העברת מזוודות בטיסת המשך מהירדנים לתאיי איירוויז
-
רוצים לטוס ישירות מבנגקוק לקראבי
האם יש הסדר העברת מזוודות בין הירדנים לחברת תאיי אייר וויז ?
קונקשיין של שעתיים בין הטיסות מספיק ?
איך זה מתבצע ?
תודה מראש !
-
קראי כאן
-
אם אלו שתי טיסות נפרדות בחברות שונות, אז זה לא מוגדר קונקשן, ואין העברת מזוודות. במקרה כזה, שעתיים זה מעט מדי. אתם צריכים לעבור ביקורת גבולות ולהעביר את המזוודות. -
נכון . קבלו תיקון- לא מדובר בקונקשין אלא בטיסות נפרדות ולכן שאלתי אם יש לירדנים הסדר העברת מזוודות לתאי .
אחרת אין סיכוי ששעתיים יספיקו גם להגירה וגם לאיסוף מזוודות.
יוסי- מהתגובה שלך אני מבינה שבאופן עקרוני כן אבל צריך לבדוק ישירות מול החברה?
-
ורד, זה אכן אפשרי וצריך לסגור את זה בצ’ק אין בנתבג. לא תמיד הפקיד יודע לעשות זאת, אבל עם לחץ פיזי מתון הוא יסדר זאת בעזרת האחמש.
טלפון לפני לא מזיק. סביר שתקבלי תשובות מתחמקות כי לא רכשת דרכם את כרטיסי ההמשך ולכן למה להם להתחייב....

בהצלחה
-
תודה רבה יוסי!
-
אישית נראה לי הימור “לסדר בצ’ק אין” – ואם זה לא מסתדר? ברוב העולם נהוג שאם זה חברות שונות, העברת המזוודות היא עלייך, מה גם שאת צריכה לעבור בביקורת גבולות. אם תגלי בצ’ק אין שזה לא מסתדר, אז תגיעי לבנגקוק עם מעט מדי זמן להעביר את המזוודות ויש חשש שתפסידי את הטיסה, ומאחר שזה לא קונקשן האחריות היא עלייך, ולא תקבלי טיסה חלופית אלא תצטרכי לרכוש כרטיס חדש. -
אני דיברתי עם RJ בישראל.
לטענתם היה הסכם כזה בעבר למי שקנה אצלהם כרטיס שכולל את שלושת הטיסות והיום בכל מקרה ההסדר כבר לא קיים.
אני לקחתי שלוש וחצי שעות ליתר בטחון וכמובן שאשאל גם בצ’ק אין, אולי יסכימו לחסוך לי את המאמץ.
-
בסיכום – היום שוחחתי טלפונית עם נציג רויאל – יש להם הסכם העברת מזוודות עם תאיי . עם בנגקוק אייר – אין אפשרות כזו .
בצ’ק אין לטיסה יש לציין את טיסת ההמשך ולתייג את המזוודות כנדרש .
נמסר לי שיש לוודא שתאיי אייר אכן טסים באותו יום ואז הכל בסדר .
תודה לעונים וטיול נעים לכולם .