שווקי כריסמס באירופה
-
אתחיל בהמלצה , היינו בבודפשט באמצע דצמבר, היה מעולה!! צבעוני חגיגי ועונה על הציפיות. אבל….היה קר.
השנה 2017 חשבנו לנסוע למדריד, מישהו יודע ו/או מכיר באלו תאריכים מתקיימים השווקים במדריד.
אשמח לכל רעיון לשווקי כריסמס בספרד או איטליה, (בגלל מזג האוויר בחרנו במדינות אלה)
-
בתור חובב שווקי כריסמס רוצה לציין את השווקים בשטרסבורג והעיירות מסביב
טסים בלאו קוסט לבזל או לפרנקפורט או לציריך מומלץ לשכור רכב על אף שהרכבות עושות עבודה מצויינת
השווקים הכי מושקעים ויפים שחוויתי מומלץ
-
-
המון תודה
-
מדריד לא מופיעה ברשימה, תודה שחסכת לנו את האכזבה...
-
בלי להעליב את האיטלקים או הספרדים
מיטב השווקים הם במדינות בתרבות ה”גרמנית”
ואלו---קפואות בחורף.
אין מה להשוות את שוק חג המולד של רומא (שלא התקיים כבר בשנתיים האחרונות) או מדריד (והייתי בשניהם) לאלו של וינה,אלזאס,ברלין ויתר שוויץ-גרמניה-אוסטריה ובגבולותיהן.
-
יונית, תודה על התשובה העניינית והמועילה
-
היינו במדריד בכריסמס לפני שנתיים (אחרי שהיינו בכריסמס בברלין ווינה) ומאוד נהננו.העיר הייתה מלאה באורות חגיגיים, האווירה הייתה מחשמלת. מלא אנשים ברחובות, יש מספיק מה לראות לסופ"ש זוגי. ולא היה קפוא.

אולי שונה מכריסמס בגרמניה/אוסטריה, אבל מאוד שמח.
-
אני בעד לנצל טיסות זולות,יעדים מעניינים..הכול תלוי לגמה זמן ומה מעדיפים.
בתחילת מרץ בערך איזי ג’ט פותחים(כך היה לפחות) לוח טיסות חורף.בדרך כלל המחירים היו מאוד נוחים.תקראו באתר בבלוגים על שווקי ועיירות אלזס(טיסה לבאזל) ותראו אם מתאים לכם..אני התמכרתי אחרי הביקור הראשון בה..
-
אנחנו היינו השנה בבולצאנו. צפון איטליה עם אווירה אוסטרית. ביקרנו בהמון שווקי חג מולד גם בעיירות שבסביבה. עדיין פעילים גל לאחר חג המולד עד סוף השנה. מומלץ מאוד מאוד. נחיתה במילנו ונסיעה של כשלוש שעות לאזור. דורית
-
יש לי עמית לעבודה שהיה במדריד ומאוד אהב – לדעתי זה אינדיבידואלי
אנחנו אהבנו מתוך כשישה יעדים שהיינו עד היום-פרנקפורט,פראג,בודפשט,וינה,בדן באדן את פראג ושוב הכי הכי -שטרסבורג והעיירות שבסביבתה
-
השנה התחלתי מסורת (שווקי חג המולד)
היינו בשוקי חג המולד בצפון איטליה במחוז אלטו אדיג’ה
היה נפלא
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-4371447/srch-#ms g_4371447
טיסה זולה למילאנו מלון מצוין בשדה כי הטיסה נוחתת אחרי חצות.
מלון קסום באחת העיירות היה מרכז לטיול כוכב.
מומלץ מאוד