלות בדיוטי פרי בשדה ואח”כ לבוא לחברת התעופה בתלונה שאיחרת לטיסת ההמשך...

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון