טיול זוגי צעיר - ספטמבר 2017 - התייעצות
-
סלובקיההי לכם
ראיתי שאתם מכוונים ליעד הזה והאמת שכשקראתי את ההודעה (לפני התגובות) זה היעד הראשון שעלה לי לראש.
יעד מעולה
טיסה לבודפשט – יש טיסות של WIZZ
אפשר לשלב יום יומיים בעיר ואז להצפין, המרחק לסלובקיה לא גדול וגם הדרך יפה.
היעד – נהדר
המחירים – מעולים
מסלולי טבע נהדרים ובחינם
פארקי מים טובים וכייפים
לינה לא יקרה
אוכל בזול
בקיצור מושלם עבורכם
תהנו
-
אני חוזרת לתקופה..
ספטמבר יכולה להיות תקופה נהדרת.שלכת,צבעי סתיו ויבשה..
אך אלול להיות גשום.
כדאי שיהיו מקומות שאפשר יהיה לברוח אליהם מהגשם.אפשר לטייל בכייף בעיירה גם בגשם(קל)ופחות בטראק הרים.
אנחנו,לטיול סלובקיה שלנו,טסנו לבודפשט.לקחנו רכב בשדה תעופה בודפשט.
היה זה בזכות כרטיסי טיסה סופר זולים.מחירים שהיום כבר לא שומעים כל כך

לא נכנסנו לברטיסלבה,כי לא בספקנו.לא חושבת שלא ניתן לטייל בה בכייף יום יומיים.כן אהבתי מאוד את העיר קוסיצ’ה הסלובקית.ובכלל את הערים הקטנות מהטאטרי הגבוהים עד קוסיצ’ה.
יונית צודקת..כדאי לבדוק מחירי טיסה,לינה(אפשר לבדוק בבוקינג)..
תעיינו בבלוגים הרבים באתר.
-
שרי – עוד חיזוק שאני מקבל לגבי היעד שכרגע נמצא בראש הרצונות שלנו, תודה !
אמה – באיזו תקופה נסעת? האם יש מה לעשות בימי גשם וכמה הם רבים בתחילת/אמצע ספטמבר?
לגבי ההגעה, אכן בדקתי לבודפשט והופתעתי לגלות ש-UP של אל על יותר זול מWIZZ ולמרות שאני מעדיף לא לנסוע עם אל על כנראה שהמחיר ינצח. טיסה של UP כולל כבודה רק ב-300 דולר לאדם. לכן חשבתי על האם ישנו מסלול מעגלי הגיוני מבודפשט עד לטטרה הגבוהים והנמוכים, משם לזקפונה וחזרה לבודפשט? או משהו דומה בסדר אחר.. עדיין לא חקרתי לעומק

-
היינו ביוני.היה לנו מזג האוויר מעולה.
בימי גשם,יש לא מעט ברכות ומרחצאות..מערות,כמה מוזיאוני הכפר עם בתי עץ,עיירות קטנות,מצודות..והרבה טבע.
-
ראיתי שקיבלת כבר הרבה הצעות,
אבל אני רוצה לפרט לך קצת יותר על צפון איטליה.
חזרנו בספטמבר מטיול בצפון איטליה של 10 ימים שעונה על כל הדרישות שלכם –
המון המון טבע, אחלה מקומות לינה (ולא התכלבנו!), לא היינו מאותגרים טכנולוגית. והכי חשוב – יצא לנו פחות מ-10,000!
מצרפת את סיפור הטיול שלנו אם מעניין – צפון איטליה בספטמבר
ומעלה נקודה שכבר עלתה פה בשרשור – לגבי השכרת רכב לצעירים. אנחנו כמוכם, אני בת 21 ובעלי בן 24. עמלת נהג צעיר באיטליה עלתה לנו יותר ליום מאשר ההשכרה עצמה! עקב זאת שכרנו רכב רק לחלק מהטיול.. צריך לבדוק טוב את ההצעות.
בהצלחה! ואיזה כיף לכם

-
תודה רבה שיר על ההמלצה אך לצערי צפון איטליה לא נמצאת כרגע כאופציה כי החברה שלי כבר הייתה בטיול באזור עם המשפחה בעבר

בכל זאת נכנסתי לקרוא מהתעניינות, נראה שהיה טיול מדהים, ממש אהבתי ! אחכה לעתיד ואולי היא תרצה לנסוע שוב

-
אנחנו היינו בסלובקיה בתחילת ספטמבר וברוב הימים נהנינו ממזג אוויר טוב ובהיר, מלבד יום אחד עם כמה שעות של גשם כבד וטפטוף לפרקים ביומיים נוספים. אבל זה כמובן עניין של מזל ובאופן כללי סלובקיה נחשבת למדינה גשומה למדי (מה שכמובן תורם להרבה ירוק בעניינים ומסלולים נהדרים ליד מים, כמו שאתם מחפשים:)
שווה להשוות גם עלות טיסות וויז לקטוביץ (בהתחשב גם בשעות הלא נוחות). מבחינת מרחקי נהיגה נראה לי פחות או יותר שווה למרחק מבודפשט לאזור הטטרה, וכמובן שגם קרקוב יכולה לספק את האתנחתא העירונית