הזמנת/קניית כרטיסי טיסה
-
האם אתם קונים את כרטיסי הטיסה באינטרנט מ“אתר” או מחברת נסיעות – בשיחה עם נציג?
-
אני קונה מאתר החברה.
-
כבר שנים מאתרי החברות השונות
ישירות
בלי מערכות תווך.
גם אם באמצעות תווך וירטאולי כזה ואחר העלות נמוכה יותר בכמה אחוזים.
מעדיפה את התקשורת הישירה- את אי גלגול האחריות “על זה הוא אחראי” ומי שמוכר לי כרטיס הוא גם אחראי לתקלות .
משתדלת תמיד להפנות שאלה לשירות הלקוחות טרום הזמנה- ככה לומדת הרבה מאד על טיב החברה ויחסה ללקוחות, מדד חשוב בעיניי כדי להתמודד עם תקלות עתידיות.
-
אני עשיתי את זה עכשיו עם UP, הזמנתי ישירות מהאתר שלהם, התקשרתי לשאול שאלה והם היו ממש לא נחמדים, לא שהיו לי יותר מדי ברירות, אני מעדיף עדיין לטוס רק עם כחול לבן. אני מקווה שלא אתאכזב מהטיסה איתם.
-
מנכ”ל אל על אמר בראיון שהמטרה שלו שגם אם הם יקרים ב100$ מחברות אחרות, הישראלים יטוסו איתם. כנראה שהוא צודק.
-
תודה רבה לכל העונים. אנסה גם
-
אתה מודע לכך שאם ה”לטוס רק עם מטוס ישראלי” זה המאסט מבחינתך, יש מצב שהטיסה בכלל מתופעלת על ידי חברה אחרת? אני טסתי עם UP כמה פעמים (רק בגלל שהם היו הכי זולים בקו הספציפי) והטיסה בכל הפעמים היתה בחכירה – כלומר, היה כתוב שזה אל על, אבל המטוס והצוות והכל היו של חברה צ’כית.אישית לא מזיז לי, לולא המחיר לא הייתי קונה כרטיס מאל על, אבל אם זה מהותי לך, אז קח את זה בחשבון.
-
בוודאי שאני מודע לכך שיכול להיות צוות זר, גם במקרה שלי המחיר היה אטרקטיבי וזול משאר האופציות.