אנדלוסיה 2
-
מתכננים את הטיול לדרום ספרד.
10 ימים, החלטנו להקדיש יומיים למדריד בהנחה שתמיד אפשר לחזור אליה ולרדת לסביליה ברכבת.
1. איך משיגים כרטיסי רכבת זולים לתיירים, מי יודע עלות והאם יש יתרון לרכישה מוקדמת?
מסביליה לחרז, קאדיז,זהרה, שמורת אנטקאאורה, מלגה, גרנדה, קורדובה.
2.מבקשת עזרה בחלוקה ללילות. איפה לישון כמה לילות.
את הלילה האחרון במדריד.
3. בהנח שמסיימים בקורדובה, האם לחזור מימנה למדריד ברכבת או לחזור לסביליה ומימנה למדריד.
האם זה הגיוני?מה פיספסתי?
מקומות שלא הייתם מוותרים עליהם?
תודה. גלית
-
ככל שקונים מוקדם יותר את הכרטיסים הם יותר זולים
מסביליה לחרז, קאדיז,זהרה, שמורת אנטקאאורה, מלגה, גרנדה, קורדובה – האם אתם מתכננים את כל הטיול ברכבת? לדעתי מאד לא נוח. עדיף לשכור רכב. לא בטוחה שלכל היעדים האלו תוכלי להגיע בתחבורה ציבורית. -
פספסת את גרנדה שהיא עיר שלא ניתן לוותר עליה באנדלוסיה.
לדעתי עדיף אותה על קורדובה
-
בסביליה משכירים רכב אחרי שמטיילים בה, ויוצאים לטייל. אני מתלבטת כמה לילות ואיפה ללון
תודה
-
נכון, פספסתי רק ברשימה. היא בהחלט בתוכנית.
יש לך הצעה איך לחלק את הלינות ואיפה?
-
אם אני קורא נכון, אז היא כן כללה את גרנדה. מצד שני, לא מוזכרת רונדה, שהיא אחת הפנינים של אנדלוסיה ולא הייתי מוותר עליה. אני חושב שאם מוכנים לקצת מאמץ ביום ההגעה וביום החזרה, אז הנכון ביותר הוא להקדיש את כל עשרת הימים לאנדלוסיה, כאשר שוכרים את הרכב בשדה התעופה של מדריד ומחזירים אותו שם מבלי להיכנס כלל למדריד העיר. הנסיעה משדה התעופה במדריד לקורדובה על האוטוסטרדה דל סוד לוקחת בין 4 ל-5 שעות בלבד, וזה פחות מסורבל וזול יותר מאשר כל הסיפור עם הרכבת או מטיסה עם קונקשן למלגה. את מדריד וסביבתה תשאירו לטיול אחר, כי היא שווה יותר מיומיים, שלא לדבר על הוספת טולדו הנפלאה, סגוביה ואולי עוד דברים בסביבת מדריד.
-
אני בהחלט מוצאת הגיון בתוכנית שלך. אנחנו עושים חישוב מסלול מחדש. התוכל לעשות לי חלוקה למקומות לינה וכמה לילות בכל מקום בהנחה שלילה ראשון נלון במדריד כי מגיעים מאוחר מידי ולמחרת יוצאים דרך טולדו לקורדובה. סביליה וכל שאר המקומות שציינתי.
תודה לך.
-
כמה לילות סה”כ יש לכם?
-
11 לילות. ראשון ואחרון במדריד. 9 בטיול.
26.7 לילה ליד שדה התעופה.
27.3. לוקחים את הרכב.
5.4 מדריד.
-
אז אני מציע לחלק את הלילות ככה (בלי הלילות במדריד), ועל בסיס טיול שאנחנו עשינו:
- קורדובה
- סביליה
- סביליה
- קאדיז
- רונדה
- נרחה
- גרנדה
- גרנדה
- הפאראדור בסיירה דה קאסורלה (ואם זה נראה לך רחוק, אז אוביידה או חאאן).
תעלי את זה על מפה ותעשי שינויים לפי מה שנראה לך.
-
תודה רבה, זאת אעשה.
אם יש עוד דברים שלמדת מנסיונך, אשמח לשמוע.
תודה