ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הרוקיס הקנדים ביולי

פורום צפון אמריקה
    8
    11
    1368
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • shaulb123
      shaulb123 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו משפחה עם 2 בנות מתבגרות וחושבים על טיול ברוקיס הקנדים. האם זה מאוחר מידי להתחיל להזמין לינה כעת לחודש יולי? 

כמו כן כמה ימים מומלץ על מנת לחוות את הרוקיס ברגוע?

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

להזמין  עכשיו עוד צריך להיות  בסדר. אני הייתי לוקח 7-8  ימים לטיול רק ברוקיז.

• ayeletback
          ayeletback נערך לאחרונה על ידי

8-10 ימים לדעתי.

• דור.ד
            דור.ד נערך לאחרונה על ידי

לא אמורה להיות בעיה להזמין עכשיו  –  רק לחלק של הרוקיס עם 2 מתבגרות הייתי מתכנן 7-8 ימים

אני מניח שאתם מוסיפים עוד יעד כמו ונקבור וויקטוריה או כל יעד אחר

• Jenny2
              Jenny2 נערך לאחרונה על ידי

לא מאוחר מדי, אבל רצוי להזדרז ולסגור- ראה דיון בנושא בטריפאדביזור משנה שעברה.

העצה שם (ברגע שתסגרו טיסות ומסלול) להתרכז קודם בהזמנת לינות בג’ספר, שבה ההיצע מצומצם יותר מאשר בבנף/קנמור, נראית לי נכונה.

• dhz
                dhz נערך לאחרונה על ידי

לדעתי לא מאוחר מדי.  אני קצת התקשיתי עם לינות (לאדם בודד), אבל ההזמנה שלי היתה כשבוע – שבועיים לפני הלינה עצמה.  בסופו של דבר הסתדרתי.  הדרישות שלכם גדולות יותר ולכן אני לא ממליץ להמתין לדקה ה-90, אבל חצי שנה מראש נראה לי סביר לגמרי.

אני ביליתי ברוקיס הקנדיים 7 ימים.  ה- 8 כלל נסיעה לכוון פארק ווטרטון וגם טיול  בו (החלק הקנדי של פארק גליישר האמריקאני), שהמשיך גם למחרת בבוקר.

לדעתי זה פרק זמן סביר לביקור.  כמובן שאפשר לבלות שם גם שבועיים, ובמיוחד אם מבלים גם בקטעי הליכה ארוכים.

הלינות שלי חולקו כך: 3 לילות בג’ספר ו- 4 לילות ב- Canmore, הקרובה ל- Banff.

• adirgali
                  adirgali נערך לאחרונה על ידי

אם הכוונה רק לבאנף וג'ספר אז מספיק 8-10 ימים כפי שהצליחו לך. אם רוצים להמשיך לונקובר חייבים יותר זמן.

אנחנו היינו רק בבאנף וג'ספר 8 ימים, ואני חושבת שהיה מושלם אם היו לנו אז עוד יומיים שלושה, רק לאזור הזה. כמובן שהיה עוד יותר מושלם אם היה לנו עוד זמן גם בשביל להגיע עד ונקובר:-)

עכשיו נשמע לי זמן טוב להזמין לינות. אנחנו ישנו בשני מקומות מקסימים ומומלצים, אחד בבאנף ואחד בג'ספר, אם כי מבחינת מיקום הם לא היו מרכזיים במיוחד. לא זוכרת איפה הם היו ממוקמים בסקאלת המחיר (זה היה לפני שבע וחצי שנים)

• shaulb123
                    shaulb123 נערך לאחרונה על ידי

חיפשתי היום מקומות לינה בגספר לחצי השני של יולי והתפוסה כמעט מלאה ונראה לי שנוותר. בדיעבד הייתי צריך להתחיל להערך מספר חודשים לפני

תודה בכל מקרה

• dhz
                      dhz נערך לאחרונה על ידי

כבודד כנראה שהיה לי קל יותר למצוא מקום לינה, היות וגם חדר קטן עם מיטה אחת הספיק לי.  אתם צריכים שתי מיטות לפחות, וזה קשה יותר למצוא.  כמובן, גם החדר צריך להיות גדול יותר.  בג’אספר אמנם לנתי 3 לילות, אבל כל לילה הייתי ב- B&B אחר.  בשניים מהשלושה, החדר היה קטן וחדר האמבטיה פצפון.  השלישי היה גדול יותר, ויתכן והוא יכול להכיל גם משפחה בהרכב שלכם.

בעלת הבית שם, Marie, אם אינני טועה, ממוצא שוויצרי, גם ביקרה בתור צעירה בישראל.

Maria's Rooms
                      805 Turret Street
                      Box 2585, Jasper, AB T0E 1E0
                      Tel: (780) 852-4638
                      Maria Bartziokas
                      Email: [email protected] Two bedroom (family unit) ideal for 4 people. 

Private unit - ground level, ideal for 2 people.
                      Clean and spacious rooms, close to downtown. Helpful hostess.

French, German, Swiss spoken here.

Rates ($CDN, per room, 2 guests) High Season - $80 - $120  Low Season - $50 - $80
                      Additional person: High $25 - Low $25 Location: South Jasper Townsite
                      Beds: Single or Twin, Double, Queen, Hide-a-bed · Private Bath · Shared Bath · Private Entrance · Complimentary Tea or Coffee · Microwave Oven · Refrigerator · Family Unit · Sitting Area · Video Cassette Player · Cable or Satellite TV · CD Player · Wireless Internet · No Pets Allowed · Non Smoking · Max Guests: 6 · Units: 2      

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • adirgali
                        adirgali נערך לאחרונה על ידי

לפני שאתה מוותר, נסה לחפש beckers chalets בג'ספר

• איריס ס.
                          איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

קראתי בפורום השכן ( משפחות) שכבר ויתרת 

בכל זאת רוצה להמליץ מאד על הדירה של לורטה בג’ספר.  נוחות מכסימלית וארוח חם ולבבי. 

אם מישהו מתארח אצלה שימסור ד”ש חמה

איריס

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון